Bildirim
Nikon Coolpix S3100 ve canon ıxus 300 hs
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: worldman801
Nikon Coolpix S3100 ve canon ıxus 300 hs .hangisini almalıyım kararsız kaldım?fiyat olarak canon da kampanya var ama nikon daha zarif gözüküyor.
Nikonun fiyatına aldanma kardeşim. Canonda Continuous shooting 3.7 fps. Sadece bu özelliği için bile ürünü tercih edebilirsin. Gece çekimlerinde nikon yarış edemez canonun bu makinesiyle.
Ben ve forumdan bir çok arkadaş bu ürünü aldık (: şu anda 379 Tl sanırsam ve fiyatının 999 TL'den bu fiyata indiğinide düşünmek lazım (: ellerinde belirli miktar stokları var ve bunları tüketmeye çalışıyorlar sanırım. Bu fırsatı kaçırmamak gerekir diye düşünüyorum, saygılar
http://www.webdensiparis.com/urun/canon-ixus-300-hs-dijital-fotograf-makinasi_961241.aspx?CatID=6616
-
peki araya ixus 130 'u da katarsak ne olur ?quote:
Orijinalden alıntı: cashr00tquote:
Nikon Coolpix S3100 ve canon ıxus 300 hs .hangisini almalıyım kararsız kaldım?fiyat olarak canon da kampanya var ama nikon daha zarif gözüküyor.
Nikonun fiyatına aldanma kardeşim. Canonda Continuous shooting 3.7 fps. Sadece bu özelliği için bile ürünü tercih edebilirsin. Gece çekimlerinde nikon yarış edemez canonun bu makinesiyle.
Ben ve forumdan bir çok arkadaş bu ürünü aldık (: şu anda 379 Tl sanırsam ve fiyatının 999 TL'den bu fiyata indiğinide düşünmek lazım (: ellerinde belirli miktar stokları var ve bunları tüketmeye çalışıyorlar sanırım. Bu fırsatı kaçırmamak gerekir diye düşünüyorum, saygılar
http://www.webdensiparis.com/urun/canon-ixus-300-hs-dijital-fotograf-makinasi_961241.aspx?CatID=6616
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozzy-tr
peki araya ixus 130 'u da katarsak ne olur ?
Güzel cihaz. Ama hs 300 gibi manuel ayarlara izin vermiyor sanırım. Hs 300 biraz daha profesyonel bir cihaz -
yukarıdaki modellerden biraz araştırınca vazgeçtim.bugün vatan bilgisayarda %25 kampanya var.canon x130 alayım diyordum ama panasonic dmc fz45-k modelini gördüm.özellikleri birbirine yakın.bu model hakkında bilgisi olan var mıdır?quote:
peki araya ixus 130 'u da katarsak ne olur ?
Güzel cihaz. Ama hs 300 gibi manuel ayarlara izin vermiyor sanırım. Hs 300 biraz daha profesyonel bir cihaz
Alıntıları Göster
-
quote:
yukarıdaki modellerden biraz araştırınca vazgeçtim.bugün vatan bilgisayarda %25 kampanya var.canon x130 alayım diyordum ama panasonic dmc fz45-k modelini gördüm.özellikleri birbirine yakın.bu model hakkında bilgisi olan var mıdır?
Panasonicmi :))) ? -
peki araya birde 115 hs katsak ? 300 hs mi 115 hs mi ?quote:
yukarıdaki modellerden biraz araştırınca vazgeçtim.bugün vatan bilgisayarda %25 kampanya var.canon x130 alayım diyordum ama panasonic dmc fz45-k modelini gördüm.özellikleri birbirine yakın.bu model hakkında bilgisi olan var mıdır?
Panasonicmi :))) ?
Alıntıları Göster
-
quote:
peki araya birde 115 hs katsak ? 300 hs mi 115 hs mi ?
115 HS'de dğer makine gibi sadece otomatik özellikleri olan bi makine. 300 Hs'de olduğu gibi prof çekimler yapamazsınız. Ürünün Mp'sine fazla takılmayın dicem ama neden diye sorucak olursanızda size çok uzun cevaplar vermem gerekebilir o yüzden demiorum :)) karar sizin. ben şahsen hs 300 kullanıcısıyım ve hayatımda bu kadar güzel bi compact cihaz görmedim. mesela fujifilmin çoğu dslr makinesiyle yarışabilcek seviyede diyebilirim.. bu kadar ufak algılayıcılı makinelerin, DSLR seviyesinde görüntü vermesinin en azından uzunca bir süre imkansız olduğunu düşünüyorum. Tercihiniz compact bir cihaz olucaksa işte size en iyisi;
Sadece fiyatı bile beni al beni al demiyormu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: cashr00t
quote:
115 HS'de dğer makine gibi sadece otomatik özellikleri olan bi makine. 300 Hs'de olduğu gibi prof çekimler yapamazsınız. Ürünün Mp'sine fazla takılmayın dicem ama neden diye sorucak olursanızda size çok uzun cevaplar vermem gerekebilir o yüzden demiorum :)) karar sizin. ben şahsen hs 300 kullanıcısıyım ve hayatımda bu kadar güzel bi compact cihaz görmedim. mesela fujifilmin çoğu dslr makinesiyle yarışabilcek seviyede diyebilirim.. bu kadar ufak algılayıcılı makinelerin, DSLR seviyesinde görüntü vermesinin en azından uzunca bir süre imkansız olduğunu düşünüyorum. Tercihiniz compact bir cihaz olucaksa işte size en iyisi;
Pekihttp://www.digitalversus.com/duels.php?ty=1&ma1=1&mo1=1175&p1=9209&ma2=1&mo2=1467&p2=11519&ph=5 adresindeki çekimler hakkında yorumda bulunabilir misiniz?
Benim buradan baktığım yakın, düşük ışık, zoom, detay vs. gibi tüm karşılaştırmalı resimlerde 115 HS daha iyi bir izlenim bırakıyor gibi algılamam hata mı olur ?
-
quote:
quote:
quote:
Pekihttp://www.digitalversus.com/duels.php?ty=1&ma1=1&mo1=1175&p1=9209&ma2=1&mo2=1467&p2=11519&ph=5 adresindeki çekimler hakkında yorumda bulunabilir misiniz?
Benim buradan baktığım yakın, düşük ışık, zoom, detay vs. gibi tüm karşılaştırmalı resimlerde 115 HS daha iyi bir izlenim bırakıyor gibi algılamam hata mı olur ?
Şimdi hocam bu resimlere bakarsak tabikide diğer cihazın daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ama şöylede bi durum var; Hs 300 manuel ayarlara izin veren bir cihaz ve buradada kesinlikle İSO'su ve ışık ayarları yanlış yapılmış.. Bu resimi sallamasyon çekmişler her halinden belli. Cihazı aldıktan 1 hafta sonra kurdu olursun ve sende bana hak verirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashr00t -- 29 Eylül 2011; 16:17:16 >
-
Tercihimi ixus 117 HS 'den yana kullandım hepimize hayırlı olsun -
quote:
Tercihimi ixus 117 HS 'den yana kullandım hepimize hayırlı olsun
hayırlı olsun hocam ürün eline geçince biraz yorumda bulunursan hepimiz fikir sahibi oluruz -
quote:
quote:
hayırlı olsun hocam ürün eline geçince biraz yorumda bulunursan hepimiz fikir sahibi oluruz
Eyvallah.
ok direkt gidip satın aldım zaten yerinde inceleyip vatan da. 300 HS'de vardı.
Vakit bulduktan sonra inceleyip bilgi veririm. -
kıyas kabul etmez kesinlikle 300 hs.quote:
Orijinalden alıntı: poqitoquote:
quote:
hayırlı olsun hocam ürün eline geçince biraz yorumda bulunursan hepimiz fikir sahibi oluruz
Eyvallah.
ok direkt gidip satın aldım zaten yerinde inceleyip vatan da. 300 HS'de vardı.
