< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NIKE PEGASUS TRAIL 3 1330 TL + kargo (nike.com) (5. sayfa)
-
-
Genel olarak konuşursak koşu ayakkabıları günlük kullanım için uygun mu?Ayak sağlığı için bir sakıncası olur mu?
-
-
Ayakkabı hakkında incelemelerde genel olarak çok rahat olduğu ve dayanıklı olduğu söylenmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurt dışından geldiğine göre? :)
-
Hocam site nike tr değil mi, fiyatta TL.
Ayak sağlığı için uygun olduklarını düşünüyorum.İç yüzeyleri kalitelidir.
-
Yok Nike.com.
150 Euro üzeri gönderim yapmıyorlar .Gümrük vergisi dolayısıyla.
-
Sportive de turuncu rengi 1700 lira
42 ve 42.5 var
https://www.sportive.com.tr/nike-pegasus-trail-3-erkek-turuncu-kosu-ayakkabisi-da8697-800/
Stokta yok, stokta olan rengi 3000 TL.
-
Adı öyle ama yurt dışından gönderilliyor. Üst kısımda "Türk İthalat Mevzuatı, 150 € üzeri siparişlerin teslimi garanti edilemiyor." yazıyor.
-
Sportive'e hiç bulaşmayın.Stokta yok deniyor aldıktan sonra.İade alana kadar canınız çıkıyor.Ben CİMER!e yazıp zar zor almıştım.
-
Aldım teşekkürler 🤚🏻🤚🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nike'ın siteye girip tüm ayakkabıları seçtiğimde çıkmıyor mesela bu ayakkabı. Nasıl buluyorsunuz böyle ayakkabıları ?
-
Taksit var mı arkadaşlar? En çok hangi karta var, var ise eğer?
Hocam taksitte fark alıyor.Ben tek çekim enpara ile çekip sonradan taksitlendirme ile 5e böldüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah. Hiçbir karta yok değil mi? Evde bir kaç ayakkabım daha var ama bunu da almak istiyorum. Bakalım tutabilecek miyim kendimi?
Sanmıyorum.2 kartla denedim hepsinde fark gözüküyordu.Zaten kartı girince gözüküyor.
-
Klasik ayakkabı da 42 giyiyorum, 43 mü almalıyız?
Param kart ile alırsanız 200tl indirim oluyor. Taksit yerine daha mantıklı geldi bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X