Şimdi Ara

Nikola Tesla - Tüm patentleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
16.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe

Bende alayım PMden.
    Tesla'nın projelerine büyük ilgi duyarım özellikle H.A.A.R.P en başta gelir.

biz tesla bobini 200w -300w ile çalıştırırken adamlar haarp projesinde kaç tane jeneratör ile çalıştırıyor.
    bu jeneratörlerin herbiri 1 MW üzerinde. fotografta 5 jeneratör var. belki gerçekte daha fazla.

edit: gerçek değerler bulundu
    5 jeneratör mevcutmuş = 5 x 2,5 MW = 12,5 MW

haarp elektrik üretim merkezi

Nikola Tesla - Tüm patentleri

kaynak:https://store.donanimhaber.com/83/e2/5d/83e25ddaca3d1ad2b2768bf7e5481fcb.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marinerocyp -- 1 Eylül 2011; 23:51:55 >

• ben de pm alabilir miyim?
  • pm lütfen.Hadi gençler Teslanın yolunda seri icata başlıyoruz.
  • The Prestige film mini mutlaka izleyin eger teslayı merak edıosanız özellikle klonlama ve kablosuz enerji konusunda guzel olaylar anlatıyor.
  • HAARP projesinde herbir jeneratör tarafından üretilen güç : 2500 kW = 2,5 MW

dizel jeneraötlerin herbiri 3600 HP

kaynak:http://www.haarp.alaska.edu/haarp/factSheet.html
  • pm ile kitabı alabilirmiyim
  • Ya bu kablosuz enerji, iyonosfer tarafından sağlanmıyor muydu?
    Uzay derken onu kastediyo bence
  • bende pm alabilirmiyim.teslanın yaptıklarını ve yapmak istediklerini öğrenince kendisine olan ilgim arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xceza94

Ya bu kablosuz enerji, iyonosfer tarafından sağlanmıyor muydu?
    Uzay derken onu kastediyo bence

uzay derken, ben uzaydaki vakum enerjisi ile ilişkilendirdiğini düşünüyorum. örnek: her tarafı kapalı bir pistonu çektiğimizde, tekrar eski konumuna dönmek isteyecektir. sebebi, biz onu çekerek vakum oluşturduk. uzay zaten kendinden vakumlu. bir enerji potansiyeli var diye düşünüyorum
  • Üstatlar çıldırmak üzereyim harcanan enerjiye bak.
    HAARP projesinde herbir jeneratör tarafından üretilen güç : 2500 kW = 2,5 MW

Keşke videoda bulabilsek ama ben hiç video bulamadım.En azından 1 deneme vidyosunu bulsak hiç fena olmayacak.Ayrıca kitapları gönderen arkadaşa sonsuz teşekürlerimi sunarım.İngilizcem yok ama google translate ile haletmeye çalışıyorum.Konuya devam.Vikiden'de birşeyler okudum.Böyle insanlar kolay kolay Dünya'ya gelmez.
  • Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

Üstatlar çıldırmak üzereyim harcanan enerjiye bak.
    HAARP projesinde herbir jeneratör tarafından üretilen güç : 2500 kW = 2,5 MW

Keşke videoda bulabilsek ama ben hiç video bulamadım.En azından 1 deneme vidyosunu bulsak hiç fena olmayacak.Ayrıca kitapları gönderen arkadaşa sonsuz teşekürlerimi sunarım.İngilizcem yok ama google translate ile haletmeye çalışıyorum.Konuya devam.Vikiden'de birşeyler okudum.Böyle insanlar kolay kolay Dünya'ya gelmez.

ünlü philedelphia deneyinde gemiyi 200 mil öteye ışınlamak için kullanılan gücün 9 MW oldugu yazıyor

kaynak:http://www.signallake.com/innovation/PhiladelphiaExperiment.pdf

• mümkünse bana da pm
  • Tesla cok ilgimi ceker pm atarsan beni cok mutlu edersin.
  • akkuyu nükleer santrali yapıldıgı zaman 4800 MW olacakmış. acaba bu enerji ile bir tesla coil yapsak dünya ortadan ikiye bölünürmü
    neyse boş muhabbeti acayip seviyorum.

projelerden gözüne kestirdiğiniz çıktımı ? evde gizli gizli deneyler yapmayın

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marinerocyp -- 2 Eylül 2011; 0:13:10 >
  • the prestige filminde izlemiştim şapka klonluyordu doğruluk payı nedir?
  • Üstat 1. sayfadaki koydugunuz resimde eksikler çok fazla şema olarak gerçek çizimleri koyma imkanınız var mı ? Sanki arada bir döngü tamamalama planı eksik gibi ve sistem işleyişi anlamsız geldi.Sanki amaç enerji üretmek değil enerjiyi uzayın her yönüne eşit miktarda kontrollü biçimde yaymak. (Enerji derken manyetik bir alan gibi ) Jamer gibi birşey (Sinyal bozma gibi). Bu belkide ufoların manyetik kırılma ile görünmez olmalarını engelleyecek bir elektromanyetik savunma kalkanı.
  • pm le pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

Üstat 1. sayfadaki koydugunuz resimde eksikler çok fazla şema olarak gerçek çizimleri koyma imkanınız var mı ? Sanki arada bir döngü tamamalama planı eksik gibi ve sistem işleyişi anlamsız geldi.Sanki amaç enerji üretmek değil enerjiyi uzayın her yönüne eşit miktarda kontrollü biçimde yaymak. (Enerji derken manyetik bir alan gibi ) Jamer gibi birşey (Sinyal bozma gibi). Bu belkide ufoların manyetik kırılma ile görünmez olmalarını engelleyecek bir elektromanyetik savunma kalkanı.

evet dostum orjinal çizim değil.

birde şöyle birşey buldum:

Nikola Tesla - Tüm patentleri

fazlası için:http://free-ri.htnet.hr/Branko/02.html

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.