Şimdi Ara

NiKON Coolpix 4800-5900 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: duduco

quote:

Orjinalden alıntı: magic32

Sevgili Duduco, teşekkür ederim, zaten daha gelmedi makine..vakit var.."alacağım" demişsin nerede satılıyor..
    Sevgili Acısu, haklısın bu yüzden araştırıyorum..

sevgiler...

Bana ABD den geliyor ama 1 ay sonra elimde olacak. Ondan sonra kullanma kılavuzu alacağım. Aslında şimdiden almaya çalışayım olmazsa gelince hazır olur. Senin siparişin ne durumda. Karar verdin mi?

kullanma kılavuzunu nereden alacaksın diye sormuştum.. :) nerede satılıyor ve kaça acaba??

makine için karar verdim sayılır, burada yaklaşık 400 euro (700 ytl), kuzenim getirirse 280 euro civarı gelecek...tabi amerikada daha ucuz (300 usd) hatta belki daha ucuza bile bulunur ama oradan getirtme imkanım yok..

sevgiler...

• Satılan bir yer yok ama bir tanıdık vasıtasıyla makinaler geldikten sonra temin edebileceğim. Bana 20 Haziran gibi gelecek makinalar bu tarihten sonra %90 edineceğim kılavuzları
  • quote:

Satılan bir yer yok ama bir tanıdık vasıtasıyla makinaler geldikten sonra temin edebileceğim. Bana 20 Haziran gibi gelecek makinalar bu tarihten sonra %90 edineceğim kılavuzları

o zaman eğer makineyi alırsam, kılavuz için sana önce ricacı sonra duacı olacağım...

sevgiler...
  • Amaç yardımcı olmak; tabiki
  • arkadaşlar Nikon coolpix 5900 fotoğraf makinasını Web kamerası olarak kullanabilirmiyim.Bilgisi olan varmı?
  • quote:

Sevgili magic32 kuzeniniz yurtdışında nerede yaşıyor. Eğer ABD de ise size 5900'ün en ucuz nerede satıldığını bildirebilirim. Ben de oradan sipariş verdim çünkü

sevgili duduco,
    benim ABD'den getirtme imkanım olacak, sipariş verdiğin yeri belirtirsen memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss16 -- 31 Mayıs 2005, 11:19:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ss16

quote:

Sevgili magic32 kuzeniniz yurtdışında nerede yaşıyor. Eğer ABD de ise size 5900'ün en ucuz nerede satıldığını bildirebilirim. Ben de oradan sipariş verdim çünkü

sevgili duduco,
    benim ABD'den getirtme imkanım olacak, sipariş verdiğin yeri belirtirsen memnun olurum.

Ya saçımı başımı yolacağım .... 8 tane siteden sipariş verdim hepsinde de var gözüküyor. 3 haftadır hala aldırmadım. Şu an 9. siteye de verdim siparişi o da yok derse çatlıyacağım burada. En son dün best choice'dan sipariş verildi ama bilmiyorum artık.

• hayir kullanamazsin maalesef!..
    quote:

Orjinalden alıntı: acısu

arkadaşlar Nikon coolpix 5900 fotoğraf makinasını Web kamerası olarak kullanabilirmiyim.Bilgisi olan varmı?
  • duduco kardeş merhaba.

nikon 5900 geldimi? geldiyse hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan. benim dört gün önce geldi. türkçe kullanma kılavuzu bulabildinmi? bulduysan bana da ayarlayabilirmisin bi tane?
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgün

duduco kardeş merhaba.

nikon 5900 geldimi? geldiyse hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan. benim dört gün önce geldi. türkçe kullanma kılavuzu bulabildinmi? bulduysan bana da ayarlayabilirmisin bi tane?

Valla 2 tane geldi. Daha bulmaya vakit kalmadan ikisini de sattım. Yine makinasız kaldım
  • Arkadaşlar merhaba ; 5900 için ben de türkçe kullanım kılavuzu arıyorum.7900 ve 5900 için ayni kılavuzu veriyorlar.bazı mağazalarda gördüm . incelemek istedim ; kutusunu açmama izin vermediler .....Olurda bulursam ; kullanım kılavuzunun her sayfasının resmini çekip , buradan sizlere göndereceğim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.