Şimdi Ara

Nikon Coolpix Kullananlar Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
8.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de L3 kullanıyorum.tam 1 yıl oldu. çok memnunum.
    arkadaşlar,fotoğraflar bulanık çıkıyor demişsiniz; ışığın yetersiz olduğu ortamda her makine bulanık çıkarır.o makinenin dandikliğinden değil. kumlanma karanlıkta mutlaka olur. üçayak kullanın,yoksa da otomatik zamanlayıcıyı açın ve biryere koyun öyle çekin. "Fotoğraf" diyoruz,Foto=ışık demek. Fotoğraf ışık demektir arkadaşlar.
    zaten 300-400 liraya alınan makineden de fazla şeyler beklememiz biraz abes kaçar...
  • Evet katılıyorum.Kensidi bu kareyi çekebilecek hassasiyet ve netliğe sahip bir makina.
     Nikon Coolpix Kullananlar Buraya
  • gündüz çekiminde çoğu makina buna benzer performans gösterir. işin sırrı gece çekiminde ortaya çıkıyor. mesela fujiler super ccd ye geçtiğinden beri neredeyse slr lerle yarışan bir ISO performansı gösteriyor.(f serisi)
  • Arkadaşlar Nikon'culara bende katıldım.

Benim modelim Coolpix P5000
    Henüz tam kullanmakta zorlanıyorum ve otomatik modda çalışırdğım fotolarım var. Bulardan örnek göndermek istemiyorum. İleride Manual modda çektiğim resimleri sizlerle paylaşmaktan onur duyacağım.

selamlar herkese, tüm Nikonculara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender53

Başlık düşmesin

Çok güzel. Kum taşını severim. Ve çok güzel görünüyor burda da. Tane tane çıkmış tesbihin boncuklarında... elinize sağlık.

Ve resim gönderen herkesin ellerine sağlık. Hepsi güzel resimler.
  • Ben de 6 Aylık Coolpix L6 Kullanıcısıyım, makinamdan çok memnunum bazı iyi macro'larım var yakında sizlerle paylaşacağım...
  • Bir buçuk aylık Rize tatilinin ardından bir sürü fotoğrafla birlikte geri döndüm
    Gün batımı ile başlangıç yapmış olalım
    Düzenleme:Yer Rize'nin güzel ilçesi Çayeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender53 -- 17 Ağustos 2007; 11:14:22 >
  • Arkadaşlar Nikon Coolpix P5000 almayı düşünüyorum ne dersini.Lütfen yardımcı olun

Etkin Piksel (Megapiksel) 10.0 milyon

Görüntü Algılayıcı 1/1.8-in. CCD. Toplam piksel (yaklaşık 10.37 milyon)

Görüntü Boyutu(piksel) 3648 x 2736 (10M), 2592 x 1944 (5M), 2048 x 1536 (3M), 1600x1200 (2M), 1280 x 960 (1M), 1024×768 (PC), 640×480 (TV), 3648×2432 (3:2), 3584 x 2016 (16:9)

Lens 3.5x Zoom-Nikkor; 7.5-26.3mm (35mm [135] format resim açısı: 36-126mm); f/2.7-5.3; 6 group içinde 7 element

Titreşim Azaltma Optik VR

Dijital Zoom 4x'e kadar (35mm [135] format resim açısı: 504mm)

Otofokus Kontrast algılama TTL AF ile aydınlatma yardımcısı AF

Odak Modu Otomatik (9-alan otomatik seçimli), Manuel (99-alan manuel seçim), Merkez

Odak Menzili 30cm (1 ft.)-sonsuz (∞) [W], 70cm(2 ft. 4 in.) sonsuz (∞) [T]

Vizör Tipi Optik vizör (OVF)

LCD Monitör Boyutu 2.5-inch

LCD Monitör 2.5-inch tip; 230,000-nokta TFT LCD monitör ile yansıma önleyici tabaka

Depolama Birimi SD hafıza kartı ve dahili hafıza (21MB)

Depolama Sistemi Sıkıştırılmış JPEG, Motion JPEG(AVI), sound files: mono/wav file

File System* Exif 2.2 dosya

Çekim Modu Otomatik, P.S.A.M modu, Sarsıntı önleyici mod, Yüksek hassaslık modu, Ses Kaydı, BSS (En iyi çekim seçimi), Film modu, Tarih atama, Zaman ayarlı çekim, Self Timer (10sn)

Otomatik Program Modu Yüz öncelikli AF, Portre, Manzara, Spor, Gece Portre, Parti/İç mekan, Plaj/Kar, Gün batımı, Alacakarankl/Tan, Gece Manzara, Yakın çekim, müze, Havai fişek gösterisi, Kopya, Ters ışık, Panorama Yardımcısı

Çekim Modu 1) Tek, 2) Sürekli (yaklaşık 0.8fps), 3) Zaman ayarlı çekim, 4) Sürekli flaş
    Video Kayıt Sesli: 30fps/15fps' de TV film (640) , 15fps' de küçük boyut (320), 15fps' de daha küçük boyut(160), 15fps' de Sepia (320, 15fps' de Monokromatik (320); Sesli:30fps' de Time-lapse film

Pozlama Ölçüm Sistemi (TTL) ölçüm, 256-segment matris, Nokta,Merkez apırlıklı, Nokta AF alan

Pozlama Kontrolü Otomatik program, Enstantene öncelikli otomatik, Diyafram öncelikli otomatik ve pozlama telafili manuel (1/3 EV basamakta -2.0 +2.0 EV

Pozlama Ölçüm Aralığı (W) -1.0 +17.5 EV; (T) 0.9 16.4 EV

Maks. Perde Hızı 1/2000

Min. Perde Hızı 8

Perde Mekanik ve şarj çiftli elektronik obtüratör

Diyafram 6 yapraklı iris diyafram

Hassaslık Yaklaşık eşdeğeri ISO 64 (otomatik kazanç yaklaşık 64 - 800); Manuel ISO ayarları 64, 100, 200, 400, 800, 1600, 2000, 3200 (ISO 3200: 5M veya daha küçük)

Beyaz Ayarı Otomatik, Manuel (Gün ışığı, Ampul, Floresan, Bulutlu, Flaş ve White bal. ayarı)

Self-Timer 10 sn bekleme

Flaş Senkron Modu otomatik, kırmızı göz azaltma ile otomatik, Her zaman Flaş, Flaş iptal, Yavaş Senk., Arka perde senk.

