Şimdi Ara

NIKON D3100 KLUBU (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
22
Favori
127.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelmişken bir resimde ben ekleyeyim istedim

NIKON D3100 KLUBU
  • mir pdr M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, mevcut olarak 18-55 lensim var. Sanırım Sigma 18-200 uygun gelecek bana.
  • arkadaşlar hafıza kartında kaç foto cektigini nerden anlıyoruz kaç poz kaldıgını ayarlardan soelrseniz teşekkurler saygılar
  • D3100 üme 50 mm 1.4 D lensini takıp lensten diyaframı 22den küçülttüm ve makinada birşeyler yazdı fotoğraf çekmeyi denedim çekmedi tekrar 22ye getirdim ve fotoğraf çekti sizce sorun nedir ve bunu 50 mm 1.8 de yapar mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim maşllah çok güzel çekmişsin nasıl çektin bunları :) ben çekiyorum normal bi dijital foto mkainesi gibi çıkıyo resimlerim hangi ayarlarda çektin acaba bunu paylaşabilirmisn
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3100

D3100 üme 50 mm 1.4 D lensini takıp lensten diyaframı 22den küçülttüm ve makinada birşeyler yazdı fotoğraf çekmeyi denedim çekmedi tekrar 22ye getirdim ve fotoğraf çekti sizce sorun nedir ve bunu 50 mm 1.8 de yapar mı ?

Hocam D seri lenslerde dslr makinelerde kullanırken en kısık diyaframa kitliyoruz lensi( muhtemelen f/22) ; diyaframı makinenin üstünden ayarlıyoruz, lensi ellemiyoruz diyafram için bidaha. bu 50mm 1.8 D de olsa 1.4 D de olsa böyledir, farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresa

NIKON D3100 KLUBU

Hocam çok beğendim ellerinize sağlık, çok başarılı belki ufacık bişey; kızın gölgeside kadrajda tam olsaydı kesik olmasaydı, ödüllük olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: gutikarizma

arkadaşlar hafıza kartında kaç foto cektigini nerden anlıyoruz kaç poz kaldıgını ayarlardan soelrseniz teşekkurler saygılar

Hocam makinayı açtığınızda ekranda ayarlar gözükürken sağ üst köşede çekim kalitesi vardır. oraya girince çekim kalitesi ve kaç çekim yazılacağı yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mir pdr

quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresa

NIKON D3100 KLUBU

Hocam çok beğendim ellerinize sağlık, çok başarılı belki ufacık bişey; kızın gölgeside kadrajda tam olsaydı kesik olmasaydı, ödüllük olurdu

Teşekkür ederim, aynı fikrideyim hocam fakat kız koşuyordu ve çok anlık bir ışıktı. Keşke öyle olsaydı :)

• quote:

quote:

D3100 üme 50 mm 1.4 D lensini takıp lensten diyaframı 22den küçülttüm ve makinada birşeyler yazdı fotoğraf çekmeyi denedim çekmedi tekrar 22ye getirdim ve fotoğraf çekti sizce sorun nedir ve bunu 50 mm 1.8 de yapar mı ?

Hocam D seri lenslerde dslr makinelerde kullanırken en kısık diyaframa kitliyoruz lensi( muhtemelen f/22) ; diyaframı makinenin üstünden ayarlıyoruz, lensi ellemiyoruz diyafram için bidaha. bu 50mm 1.8 D de olsa 1.4 D de olsa böyledir, farketmez.

Çok teşekkür ederim :) kullanırken sıkıntı yaşatmaz dimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar acil cevap lazım 2-3 gün içinde bu makineleri alacam nikon d3100 +18-55mm nikkor vr lens +55-200mm nikkor vr lens mi d3200 +18-55 mm nikkor vr lens mi?.cevabınız çok önemli
  • quote:

quote:

quote:

yok diyafram sıkıntı yaratmaz ben de 50mm 1.8D kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SallieriM

arkadaşlar acil cevap lazım 2-3 gün içinde bu makineleri alacam nikon d3100 +18-55mm nikkor vr lens +55-200mm nikkor vr lens mi d3200 +18-55 mm nikkor vr lens mi?.cevabınız çok önemli

D3100 + 18-55vr + 55-200vr alın hocam.
  • Ankara Kocatepe

NIKON D3100 KLUBU
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldness

quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

quote:

Orijinalden alıntı: coldness

quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

arkadaşlar nikon 3100 makinem için çanta almam lazım tavsiyesi olan varmı.. internette baktım ama hangisi uyar hangisi uymaz bilemedim sizlere danışmak istedim

Tavsiyesi olan

Merhaba, bende d3100 uygun olacağını düşünerekten şu çantayı aldım henüz elime ulaştı. Ancak ben işteyim makinamda evde bu akşam kontrol edeceğim. Makina rahatlıkla sığar diye düşünüyorum ancak yanında batarya felan koymak istesek yerleşebilir mi onu denemeliyim. Ancak parasına göre sağlam bir yapısı var işinizi çok rahat ögreceğini umuyorum. 10,93TL + 3,54TL kargosuyla geliyor.

Hocam bundan mediamarkt da baktım ama pek sağlam gelmedi gözüme ne bilim taşırken objektif her an bi yere vurabilir gibime geliyor.

sen bi akşam bakarken foto falan atarbilirmisin bakalım sağlam işe yarar dersen bende alayım

Çok geç cevap verdim kusuruma bakma lütfen 2 haftadan fazladır şehir dışındaydım henüz gördüm yanıtını. Kumaş kalitesi sağlamlığı yönünden oldukça iyi beni tatmin etti diyebilirim. Evet diğer bir çok çantada olduğu gibi lens gibi hassas aksamları koruması için sertleştirilmiş kalıplara sahip değil. Ancak bu hali ile bile rahatlıkla işlerimi gördü. Ben dağ bayır çıkıp gezdim biraz dikkatli olduktan sonra hiç birşey olmaz Ben makinayı 18-55mm lensi takılı halde yanına ekstadan şarj cihazını ve ön cebine de usb kablolarını sığdırabildim.

ne demek usta sen saol cevapladığın için.. bende çarşı ya çıkacaktım alayım bi tane bundan makineye zarar vermeden :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok diyafram sıkıntı yaratmaz ben de 50mm 1.8D kullanıyorum.

Nasıl bir lens memnun musunuz ?

• D3100 D kullanıcısına yanıt
    AF motoru Yok.Manuel Netleme Yapıcaksanız Çok Güzel Bir lens
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenkirpici

AF motoru Yok.Manuel Netleme Yapıcaksanız Çok Güzel Bir lens

keskinlik nasıl ?
  • doğru netlersen çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenkirpici

doğru netlersen çok iyi

Teşekkürler sıfır mı önerirsiniz yoksa 2. El mi 2. El 200 tl den başlıyor

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.