Şimdi Ara

ARTHUR MORGAN VS JOHN MARSTON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ARTHUR MORGAN VS JOHN MARSTON

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2024)
Giriş
  • Bu iki adam gibi adamın ikisini de inanilmaz seviyorum ama arthuru bir baska sevdim be hocalar siz kimi daha cok sevdiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle Arthur. Oyun tarihinde yazılmış en derin karakterlerden biri bana göre. Arthur gibi bir abim-arkadaşım olsun isterdim. İnsanin sırtı yere gelmez yanında böyle biri varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arthur Johnun bile bir abi olarak gordugu ornek aldigi karakter. Arthur olmasaydi John iyi bir insan olmayabilirdi ikinci oyun sonunda yasananlar spoiler vermeyeyim. Arthur olmasa ekipte kimse Dutch in yanlislarina dur demezdi John dahil siradan bir fedaisi olup cikardi.

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    BABA BEEE

sanirim rockstarin yarattigi en babacan en düzgün adamdi

• MadeGuy kullanıcısına yanıt
    Johnun sirtini yere getirtmedi zaten onca mucadele ettikleri pislik insan ve olusuma ragmen

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

ILk defa bir karakterle ilgili bu kadar film gibi ustune dusuldugunu gordum. Arthurun o gizli not defterinin tum sayfalarini okudum gozumden yas geldi. Gizli asklari hayati sorgulamasi fln. Demek ki iyi ruhlu bir insan 40 yil kotu insanlarla kalsa bile iyiligi eninde sonunda galip gelebiliyormus. Rahibeyle yaptigi konusmalar vs. Cok dokunakli bir hikaye aslinda.

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Rahibe mi

O yan gorev miydi ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Yan gorev olabilir once kiliseye yardim ediyorsun para vs sonra aciliyor olabilir. Tren garinda en son tesadufen karsilasiyorsun rahibe kadinla feci manali bir sohbet geciyor aralarinda.

• Up

• FunnyMLyoutube
    Back in 2018, when this game was released, someone did a great job ripping a lot of the music from RDR2. However, this particular piece turned out to be 2 minutes shorter than the complete track. With OpenIV, the music can now be extracted properly. So here is the full cue from the Fast Travel sequences of the game.
    https://www.youtube.com/watch?v=nCFqgCQkaQs

telefon zil sesim  

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Bir daha böyle bir oyun zor gelir

• Arthur için up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.