Aksesuar Ayağı Evet

İzleme Fonksiyonu Çerçeve, Küçük resim (4, 9, 16 parça), Slayt gösterisi

Arayüz Tam hız USB 2.0

I/O terminali AV çıkışı (NTSC/PAL)

Desteklenen Diller Toplam 20 dil: Almanca, İngilizce, İspanyolcai Fransızca, İtalyanca, Hollandaca, Rusça, İsveççe, Portekizce, Polonya dili, Endonezya dili, Fince, Danimarka dili, Norveççe, Çekçe, Basit Çince, Geleneksel Çince, Japonca, Kore dili, Tay dili

Güç Gereksinimi Şarj edilebiliri Li-ion Pil EN-EL5, AC Adaptör EH-62A (opsiyonel)

Pil Ömrü EN-EL5 pil ile yaklaşık 250 çekim ( CIPA standartlarına bağlı olarak)

Boyutları Yaklaşık 98 x 64.5 x 41mm (3.9 x 2.5 x 1.6 in.)

Dahili Aksesuarlar USB Kablo UC-E6, AV Kablo EG-CP14, Şarj edilebilir Li-ion pil EN-EL5, Pil şarj aleti MH-61, Askı, PictureProject CD-ROM
    Ağırlık (Pil olmadan) Yaklaşık 200 g (7.1 oz.)

Eğer tavsiye edeceğiniz başka bir ürün varsa lütfen bildirin........

• aranızda p3 kullanan var mı?
  • arkadaslar ben s50 almayı dusunuyorum.aranızda bu makınayı kullanan varmı varsa tavsıye edermı cevap lutfen.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: barkodd

aranızda p3 kullanan var mı?

P4 var bende,P3'ten farkı wi-fi özelliği olmaması.
  • teşekkürler fernsehn; p3 ün wi-fi özelliği için de pek iyi şeyler söylemiyolar zaten; dosya aktarımı pek başarılı diilmiş...
    p3-p4 oldukça güzel makinelere benziyorlar; makinede olması gereken herşey var; yalnız merak ettiğim titreşim engelleme özelliği acaba etkili mi gerçekten; yani özellikle pozlama süresinin uzadığı gece veya karanlık alan çekimlerinde sağlıklı sonuç alınabiliyor mu; bir de makinenin "3 cm"lik makrosu var bildiğim kadarıyla; ben aslında oldukça yakından çekim yapmayı seviyorum; makro çekimleri başarılı mı; mesela şimdiye kadar en yakından çektiğin birkaç makroyu koyabilir misin rica etsem
  • çok haklısın. bayadır başlığa bakmıyordum. güzel fotoğraflar eklenmiş. ben de L3 kullanıcısıyım artık makinemi tanıyorum. yeterli ışıkta çok güzel renk alınıyor. ben de birkaç fotoğraf eklerim

quote:

Orjinalden alıntı: tuintu

Ben de L3 kullanıyorum.tam 1 yıl oldu. çok memnunum.
    arkadaşlar,fotoğraflar bulanık çıkıyor demişsiniz; ışığın yetersiz olduğu ortamda her makine bulanık çıkarır.o makinenin dandikliğinden değil. kumlanma karanlıkta mutlaka olur. üçayak kullanın,yoksa da otomatik zamanlayıcıyı açın ve biryere koyun öyle çekin. "Fotoğraf" diyoruz,Foto=ışık demek. Fotoğraf ışık demektir arkadaşlar.
    zaten 300-400 liraya alınan makineden de fazla şeyler beklememiz biraz abes kaçar...

• Selam arkadaşlar ben 100-250 tl civarlarında Nikon Coolpix veya herhangi bir Nikon almak istiyorum. Darty'de dijital Nikon Coolpix görmüştüm 110 tl falandı. Bana tavsiye edebileceğiniz modeller var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
  • Orijinalden alıntı: tugceccc

Selam arkadaşlar ben 100-250 tl civarlarında Nikon Coolpix veya herhangi bir Nikon almak istiyorum. Darty'de dijital Nikon Coolpix görmüştüm 110 tl falandı. Bana tavsiye edebileceğiniz modeller var mı? Yardım ederseniz sevinirim.

Way anasını en son mesaj 2007 ölmuş bura yaa bu arada işteki arkadaş (mesajı yazarken ismini unuttum)
    :) bende NIKON colpix s9100 var ve bu foto işine yeni başladım ben makinayı doğubank tan spot yani dükkan garantili 550 liraya aldım memnunmusun diye sorarsan valla pek memnun sayılmam işin doğrusu beklediğim gibi değil fotolar gerçi ilk makinem pek de yermek istemiyorum aşağı birkaç foto koyuyorum sen karar ver

NOT : colpix kullanan arkadaslar buraya bi el atında diriltelim bi gayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baso34 -- 9 Haziran 2012; 22:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.