Vakit bulduktan sonra inceleyip bilgi veririm.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
kıyas kabul etmez kesinlikle 300 hs.
Compact makinelerde Canon 300 HS forever
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashr00t -- 30 Eylül 2011; 12:03:46 > -
stoklar tükenene kadar tabiquote:
kıyas kabul etmez kesinlikle 300 hs.
Compact makinelerde Canon 300 HS forever
Alıntıları Göster
-
300 HS ile bahsettiğiniz manuel ayarlar özetle nelerdir söyleyebilir misiniz ? Aldığım makinenin ne gibi eksikleri var (eğer varsa) ona göre değerlendirme yapacağımda. Mesela ben 1080 P video çekim yapabiliyorum 300 HS'de bu yok.quote:
stoklar tükenene kadar tabi
Alıntıları Göster
Bu bir örnekti bu tarz örnekler verebilir misiniz ? Mesela bende makine üzerinden iso, ışık vs. gibi ayarlar yapabiliyorum. Evet tabiki DSLR kadar teknik detaylı değil ama en azından 300 HS'den ayar konusunda ne gibi konularda geri onu öğrenmek istiyorum.
Teşekkürler şimdiden.
-
ozzy-trquote:
Orijinalden alıntı: poqito
300 HS ile bahsettiğiniz manuel ayarlar özetle nelerdir söyleyebilir misiniz ? Aldığım makinenin ne gibi eksikleri var (eğer varsa) ona göre değerlendirme yapacağımda. Mesela ben 1080 P video çekim yapabiliyorum 300 HS'de bu yok.
Bu bir örnekti bu tarz örnekler verebilir misiniz ? Mesela bende makine üzerinden iso, ışık vs. gibi ayarlar yapabiliyorum. Evet tabiki DSLR kadar teknik detaylı değil ama en azından 300 HS'den ayar konusunda ne gibi konularda geri onu öğrenmek istiyorum.
Teşekkürler şimdiden.
Alıntıları Göster
bu makineyi almayı düşünüyorum, gümüş renk hakkında biraz tereddütlerim var, bir de hepsiburadada aynı makina 430 tl webdensipariş sitesi güvenli mi, garanti fark ediyor mu
yardımcı olursanı sevinirim bu pazar nişanım var acil lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: hardihan
ozzy-tr
bu makineyi almayı düşünüyorum, gümüş renk hakkında biraz tereddütlerim var, bir de hepsiburadada aynı makina 430 tl webdensipariş sitesi güvenli mi, garanti fark ediyor mu
Selam dostum,
Ürünün o gri renkli olanı 115 HS eğer siyah istiyorsan sadece model kodu ismi değişiyor ve 117 HS diye geçiyor. Ben Vatan'dan aldım 372 TL 'ye. indirim mevcuttu. Halen devam ediyor olabilir. -
galiba yanlış anladınız beni, ixus 300 hs hakkında bilgi almak istiyorum diğer eski ixus serilerini almak bence mantıklı değilquote:
Orijinalden alıntı: poqitoquote:
Orijinalden alıntı: hardihan
ozzy-tr
Selam dostum,
Ürünün o gri renkli olanı 115 HS eğer siyah istiyorsan sadece model kodu ismi değişiyor ve 117 HS diye geçiyor. Ben Vatan'dan aldım 372 TL 'ye. indirim mevcuttu. Halen devam ediyor olabilir.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- instax mini 11 turuncu ışık yanıp sönüyor
- basılı bir belgeyi dijital ortama aktarmak için neler yapabiliriz
- havalı stüdyo isimleri
- e devlet askerlik fotoğraf yükleme
- evkur sipariş iptali
- photoshop yapay zeka
- hdr ne işe yarar
- çocuk fotoğraf makinesi tavsiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X