Şimdi Ara

NIKON D3100 KLUBU (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
22
Favori
127.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese mrb bu gün d3100 aldım fotorafcılık hakkında hiç bir bilgim yok cok meraklıyım makina da hayli uygun geldi .
    makinayı kurcalarken cok hoş görüntüler yakaladım bayada bir merak sardım fotoraf cekmeye .
    güzel veya kötü zamanları yakalamak hoş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: washburn_x

quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

arkadaşlar nikon 3100 makinem için çanta almam lazım tavsiyesi olan varmı.. internette baktım ama hangisi uyar hangisi uymaz bilemedim sizlere danışmak istedim

Tavsiyesi olan

çanta buluruz kardeşim de ne tarz istiyorsun büyük bir çantamı küçük gündelik kullanım için mi laptop flan taşıyacakmısın nedir durum

küçük gündelik dostum öyle çok büyük istemiyorum valiz gibi olanlardan sadece makineyi koyacağım içine pikniğe giderken bi yere giderken toz olmasın sağlam dursun diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: JavS45

Herkese mrb bu gün d3100 aldım fotorafcılık hakkında hiç bir bilgim yok cok meraklıyım makina da hayli uygun geldi .
    makinayı kurcalarken cok hoş görüntüler yakaladım bayada bir merak sardım fotoraf cekmeye .

Makinen hayrlı olsun dostum, güle güle kullan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: washburn_x

quote:

arkadaşlar nikon 3100 makinem için çanta almam lazım tavsiyesi olan varmı.. internette baktım ama hangisi uyar hangisi uymaz bilemedim sizlere danışmak istedim

Tavsiyesi olan

çanta buluruz kardeşim de ne tarz istiyorsun büyük bir çantamı küçük gündelik kullanım için mi laptop flan taşıyacakmısın nedir durum

küçük gündelik dostum öyle çok büyük istemiyorum valiz gibi olanlardan sadece makineyi koyacağım içine pikniğe giderken bi yere giderken toz olmasın sağlam dursun diye.

eğer ufak birşey düşünüyorsan vanguard, lowepro, fancier ve kata düşünebilirsin kendi fiyat aralığına göre seçersin, eğer bu kutu gibi çantalar yerine daha gündelik kullanıma uygun ve birkaç eşya atarım içine diyorsan sadece makine değil ıvır zıvırda taşırım diyorsan lowepro sling II modelini öneririm benim birkaç çantadan sonra en beğendiğim ve kullandığım bu oldu o kaba görüntü yok ve gerçekten işlevli küçük seyahatlerinde bile birkaç tshirt eşya telefon cüzdan atıp kullanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

cok dar aci. ustelik makinanizda manuel kullanmak zorundasiniz netlemeyi. bence alamdan dusunun ama uygum bukursabiz alun. guzel tonlar ve keskinlik icin

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-acil-keskin-ve-ucuz-50-mm-bokeh-in-krali-bu-ilan-131088307/detay

bunu uygun buluyorum sizce nasıl

• 3100 deyip, elektronik marketlerde incelemiyorum bile ama adamların 3100 ile neler çektiklerini görünce, fotoğrafı makine değil insan çeker kavramı daha da bir anlamlı oluyor.

örnekler burada...

ben bunu beğendim...

• quote:

Orijinalden alıntı: D3100

quote:

cok dar aci. ustelik makinanizda manuel kullanmak zorundasiniz netlemeyi. bence alamdan dusunun ama uygum bukursabiz alun. guzel tonlar ve keskinlik icin

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-acil-keskin-ve-ucuz-50-mm-bokeh-in-krali-bu-ilan-131088307/detay

cok eskı nesıl bu. tam bılmıyorumbu lensı. ama 150 tl ye dah guncel nıkon 50 mm le var 110 cok ona

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JavS45

Herkese mrb bu gün d3100 aldım fotorafcılık hakkında hiç bir bilgim yok cok meraklıyım makina da hayli uygun geldi .

