Ben yeni aldım Nikon D5300 18-140mm Çok memnunum, mutlaka tavsiye ederim.
Ben de çok araştırdım ama D5200 çift lens bence daha mantıklı. D5300 de D5200 'e göre başlangıç açısından Wİ-Fİ adaptörü içerisinde ve yanlış bilmiyorsam gps de var. Ama bunları kullanacağını pek sanmıyorum. 18-55 mm lensten şimdiden sıkıldım açıkcası. daha 2 hafta oldu ben alalı. 2. el lensleri yokluyorum şu anda. Şimdiden hayırlı olsaun sana.
d5300 arkadaşım kullanıyor çok memnun.Nikon giriş modellerine karşı antipati var ama gayet başarılılar bende de d3200 var çok memnunum ama full frame geçeceğim için satılık.İlgilenenler de yazabilir.
BİRAZ da ben hort yapim.. geleceklere miras olsun.. bak nediyor amcam iş makinada bitmiyor./sevmiyorum böyle şeyleri.. sen tipsizsin paran yok kabiliyetin yok desene.bu işi sadece x kesim../işin aslı şahan gökbakara ithafen bu arabayı sadece eğitim almış kimseler bir proğramı sadece ...yazabilir.vsr vsr. doğru... EGER sağlığınız yerinde ise herkes fotoğraf sanatçıdır. Bu sadece bakış açısı ve yorumdur... Havada uçan bir kuşun 360x X m açısı vardır olasılığın ne kadar yüksek olduğunu düşünün ve hepsi birer yorumdur iyisi ve mukemmeli değildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme