Bildirim
Nikon Coolpix Kullananlar Buraya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
way be forumdan bi coolpix kullanan yok mu arkadaşlar ????? -
merhaba arkadaşlar,
artık ben de bi coolpix L3 kullanıcısıyım.
birşey dikkatimi çekti. flaş kapalı durumdayken sanırım enstantane hızı düşüyor ve resimler bulanık çıkabiliyor. hatta blurry diye uyarı veriyor. ancak gündüz de istemediğimiz yerde flaş patlaması hoş olmuyor. bu bulanıklığı gidermek için ne yapmalıyız acaba? kullanan arkadaşlara duyurulur.... -
bulanıklığı gidermek için tripod kullanman gerekir. Zaten flaşı kapatınca makine uyarı veriyo el işareti çıkıyo makineyi sabitleyin titretmeyin diye uyarıyo. Bu gibi durumlarda makineyi ya sabitleyeceksin ya da tripod kullanacaksın. Eğer makineyi sabitlemeden çektiğin fotoğraftaki bulanıklığı gidermek istiyorum diyosan bu da içinde photoshop programından yapılabiliyo diye biliyorum. Ama nasıl yapıldığını tam olarak bilmiyorum. unsharp mask'tan falan ayar yapman gerekiyo heralde. Makinenin ayarları hakkında sormak istediğin ve benimde yardımcı olabileceğim konu olursa yardımcı olmaya çalışırım. Bende nikon 7900 kullanıyorum.
Saygılar... -
cevap için teşekkür ederim. sanırım ışık yeterli oldukça bulanıklık sorunu olmuyor. ancak ışık az olan ortamlarda enstantane düşüyor ve bulanık çıkma ihtimali artıyor. yine de sabitlediğimiz zaman çok güzel çekiyor. aslında bu başlık altında coolpixçiler olarak biraraya gelebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xandy -- 29 Temmuz 2006; 20:23:56 > -
Up -
e4800
yakın mesafede netlemesi sıkıntılı. ama genel olarak bas - çek kullanıyoruz performansından memnunum -
Nikon Coolpix L3 bendede var..(Ayrıca Kodak C875 de var). Aslında alırken aceleye geldi. Normalde araştırmadan almazdım.. Dedikleriniz bendede oluyor.. Özellikle flaşsız çekim yapmayı seviyorum.. Çünkü renler daha canlı çıkıyor.. Düşük ışıklı ortamlarda makinayı titretmeden çekmek çok zor.. Ancak ışığın yeterli olduğu ortamlarda beni şaşırtan resimlerde çekmiyor değil.. Şimdi ard arda resimler koyacağım..
-
Request object error 'ASP 0104 : 80004005'
Operation not Allowed
D:\WWW\LOCAL\FORUM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/PGDUpload.asp, line 167
bu hata mesajı ne anlama geliyor.. diğer resimleri yükleyemedim -
Merhaba nikoncular bende foruma bakıyorum ya diyorum herkes başlık açmış yok sanyo toplulu yok canon yok samsung,nikon yok:) Sanırım nikon pek tutulmuyor.Bende 1 ay önce nikon coolpix L6 aldım.Ancak şu anda biraz pişmanım açıkcası,neden derseniz tamam makine güzel fotolar çekiyo kibar ama,fotoğraf çekmek hakkaten sabır ve beceri gerektiriyo.En ufak titremede hep fotoğraflar bulanık hele kendi resmimi başkasına adam gibi çektiremedim.Odaklanma süresi yavaş o yüzdende çekecek adam çat çut basıveriyo haliylede bulanık çıkıyo çok uğraştırıyor yani.Onun dışında pil harcaması filan iyi.Gece manzaralar berbat tripodlada denedim hep kumlu çıkıyor.Aslında nikon un neden compact makinelerde pek tutulmadığını anladım diyebilirim.Yani parası ve performansı eşit değil kısaca genede buradan bilgilerimizi paylaşalım fotolar koyarsak farklı makinlerden çekilmiş fotoğrafları görmüş oluruz -
Yukarı -
Ben de dün akşam itibariyle S200 alarak aranıza katıldım -
arkadaşlar madem fujinin grubu var sanyonun grubu var bizde bi grup kuralım diyorsunuz.Neden çektiğiniz fotoğrafları göndermiyorsunuz.
nikon L3 kullanıcısı olarak ben başlıyorum.Umarım gerisi gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun9992001 -- 18 Haziran 2007; 12:46:09 >
-
Dün yapmış olduğum istanbul gezimden birkaç fotoğraf.Devamı gelsin nikoncular bekliyoruz.
-
ben devam edeyim
Sabah güneş doğarken kız kulesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun9992001 -- 18 Haziran 2007; 0:28:23 >
-
Devam...Ya hata vermese daha cok yükliycemde çok hata veriyo:( (resimlerin boyutunuda küçülttüm)Bu arada harun fotoğraflar çok iyi
-
teşekkür ediyorum.Senin fotoğraflarda çok güzel.
Bu fotoğraf çok iyi değil ama çekebilmek için çok uğraştım.Maks. pozlsma süresi 2sn olduğundan yaklaşık 100 denemeden sonra tutturabildim.
-
Güzel fotoğraf,yıldırım fotosu çekmek o kadar değil tabii ki,camın arkasından çektiğin için böle olmuş sanırım ama genede güzel an Ya ekliyemiyorum daha fazla hata mesajı hep... -
ben resimleri IrfanView proğramında 800x600 boyutlarına getirip öyle yüklüyorum.sorun çıkmıyor.Bi de benim resimlerin boyutu 70-80 kb civarında.Sen de dene istersen -
Bende başka program kullanıyorum küçülttüm(800x600) 60 kb kadar ama çoğu zaman hata mesajı çıkıyor siteden kaynaklanıyor sanırım...
Benzer içerikler
- dc 5v ne demek
- keysmart kimin
- instax mini 11 turuncu ışık yanıp sönüyor
- evkur sozlesme iptali nasıl yapılır
- fotoğrafın hangi telefonla çekildiğini bulmak
- yapay zeka fotoğraf düzenleme
- çocuk fotoğraf makinesi tavsiye
- hdr ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X