galiba yanlış anladınız beni, ixus 300 hs hakkında bilgi almak istiyorum diğer eski ixus serilerini almak bence mantıklı değil
ben yukarıda bu seri yerine 117 HS modelini aldığımı bildirdim. karar sizin tabiki herkesin mantık anlayışı farklıdır saygı duyarım.
quote:
Orijinalden alıntı: hardihan
ozzy-tr
bu makineyi almayı düşünüyorum, gümüş renk hakkında biraz tereddütlerim var, bir de hepsiburadada aynı makina 430 tl webdensipariş sitesi güvenli mi, garanti fark ediyor mu yardımcı olursanı sevinirim bu pazar nişanım var acil lazım
Hocam günaydın,
Bende gümüş renkli hs 300 sahibiyim. Hatta forum aratırsanız " Canonun hs 300 canavarı " diyede bir konum var. Ben ve 5-6 arkadaş webdensiparis.com'un indiriminden yararlanıp ürünü satın aldık. Site kesinlikle güvenlidir o yönden kaygınız olmasın Ayrıca doğu bölgesinde değilsen ürün ertesi gün elinde oluyor Bu arada nişanın varmış (: hayırlı olsun kardeşim, Allah tamamına erdirsin.
cashr00t
kardeşim cok teşekkür ederim hem bilgiler hemde tebriğin için.. bugün öğlen siparişi verdim 386.5 tl tek çekimde aldım kullanıp yorumlarımı burda yazacağım inşallah. bu arada hafıza kartı hangisini tavsiye edersin, birde hd video ne kadar yer kaplıyor örneğin 4 gba kaç dk çekim yaparım
quote:
cashr00t
kardeşim cok teşekkür ederim hem bilgiler hemde tebriğin için.. bugün öğlen siparişi verdim 386.5 tl tek çekimde aldım kullanıp yorumlarımı burda yazacağım inşallah. bu arada hafıza kartı hangisini tavsiye edersin, birde hd video ne kadar yer kaplıyor örneğin 4 gba kaç dk çekim yaparım
Hayırlı olsun kardeşim. Ben ürünle birlikte Toshibanın bi kartını almıştım. Linki aşağıya yazıyorum.
Diğer sorunuza gelince, benim önerdiğim kartı alırsanız HD olarak 45 dk civarı çekim yapabilirsiniz.
Eyvallah kardeş cevapların için teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar bende böyle ekonomik bir makine arıyorum. Canon daha iyi demişsiniz peki arada 100 tl fark var buna değer mi acaba. Fuji s2950 de 400 tl civarı tek eksi tarafı pille çalışması bu cihazı tavsiye eder misiniz. Yoksa Canon, bu 18x optik zoomlu makineden de daha mı iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: 42barış83
Merhaba arkadaşlar bende böyle ekonomik bir makine arıyorum. Canon daha iyi demişsiniz peki arada 100 tl fark var buna değer mi acaba. Fuji s2950 de 400 tl civarı tek eksi tarafı pille çalışması bu cihazı tavsiye eder misiniz. Yoksa Canon, bu 18x optik zoomlu makineden de daha mı iyi.
Madem ekonomik bir makine arıyorsun daha fazla düşünme ve git canon hs 300 al kardeş :) Fuji s2950 de iyi makinedir ama şekli şemali kadar iyi bir makine değil ;) görüntü sizi yanıltmasın ayrıca pilli olması bi dezavantaj. Hs 300 ü kullanalı 2 hafta falan oldu ve şu ana kadar çok memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: cashr00t
quote:
Orijinalden alıntı: 42barış83
Madem ekonomik bir makine arıyorsun daha fazla düşünme ve git canon hs 300 al kardeş :) Fuji s2950 de iyi makinedir ama şekli şemali kadar iyi bir makine değil ;) görüntü sizi yanıltmasın ayrıca pilli olması bi dezavantaj. Hs 300 ü kullanalı 2 hafta falan oldu ve şu ana kadar çok memnunum
Ürün (s2950) zaten göründüğü gibi büyük değil inceledim ama zoomu güzel, canon a hiç bakmadım açıkçası. Peki hs 300 ün foto çekimi seri mi? Bir foto çektikten sonra kaç sn bekleyip yeni foto çekiyor. Birde panoramik çekim özellliği mevcut mu?
Evet arkadaşlar makine elime 2 saat önce geçti, webdensipariş.comdan aldım çok güzel paketlemişler ürünün kutusunu ilk defa ben açıyorum :) makineye gelince; cok kibar ve ergonomik, görüntüsü cok güzel şimdilik bu kadar yorum yapabiliyorum pil şarzda oldugu için içeriğini bende bilmiyorum
quote:
Evet arkadaşlar makine elime 2 saat önce geçti, webdensipariş.comdan aldım çok güzel paketlemişler ürünün kutusunu ilk defa ben açıyorum :) makineye gelince; cok kibar ve ergonomik, görüntüsü cok güzel şimdilik bu kadar yorum yapabiliyorum pil şarzda oldugu için içeriğini bende bilmiyorum
haydi hayırlısı Siparişi verdiğin günün ertesi ürün elinde olmuş sanırsam :)) Beni yalancı çıkarmadıkları için webdensiparis.com'a teşekkür ederim En az 10 saat şarj olsun kardeşim. Hafıza kartı olayını naptın aldınmı ?
2 saat kadar şarz ettim ama bu gece şarza takarım sabaha kadar durur.. hafıza kartını şimdilik erteledim 2 gb kingston sd kartım var onu kullanacağım yarında vatan bilgisayardan case logicin koruyucu kılıfını almayı düşünüyorum, sen kullanıyor musun koruyucu kılıf
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme