Şimdi Ara

Nikon Coolpix ailesinin 83 kat optik yakınlaştırma yapabilen yeni üyesi: P900 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    35mm ile ay çekemezsin ama 200mm-300mm 350mm ile çekersin.

gerçekten hastasın iyi niyetimle söylüyorum.
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    300mm ile ay çekimi yapıp crop yap ve yukarıdaki p900 fotoğraflarının boyutuna (16mp) getir. Onun onda biri kadar bile net olursa hasta olduğumu kabul ederim. Çöp gibi bir görüntü olursa kimin kendini haklı çıkarmak için saçmaladığını görüp hangimizin hasta olduğuna karar veririz. Hatta elinde 200mm varmış. Buyur onunla yap. 5x crop yapıp sonra o görüntüyü 16mpye getirip yukarıdakiler kadar kaliteli olmasını beklemek en büyük saçmalık. "Ben o kadar kaliteli olur demedim" gibi bir cevap verirsen ben de diyeceğim ki: "Niye o zaman yakınlaşma olmaz falan diye saçmaladın". Demek ki yakınlaşma oluyormuş öyle değil mi? Öğrenmiş oldun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt dısı baglantılarınız varsa daha ucuza alabilirsiniz 2 yıllık nikon garantisi ıle
    dun arkadas getirdi 1400 tl ye mal oldu..
  • arkadaşlar şimdi bu ürünü aldık diyelim hemen x83 zoomu kullanabilecek miyiz?yoksa lens mi takmak lazım..lens takacaksak lens fiyatları ne kadar oluyor x83 zoom için lens takmadan direk test videolarındaki gibi zoom yapabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ecomatik

arkadaşlar şimdi bu ürünü aldık diyelim hemen x83 zoomu kullanabilecek miyiz? x83 zoom için lens takmadan direk test videolarındaki gibi zoom yapabilir miyiz?

Evet.
  • up up
  • Vatana sordum bugün yok gelmedi dediler...

• up up

• Sayın forum üyeleri,

Bu makinayı kullanıp değerlendirme yapacak arkadaşlar varsa memnun oluruz. Sensör boyutu küçük olmakla beraber, diğer özellikleri oldukça göz dolduruyor gibi. Taşıması biraz zor olsa da yine de tahammül edilebilir sanırım.

• Teknosa ya sordum gelmedi dediler..

Mağaza lar da neden gelmedi anlayamadım..
  • tebrikler fotoğraf makinesinin amacını anlamış olduk :)) kadın fena değilmiş
  • Vatana baktim hala yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.