Şimdi Ara

----Nikon Coolpix P500 Kullanıcıları----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
38.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar p500 le alakalı bi konu bulamadım bende kullanıcıları varsa burda toplanabiliriz diyerekten konuyu actım..Bu makineyi kullanan arkadasları ve resim paylasımlarını bekliyorum..

Kamera Tipi: Kompakt dijital fotoğraf makinesi
    Etkin Piksel (Megapiksel): 12.1 milyon piksel
    Görüntü Boyutu(piksel): 4,000x3,000 (12M), 3,264x2,448 (8M), 2,592x1,944 (5M), 2,048x1,536 (3M), 1600x1200 (2M), 1280x960 (1M), 1,024x768 (PC), 640x480 (VGA), 3284x2656 (3:2), 3968x2232 (16:9, 9M), 1920x1080 (16:9, 2M), 2992x2992 (1:1)
    Lens: 36x Zoom; f=4.0-144mm / F3.4-5.7
    Titreşim Azaltma :Görüntü sensör kaydırma & Elektronik VR kombinasyonu
    Dijital Zoom :4x'e kadar
    Odak Menzili :Normal mod: 50cm, Makro: 10cm
    LCD Monitör :3.0 inc; 921,000-nokta, 82° aşağı, 90° yukarı yönde hareket edebilen,yansıma önleyici kaplamalı TFT LCD ekran,
    Depolama Birimi :SD hafıza kartları (SDHC ve SDXC uyumlu) ve dahili hafıza (yaklaşık 102MB)
    Depolama Sistemi :Sıkıştırılmış [JPEG (EXIF )], mono/wav dosya, MOV film
    Çekim Modu :Otomatik mod, Sahne modları, Film modu, P,S,A,M pozlama modları, Gece manzara, Gece portre, Arkadan aydınlatmalı sahne HDR
    Otomatik Program Modu :Otomatik Sahne Seçici, Portre, Manzara, Spor, Parti/İç mekan, Plaj, Kar, Gün batımı, Alacakaranlık/Tan, Yakın çekim, Yemek, Müze, Havai fişek gösterisi, Siyah beyaz kopya, Panaroma, Evcil hayvan portresi
    Çekim Modu :Tek, Sürekli H (yaklaşık 8 fps'e 5 çekime kadar), Sürekli L (yaklaşık 1.8 fps'de 24 çekime kadar), Sürekli H:120 fps (1280x960, 50 çekime kadar), Sürekli H: 60 fps (1600x1200, 25 çekiem kadar), BSS (En iyi çekim seçici), Çoklu çekim16 (Tek patlamada16 kare), Zaman aralıklı çekim
    Video Kayıt :HD1080p Yüksek (1920x1080), HD1080p (1920x1080), HD720p (1280x720), iFrame 540 (960x540), VGA (640x480), HS 240 (320x240, 240fps), HS 120 (640x480, 120fps), HS 60 (1280x720, 60fps), HS 15 (1920x1080, 15fps)
    Pozlama Ölçüm Sistemi :256-segment matris ölçüm, Merkez ağırlıklı ölçüm, Nokta ölçüm, Nokta AF alan (99 fokus alanının destekler)
    Hassaslık: Otomatik (Otomatik kazanç ISO 160-800), Sabit aralıklı otomatik (ISO 160'den 200'e, 160'den 400'e), Yüksek ISO hassasiyeti otomatik (ISO 160'den 1600'e), Manuel seçim: ISO 160, 200, 400, 800, 1600, 3200
    Beyaz Ayarı :Otomatik, Önceden ayarlanmış manuel, Günışığı, Ampul ışığı, Floresan, Bulutlu, Flaş
    Self-Timer :2 ve 10 sn bekleme
    Flaş Senkron Modu :Otomatik, Kırmızı göz azaltma ile otomatik, Kapalı, Dolgu Flaş, Yavaş senk, Arka perde senk
    Desteklenen Diller :Toplam 26 dil: Arapça, Çince (basit ve geleneksel), Çekçe, Danimarka dili, Flemenkçe, İngilizce, Fince, Fransızca, almanca, Yunanca, Macarca, Hintçe, Italyanca, Japonca, Korece, Norveççe, Polonya dili, Portekizce, Rumence, Rusça, İspanyolca, İsveççe, Tai dili, Türkçe, Ukrayna dili
    Güç Gereksinimi :Şarj edilebilir Li-ion Pil EN-EL5, AC Adaptör EH-62A (opsiyonel)
    Pil Ömrü :EN-EL5 pil ile yaklaşık 220 çekim (CIPA standartlarına dayanarak); Film: Yaklaşık 1 saat 20 dk (HD 1080p Yüksek)
    Boyutları : Yaklaşık 115.5 x 83.7 x 102.5 mm
    Dahili Aksesuarlar :Askı AN-CP21,Şarj edilebilir Li-ion pil EN-EL5, Şarj AC Adaptörü EH-69P, USB Kablo UC-E6, A/V Kablo EG-CP16, View NX 2 CD, Lens Kapağı LC-CP23
    Ağırlık :(Pil ve hafıza kartı olmadan) Yaklaşık 494g (pil ve hafıza kartı ile birlikte)

ozcandurak bu mesajı paylaştı

• hiç mi NIKON P500 kullanıcısı yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

hiç mi NIKON P500 kullanıcısı yok ya
    Çok güzel makinadır. Çalıştığım firmada çok fazla satmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IlkerCagatay

Çok güzel makinadır. Çalıştığım firmada çok fazla satmaktayım.

