Şimdi Ara

Nikola Tesla - Tüm patentleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
16.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ek istek;pm
  • Bir pm istemiştik ama.

Trafik çok var sanırsam.
  • Bana da PM atarmısın
  • pm alabılırmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

oha süper ya
  • Banada pm lutfen
  • Pm alabilir miyim ?
  • kitapların pdf hallerini bende istiyorum.
  • gönderdim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

Üstat 1. sayfadaki koydugunuz resimde eksikler çok fazla şema olarak gerçek çizimleri koyma imkanınız var mı ? Sanki arada bir döngü tamamalama planı eksik gibi ve sistem işleyişi anlamsız geldi.Sanki amaç enerji üretmek değil enerjiyi uzayın her yönüne eşit miktarda kontrollü biçimde yaymak. (Enerji derken manyetik bir alan gibi ) Jamer gibi birşey (Sinyal bozma gibi). Bu belkide ufoların manyetik kırılma ile görünmez olmalarını engelleyecek bir elektromanyetik savunma kalkanı.

evet dostum orjinal çizim değil.

birde şöyle birşey buldum:

Nikola Tesla - Tüm patentleri

fazlası için:http://free-ri.htnet.hr/Branko/02.html

Hocam galiba burdaki vibratörler elektrik üretecek şekilde tasarlanmış , soğuk havanın ve su buharının geçtiği türbinlerde mıknatıs ile bu vibratörlerin çalışmasını sağlıyo

• zamanın ötesindeki deha

bu kıtabı aldım okumaya basladım

banada pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

quote:

quote:

Üstat 1. sayfadaki koydugunuz resimde eksikler çok fazla şema olarak gerçek çizimleri koyma imkanınız var mı ? Sanki arada bir döngü tamamalama planı eksik gibi ve sistem işleyişi anlamsız geldi.Sanki amaç enerji üretmek değil enerjiyi uzayın her yönüne eşit miktarda kontrollü biçimde yaymak. (Enerji derken manyetik bir alan gibi ) Jamer gibi birşey (Sinyal bozma gibi). Bu belkide ufoların manyetik kırılma ile görünmez olmalarını engelleyecek bir elektromanyetik savunma kalkanı.

Hocam galiba burdaki vibratörler elektrik üretecek şekilde tasarlanmış , soğuk havanın ve su buharının geçtiği türbinlerde mıknatıs ile bu vibratörlerin çalışmasını sağlıyo

aynen dostum

yanlız şöyle birşeyi sormadan geçemiyorum. nikola teslanın çizimlerinde buhardan elektrik üretmek için turbin zaten var. neden turbin yazmadıda vibrator olarak nitelendirdi.

turbinden elektrik enerjisi üretimi:http://free-ri.htnet.hr/Branko/02u.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

quote:

quote:

aynen dostum

yanlız şöyle birşeyi sormadan geçemiyorum. nikola teslanın çizimlerinde buhardan elektrik üretmek için turbin zaten var. neden turbin yazmadıda vibrator olarak nitelendirdi.

turbinden elektrik enerjisi üretimi:http://free-ri.htnet.hr/Branko/02u.html

Hocam türbinler zaten var Tesla türbinleri mıknatıs gibi yaparak mekanik vibratörün çalışmasını sağlamış.Biraz araştırdımda bu vibratörler Empire State binasının yıkılabileceğini iddia ettiği yapı galiba

• bu tarz bir turbinin teknik resimi varmı veya ulaşabildinmi
  • arkadaslar bir pm de ben rica ediyorum.

tesekkurler.
  • quote:

bu tarz bir turbinin teknik resimi varmı veya ulaşabildinmi

Yok daha raslamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupermanPrime -- 2 Eylül 2011; 12:30:26 >
  • banada pm ile gönderirmisin.teşekkürler.
  • kitabı bana da pm ile gönderebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim
  • Şu tesla daha uzun yaşasa şimdi kim bilir daha neler olacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.