Şimdi Ara

NIKON D3100 KLUBU (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
22
Favori
127.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben adanalıyım Mısr çarşısı,kapalı çarşı gibi yerler mutlaka vardır,telefon satıcılarının olduğu yerler oralarda olur,ebaydan alıcaksanız 75 EURO'yu geçmesin gümrükte Çok yüksek ihtimal kalır 75£ üzerindeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenkirpici

Ben adanalıyım Mısr çarşısı,kapalı çarşı gibi yerler mutlaka vardır,telefon satıcılarının olduğu yerler oralarda olur,ebaydan alıcaksanız 75 EURO'yu geçmesin gümrükte Çok yüksek ihtimal kalır 75£ üzerindeyse

Kapalı carsı dan alırsak sorun olur mu veya ebaydan alırsak turkıyeye geldıgınde turkıyedekı fıyatı mı verırız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenkirpici

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-nikon-nikkor-55-200mm-afs-dx-lens-135192918/detay sizce bu ilan nasıl bana fiyatı çok iyi geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara Kocatepe

NIKON D3100 KLUBU
  • Lowepro nova 170 aw çantamı fazlalıktan dolayı Satıyorum. Ürün vatan bilgisayardan yaklaşık 11ay önce alındı, garantisi devam etmektedir. Faturası mevcuttur. Hiç bir sorunu, yırtığı söküğü yoktur.
    İlgilenen arkadaşlar pm'den ulaşabilir.

Fiyatı 85 tl. Ankarada elden teslim ederim.

edit: ürün görsellerini en kısa zamanda yüklemeye çalışıcam, isteyene pm'den de yollayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mir pdr -- 6 Eylül 2013; 20:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mir pdr

Ankara Kocatepe

NIKON D3100 KLUBU

Çok başarılı.
  • mir pdr M kullanıcısına yanıt
    Son fotoğraflar çok güzel hocam, eline gözüne sağlık :)
    Renklerin tonajları mütiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresa

Son fotoğraflar çok güzel hocam, eline gözüne sağlık :)
    Renklerin tonajları mütiş.

Eyvallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

Uzun zaman oldu fotoğraf çekmeyeli ve şuraya koymayalı herkese iyi geceler fotoğraf dokuları kötü biliyorum mahsus öyle bıraktım fotoğrafın bütününe bakmak için

NIKON D3100 KLUBU

@Partis özlettin kendini, fotoğrafarını Fotoğraflarda güzel, eline sağlık

•  NIKON D3100 KLUBU
  • Ben buraya yeni üyeyim ama üyeliksizkende epey takıldım D3100 yeni aldım ve daha önceden makine kullanmadım çektiklerimden biride bu nasıl olmuş merak ettim
     NIKON D3100 KLUBU
  • ikinci ele nekadar gelir bu makina
  • temiz istersen 750 ye bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteplikovboy

temiz istersen 750 ye bulursun

taksitle alasım var çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

sahibinden.com a bak oralarda olucakdır satanla iletişime geç taksit filan varsa konuşun derim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

sahibinden.com a bak oralarda olucakdır satanla iletişime geç taksit filan varsa konuşun derim

hevesim geçer diye korkuyom bide elden çıakramazsam
  • quote:

Ben buraya yeni üyeyim ama üyeliksizkende epey takıldım D3100 yeni aldım ve daha önceden makine kullanmadım çektiklerimden biride bu nasıl olmuş merak ettim
     NIKON D3100 KLUBU

Sığ alan derinliği için iyi bir örnek olmuş fotoğraf. Arka planı yeni başlayan biri için flu yapabilmişsiniz, güzel
    Amma fotoğraf sıradan. Neden sıradan? Çünkü anlattığı bişey yok, gördüğümüz çiçekten öteye gitmiyor. Fotoğraflar da kompozisyonla ilgili yazılara internetten ulaşabilirsiniz. Okursanız çok faydasını görürsünüz.
    Bol bol çekim yapın, tekniğinizi geliştirin, tarzınızı seçin İyi çekimler ve makinada hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mir pdr

quote:

Ben buraya yeni üyeyim ama üyeliksizkende epey takıldım D3100 yeni aldım ve daha önceden makine kullanmadım çektiklerimden biride bu nasıl olmuş merak ettim
     NIKON D3100 KLUBU

Sığ alan derinliği için iyi bir örnek olmuş fotoğraf. Arka planı yeni başlayan biri için flu yapabilmişsiniz, güzel
    Amma fotoğraf sıradan. Neden sıradan? Çünkü anlattığı bişey yok, gördüğümüz çiçekten öteye gitmiyor. Fotoğraflar da kompozisyonla ilgili yazılara internetten ulaşabilirsiniz. Okursanız çok faydasını görürsünüz.
    Bol bol çekim yapın, tekniğinizi geliştirin, tarzınızı seçin İyi çekimler ve makinada hayırlı olsun

tavsiyen için çok teşekkür ederim kompozisyonlara bakıp çekerim artık

• beyler bu ilk light painting denememdi el feneriyle yaptım ışık güçsüz geldi telefon flaşıyla yaptım böyle oldu bir tavsiye verirseniz sevinirim
     NIKON D3100 KLUBU
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.