Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nikon D3100 -18-55mm Kit Lens 12k Çekim(Komple Hazır Set) Satın Al 6 Ekim 2018 14:15 1 1 Nikon D3100 -18-55mm Kit Lens 12k Çekim(Komple Hazır Set) Merhabalar, ilk sahibi olduğum Nikon D3100 ü model yükselttiğim için satıyorum. Cihazla birlikte kit lens olarak aldığım 18-55mm Nikkor AF-S VR lensi de veriyorum. Makinenin ilk sahibiyim hobi amacıyla kullandım sadece, 12k civarı çekim yapılmıştır(son fotoğrafta çekim sayısına ait ekran görüntüsünü görebilirsiniz.) . Cihazın lens ve body kapağı, kutuları duruyor onları da vereceğim. Ayrıca çeşitli filtreler mevcut(CPL,NLP ve close-up makro filtreler) fotoğraflarda gördüğünüz 3 farklı filtreyi ve çantayı da vereceğim. Kullanmakta olduğum 16GB lik kingston class 10 kartı da yanında veriyorum. Cihaz hd video kaydı yapabiliyor fakat bugüne kadar hiç ihtiyacım olmadı.Kısacası bu seti alıp direk kullanmaya ve gezip çekim yapmaya başlayabilirsiniz. Cihazı Kocaeli'de elden teslim ederim veya İzmir'deki abime gönderirim elden görüp teslim almak isterseniz fakat kargo ücretini fiyata eklerim bilginiz olsun. Dilerseniz kesintiyi karşılayacak şekilde fiyatı güncelleyip get ilanı açabilirim. Cihaz temiz, sorunsuz, herhangi bir darbesi ve çiziği olmayan, fiyat performansı son derece iyi olan cihazdır. Ufak bir miktar pazarlık yapabilirim, takas kesinlikle düşünmüyorum. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. Aklınıza takılan veya sormak istediğiniz herhangi birşey için mesaj atabilir veya arayabilirsiniz. Fotoğraflar ve iletişim bilgileri için :https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d3100-18-55mm-kit-lens-12k-cekim-komple-hazir-set-327254270/detay/ Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Bornova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK PSP 3000 Serisi 16-32-64 GB CFWli PSP MSI GE620DX FULL HD - i5- ÇİFT Ekran Kartı - SIFIR SSD - 6GB RAM Nikon D3100 -18-55mm Kit Lens 12k Çekim(Komple Hazır Set) SATILIK iPad Air 16 GB + 4G - TAKASLI -