Şimdi Ara

NIKON COOLPIX S8000 mu panasonic Lumix DMC-TZ10 mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

NIKON COOLPIX S8000 mu panasonic Lumix DMC-TZ10 mu
  • örnek2

• örnek 3

• quote:

Orijinalden alıntı: ma-vi

örnek resimler s 8000

ISO 500 ün hakkını verip netlikten baya ödün verilmiş, Bence 1 saniye pozlama yerine 4 saniye pozlama ve ISO 100 daha iyi sonuç verirdi gibime geliyor

• tabi bu resimleri incelerken sayfaya aktarmak için orjinalin 7 katı daha çözünürlükte olduğunu unutmamak gerek selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ma-vi

örnek2

Fuji ile o kadar makro çektim, hiç birinde buradaki gibi kare kare pikseller belli olmuyordu(kelebeğin kafasının altına dikkatle bakın)

@netün hocam dediğin gibi 8 gen büyük sensörün tadı başka oluyor

• o gece çekimini makinatı aldığım ilk gün çektim tabi önceden iso 100 de 8 saniye pozlama süresi olduğunu bilseydim onu kullanırdım
  • Karakteristik kompakt özelliği gösterip ışığı buldumu iyi çeken bir cihaz demekki, güle güle kullanın
  • hiç kimse babamızın öğlu değil yalnızca nikon a bi teşekkür olsun ben kullandım memnunum darısı sizlerin başına selamlar
  • Nikon, Fuji, Panasonic kompakt makinelerde iyi iş çıkaran cihazlar, paylaşımlara devam lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ғerrari -- 12 Ağustos 2010; 2:34:58 >
  • gayet güzel cekmiş nikon dahada fazla örnek varmı dlsr de iyidir nikon ama compacta beklemiyordum denemeden söylenenlere göre
  • s8000 de shutter speed, iso, f ayarlari yapilabiliyor mu?
    sanirim hersey programa gore otomatikti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.