Bildirim
Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar (160. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Teşekkürler dostum eksik olma. Hazır hava böyle bir hal almışken kaçırmak olmazdı Bir şeyler yaptık işte kendi çapımızda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeply_ -- 20 Nisan 2014; 21:53:51 > -
-
Arkadaslar ben de tam iki yıldır 5100 kullanıyorum yarım deklanşörde odaklama yaparken doğal olarak ses çıkıyor ancak deklanşörü bıraktıktan sonra da ya makineden ya da lensten birbuçuk iki saniye kadar çok hafif bir parazit sesi geliyor. Sizde de bu durum var mi, normal midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet normal.Ayna sesinden bahsediyorsak eger dogrudur. -
quote:
Orijinalden alıntı: tuhafbilimadamı
Arkadaslar ben de tam iki yıldır 5100 kullanıyorum yarım deklanşörde odaklama yaparken doğal olarak ses çıkıyor ancak deklanşörü bıraktıktan sonra da ya makineden ya da lensten birbuçuk iki saniye kadar çok hafif bir parazit sesi geliyor. Sizde de bu durum var mi, normal midir?
o sesi sessiz bir ortamda duyuyorsanız ve az ise gerçekten sorun değil muhtemelen vr dan geliyordur -
-
-
-
Başlangıç(Az Zorlar, Gerisi İplik söküğü gibi gelir), Orta Seviye ( En İdeal ) için birebir. İlk zamanlar otomatikte başlarsınız, sonrasında manuel ayarlarda devam edersiniz. Diyafram, Asa İso, Pozlama vs. vs. gibi ayarları da öğrendiniz mi üst seviye bir makineye geçmeye hazırsınız demektir -
quote:
Orijinalden alıntı: TrouB1ance
Başlangıç(Az Zorlar, Gerisi İplik söküğü gibi gelir), Orta Seviye ( En İdeal ) için birebir. İlk zamanlar otomatikte başlarsınız, sonrasında manuel ayarlarda devam edersiniz. Diyafram, Asa İso, Pozlama vs. vs. gibi ayarları da öğrendiniz mi üst seviye bir makineye geçmeye hazırsınız demektir
mesaj banamı son mesaj atana benim kimseyide alıntılamamışsınızda :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: bersis576
quote:
Başlangıç(Az Zorlar, Gerisi İplik söküğü gibi gelir), Orta Seviye ( En İdeal ) için birebir. İlk zamanlar otomatikte başlarsınız, sonrasında manuel ayarlarda devam edersiniz. Diyafram, Asa İso, Pozlama vs. vs. gibi ayarları da öğrendiniz mi üst seviye bir makineye geçmeye hazırsınız demektir
mesaj banamı son mesaj atana benim kimseyide alıntılamamışsınızda :)
Genel konuştum aslında, Google'dan araştırma yapan arkadaşlar direk buraya geliyorlar çünkü
5100 Gerçekten çok iyi. Geçen hafta sattım bende. Üst modele geçiyoruz inşallah
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bersis576
quote:
mesaj banamı son mesaj atana benim kimseyide alıntılamamışsınızda :)
Genel konuştum aslında, Google'dan araştırma yapan arkadaşlar direk buraya geliyorlar çünkü
5100 Gerçekten çok iyi. Geçen hafta sattım bende. Üst modele geçiyoruz inşallah
aslında ben baya önceden buralardaydım ama her zaman giremiyorum:)umarı alırsınız istediğiniz makineyi.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cambaz_blood
Android cihazlarda uzaktan kumanda yazılımı var , ekstradan kumanda almak zorunda değilsiniz. Arkadaşım da Note 3 var. Gayet de sorunsuz kumanda vazifesi görüyor.
acaba hangi programla bunu yapıyor bilginiz varmı,birde 5100de kullanıldığına eminmisiniz android programın? -
programın adı ''Nikon remote'' . Galaxy Note 3 te denedik. Kendi makinem (D5100) de çalıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: cambaz_blood
programın adı ''Nikon remote'' . Galaxy Note 3 te denedik. Kendi makinem (D5100) de çalıştı.
Nasil calistiriyorsunuz kabloylami?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X