Şimdi Ara

Niko Bellic=Vladimir Mashkov

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce açıldı mı bilmiyorum ama. ana karakterimiz Nico Bellic için, İzleyenlerin iyi bileceği "Düşman Hattında" filmindeki Sırp keskin nişancı Sasha'ı canlandıran Rus aktör Vladimir Mashkov'dan esinlenilmiş. merak edenler için filmin imdb linki:

http://www.imdb.com/title/tt0159273/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Niko Bellic: Sırbistan'dan Liberty City'ye

Niko Bellic, "Grand Theft Auto IV" video oyununun ana karakteridir. Sırbistan'ın Yugoslavya Savaşı'ndan harap olmuş bir köyünden Liberty City'ye göç etmiştir. Liberty City, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kurgusal bir şehirdir.

Oyunun başlarında Niko'nun kuzeni Roman Bellic ile yeniden bağlantı kurmak için Liberty City'ye geldiği görülür. Ancak Roman'ın kumar borçları nedeniyle başı derttedir ve Niko kendisini Liberty City'nin tehlikeli suç dünyasına çekilmiş halde bulur.

Niko'nun Liberty City'ye göç etmesinin nedenleri oyunda açıkça belirtilmemiştir ancak Yugoslavya Savaşı'nın travmasından kaçmak ve daha iyi bir hayat sürmek istemiş olması muhtemeldir. Niko'nun karakteri, savaşın zorluklarına tanıklık etmiş ve hayatta kalmak için zor kararlar vermek zorunda kalmış deneyimli bir savaş gazisidir.

"Niko Bellic nereli?" sorusunun cevabı Sırbistan'dır. Yugoslavya Savaşı'nın harap ettiği köyünden gelen Niko, barış ve fırsatlar arayışıyla Liberty City'ye göç etmiştir. Niko'nun Liberty City'deki yolculuğu, savaşın bireyler üzerindeki yıkıcı etkilerini ve umut ve kurtuluş arayışını konu almaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gerçekten çok benziyor saol konu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkani06

gerçekten çok benziyor saol konu için
    Harbiden aynısı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONSPY

Harbiden aynısı olmuş

Alıntıları Göster
    EVET TANIMIŞ OLDUK SAĞOL
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryasn

EVET TANIMIŞ OLDUK SAĞOL

Alıntıları Göster
    harbi tıpkısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

harbi tıpkısı

Alıntıları Göster
    biraz zayiflat saclarida biraz ekle birde pis sakal ekleyip hafif sari bir ten koydunmu aynisi valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernoova

biraz zayiflat saclarida biraz ekle birde pis sakal ekleyip hafif sari bir ten koydunmu aynisi valla

Alıntıları Göster
    harbi aynısı beah..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hector-93

harbi aynısı beah..

Alıntıları Göster
    daha onceden gormustum ama o adam kimdir hangi filmden çalmıslardır bilmiodum filmde güzel bişeye bezio izlesem mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: RimJob

daha onceden gormustum ama o adam kimdir hangi filmden çalmıslardır bilmiodum filmde güzel bişeye bezio izlesem mi acaba

Alıntıları Göster
    daha önce edu ile bi dizide oynayan adam verilmişti onlara daha çok benziyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

Alıntıları Göster
    Adam gerçektende çok benziyor.Saten altındaki şortla Niko'nunki nerdeyse aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impavide

Adam gerçektende çok benziyor.Saten altındaki şortla Niko'nunki nerdeyse aynı.

Alıntıları Göster
    balkanlılar birbirlerine benzer uzakdoğulular gibi ama burda kıyafet falanda aynısı olmus gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mta_

balkanlılar birbirlerine benzer uzakdoğulular gibi ama burda kıyafet falanda aynısı olmus gibi

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Alıntıları Göster
    Gerçekten çok benziyo sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.dRe`

Gerçekten çok benziyo sağol

Alıntıları Göster
    niko rus değil herhalde nereliydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00100

niko rus değil herhalde nereliydi?

Alıntıları Göster
    @lrvtr, niko rus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack*

@lrvtr, niko rus.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Jack*

@lrvtr, niko rus.

oyunda ben rusdeğilim diyo bir kaç kez hatta rusyanın para birimi ne diye sorulduğunda ne biliyim ben rusmuyum diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 00100

quote:

Orjinalden alıntı: Jack*

@lrvtr, niko rus.

oyunda ben rusdeğilim diyo bir kaç kez hatta rusyanın para birimi ne diye sorulduğunda ne biliyim ben rusmuyum diyor

Alıntıları Göster
    tanınmamak için öyle söyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack*

tanınmamak için öyle söyler

Alıntıları Göster
    nikonun nereli olduğu açıkça belirtilmese de balkanlı olduğu açıkça bellirtiliyor ve büyük ihtimalle sırp. 10 yıl önce savaşta olduğunu söylüyor. bosna savaşı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: machinarium

nikonun nereli olduğu açıkça belirtilmese de balkanlı olduğu açıkça bellirtiliyor ve büyük ihtimalle sırp. 10 yıl önce savaşta olduğunu söylüyor. bosna savaşı olabilir.

Alıntıları Göster
    giyim tarzı aslında cod 4'deki imran zakhaev'in oğlu viktor'a benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mr.chucky

Benimkisini diyorsun herhalde.Kendi çalışmamdır.

http://img209.imageshack.us/my.php?image=afdsau4.jpg

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.