Alıntıları Göster
    bende 3-4 gündür almak niyeti ile inceliyorum, kullanıcılarından bilgi gelirse iyi olacak. iskeletor satış fiyatınız
    ve taksit vb durumları nedir???
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanti

bende 3-4 gündür almak niyeti ile inceliyorum, kullanıcılarından bilgi gelirse iyi olacak. iskeletor satış fiyatınız

Alıntıları Göster
    Felaket bir şey
    Bakınız
    http://www.imaging-resource.com/PRODS/CP500/FULLRES/CP500hSLI0200.HTM
    -
    Bu da kıyas olması açısından Canon S95'in...
    http://www.imaging-resource.com/PRODS/PS95/FULLRES/PS95hSLI0200.HTM
    -
    Detaylar için :http://www.imaging-resource.com/PRODS/CP500/CP500A.HTM

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Felaket bir şey
    Bakınız
    http://www.imaging-resource.com/PRODS/CP500/FULLRES/CP500hSLI0200.HTM
    -
    Bu da kıyas olması açısından Canon S95'in...
    http://www.imaging-resource.com/PRODS/PS95/FULLRES/PS95hSLI0200.HTM
    -
    Detaylar için :http://www.imaging-resource.com/PRODS/CP500/CP500A.HTM

Alıntıları Göster
    bunun kullanıcısının pek olacağını sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosejuggler

quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

neden?

Alıntıları Göster
    NIKON P100, NIKON P500'den sanki daha kaliteli resim çekiyor gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

NIKON P100, NIKON P500'den sanki daha kaliteli resim çekiyor gibi...

Alıntıları Göster
    P100 resimleri falanda eklemedilerki bakalımda ona göre yorumlayalım zaten cok fazla kullanıcısı yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: DangerTuRK

p500 den iyi oldugunu söyleyemem

http://snapsort.com/compare/Nikon-P500-vs-Nikon_Coolpix_P100

mercekleri aynı zaten sadece p100 f/2.8, p500 f/3.5... ürün özelliklerine göre NIKON P100 daha iyi resim çekiyor zaten nikonun kendi sitesinde de özelliklere bakılırsa yukarıdaki sitedeki özellikler ile aynı... NIKON P500'ün tek üstün yanı zoom ve ekran çözünürlüğü... Bana göre NIKON P100 daha iyi P500 gereksiz pahalı hiç gerek yok o kadar paraya... Birde NIKON P300 var bence o çok çok daha iyi P500 ve P100'den...

• quote:

Orijinalden alıntı: scanti

Alıntıları Göster
    fiyat konusunda yardımlarınızı bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cercerus

fiyat konusunda yardımlarınızı bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Bende P500 kullanıcısıyım artık ,uzun araştırmalar sonucu bu modelde karar kıldım, ama tabiki birbirine eş değer yada yakın ürünler var..

benim bir sorum olacak, Nesne Net, Arka Plan Flu bu cihazda nasıl yapar, hangi moda getirmem, hangi ayarları yapmak gerek
    bilgisi olan varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitRoJeN

Bende P500 kullanıcısıyım artık ,uzun araştırmalar sonucu bu modelde karar kıldım, ama tabiki birbirine eş değer yada yakın ürünler var..

benim bir sorum olacak, Nesne Net, Arka Plan Flu bu cihazda nasıl yapar, hangi moda getirmem, hangi ayarları yapmak gerek

Alıntıları Göster
    Manuel modda F değerini en düşük değere getirirseniz (ki teknik verileri en düşük F3.5 olabileceğini yazıyor) ve manuel (kullanıcı seçimli) odaklama ile istediğiniz bir objeyi odaklayıp fotoğraf çekerseniz odaklanan objeye göre objenin önünde kalan cisimler yada arkasında kalan cisimler flu olacaktır.

• quote:

Manuel modda F değerini en düşük değere getirirseniz (ki teknik verileri en düşük F3.5 olabileceğini yazıyor) ve manuel (kullanıcı seçimli) odaklama ile istediğiniz bir objeyi odaklayıp fotoğraf çekerseniz odaklanan objeye göre objenin önünde kalan cisimler yada arkasında kalan cisimler flu olacaktır.

Alıntıları Göster
    p500 kullanicilari oldugunu gormek guzel :)
    gercekten guzel bi makine kozmetik olarakta cok guzel.
    ben p500 umu satiyorum artik profesyonele gecicem cihaz vatan garantili ve sifirdan farksiz almayi dusunen olursa pm atsin goruselim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosejuggler -- 6 Haziran 2011; 16:22:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nosejuggler

p500 kullanicilari oldugunu gormek guzel :)
    gercekten guzel bi makine kozmetik olarakta cok guzel.
    ben p500 umu satiyorum artik profesyonele gecicem cihaz vatan garantili ve sifirdan farksiz almayi dusunen olursa pm atsin goruselim

Alıntıları Göster
    DangerTuRK kardeşim makinanla ilgili görüşmek isterim resimlerini gönderirsen bide fiyatını söylersen uyarsa hemen halledelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahhro

DangerTuRK kardeşim makinanla ilgili görüşmek isterim resimlerini gönderirsen bide fiyatını söylersen uyarsa hemen halledelim.

verdiğin maile bilgileri yolladım
  • quote:

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim.. umarım başarılı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitRoJeN

Hocam makinede SCENE modunda yakın çekim ayarı var.O modu kullanarak arka planda flu görüntüyü yakalayabilirsin.Ancak çok hassan bir mod oldugu icin makineyi oynatmadan çekmen lazım en ufak titreme bozuk verir fotoyu.Ama sabitleyipte foto çekme imkanı yakalarsan süper kalitede fotolar çekiyo makine...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.