Makinen hayrlı olsun dostum, güle güle kullan

teşekürler saol dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D3100

quote:

cok eskı nesıl bu. tam bılmıyorumbu lensı. ama 150 tl ye dah guncel nıkon 50 mm le var 110 cok ona

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-nikon-50mm-f1.8-lens-117209152/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-satilik-nikon-50-mm-1.8-d-farki-odenerek-tamron-17-50-ile-takas-131403441/detay

bunlar nasıl ?

• Bende yeni aldım.Şimdilik otomatik çekimle idare ediyorum.güzel şeyler çekmek için sabırsızlanıyorum.
  • bunlar iyi ama 200 den uyguna buluraunuz bakmaya devam edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bunlar iyi ama 200 den uyguna buluraunuz bakmaya devam edin

50 mm iyi olayan diyenler var d3100 e uyumlu başka lens önerir misiniz ?
  • D3100 D kullanıcısına yanıt
    ben 50 mm yi d3100 de kullandım amnuel odak dezavantaj. boyle uygun fıyata benzer lens. zor. fiyat aralıgı verırrsenız belkı onerımız olur
  • quote:

ben 50 mm yi d3100 de kullandım amnuel odak dezavantaj. boyle uygun fıyata benzer lens. zor. fiyat aralıgı verırrsenız belkı onerımız olur

300 tl fiyat sınırım var
  • D3100 D kullanıcısına yanıt
    bu fiyata aralıgında otomatık odaklı bu çeşit lens bulamazsınız. bence alın su 200 tl lık olan modelı kendinizi geliştirmeye calısın. eger bu işe hevesliyseniz ılerde ne bu makina nede lensler sizi tatmın etmeyecek , manuel cekımde ayarlarda gelişitrin kendınızı.
  • Nihayet makina elime ulaştı çok şükür. Henüz yeni aldığım için pek deneme fırsatım olmadı merak ettiğim bir konu var bu live view modu açıkken sadece video kayıdı mık yapılıyor yoksa aynı ekrandan resim çekilebiliyor mu?
  • quote:

Tavsiyesi olan

Merhaba, bende d3100 uygun olacağını düşünerekten şu çantayı aldım henüz elime ulaştı. Ancak ben işteyim makinamda evde bu akşam kontrol edeceğim. Makina rahatlıkla sığar diye düşünüyorum ancak yanında batarya felan koymak istesek yerleşebilir mi onu denemeliyim. Ancak parasına göre sağlam bir yapısı var işinizi çok rahat ögreceğini umuyorum. 10,93TL + 3,54TL kargosuyla geliyor.

• quote:

bu fiyata aralıgında otomatık odaklı bu çeşit lens bulamazsınız. bence alın su 200 tl lık olan modelı kendinizi geliştirmeye calısın. eger bu işe hevesliyseniz ılerde ne bu makina nede lensler sizi tatmın etmeyecek , manuel cekımde ayarlarda gelişitrin kendınızı.

çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldness

quote:

Tavsiyesi olan

Merhaba, bende d3100 uygun olacağını düşünerekten şu çantayı aldım henüz elime ulaştı. Ancak ben işteyim makinamda evde bu akşam kontrol edeceğim. Makina rahatlıkla sığar diye düşünüyorum ancak yanında batarya felan koymak istesek yerleşebilir mi onu denemeliyim. Ancak parasına göre sağlam bir yapısı var işinizi çok rahat ögreceğini umuyorum. 10,93TL + 3,54TL kargosuyla geliyor.

Hocam bundan mediamarkt da baktım ama pek sağlam gelmedi gözüme ne bilim taşırken objektif her an bi yere vurabilir gibime geliyor.

sen bi akşam bakarken foto falan atarbilirmisin bakalım sağlam işe yarar dersen bende alayım

• Arkadaşlar iyi forumlar

Şuanda Almanyada ayın 6 sında biticek bir kampanya var

NIKON D3100 ve 18-55 MM VR makine vergi indirimi ile birlikte 680 tl gibi bir rakama geliyor..Fiyatı nasıldır??

Düşünmeden aldırıyımı ne dersiniz??
    Başlangıç seviyesi için nasıldır??

Makinelerle ilgili net bir bilgiye ve tecrübeye sahip olmadığım için yardımcı olursanız çok sevinirim

Not: Profesyonel foto çeken biri değilim..Özel günlerde kullanmak için alıcam sadece

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLE
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.