Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
390.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam boyutu ile yüklemeyin. Hem fotorğaflarınızın güvenliği için. Hemde sayfanın yorulamamsı için. Kota canavarı olur yoksa site. :)

Bu arada güzel kare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

merhaba d7000 almayı düşünüyorum ama şikayetvar da okuduklarım canımı sıktı şu backfocus olayı var mıdır sorun yaşayan yoksa bu bir parti üründe mi olmuş?

ne zamandır almak istediğim tek makina ama bir türlü alamıyorum bu korkudan dolayı.

back focus problemli makina sayısı bir hayli fazla. internette bir araştırın sürüyle bu problemli makinadan göreceksiniz. vatandaşlardan bazıları hot pixelden ötürü vermiş makinayı bu sefer back focus problemli makina yollamışlar. anlayacağınız şans işi.

photography-on-the.net/forum/showthread.php?t=10526

Arkadaslar bakin yukaridaki linkte canon 10d icin yazilmis focus probkemi tartismasi var kac sayfa . Yani back yada front focus problemi her makinede olabilir ki yukaridaki videodaki makine d7000 degil anliyacaginiz d7000 gercekten iyi bir makine kesinlikle pisman olmazsiniz .

@shark tesekkurler . Bilgi paylasmak icindir ve herkez bebek dogmustur ...anasinin karnindan fotografci cikan yok
    yani paylasa paylasa ogrenecegiz ..

Aynen öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

merhaba d7000 almayı düşünüyorum ama şikayetvar da okuduklarım canımı sıktı şu backfocus olayı var mıdır sorun yaşayan yoksa bu bir parti üründe mi olmuş?

ne zamandır almak istediğim tek makina ama bir türlü alamıyorum bu korkudan dolayı.

back focus problemli makina sayısı bir hayli fazla. internette bir araştırın sürüyle bu problemli makinadan göreceksiniz. vatandaşlardan bazıları hot pixelden ötürü vermiş makinayı bu sefer back focus problemli makina yollamışlar. anlayacağınız şans işi.

photography-on-the.net/forum/showthread.php?t=10526

Arkadaslar bakin yukaridaki linkte canon 10d icin yazilmis focus probkemi tartismasi var kac sayfa . Yani back yada front focus problemi her makinede olabilir ki yukaridaki videodaki makine d7000 degil anliyacaginiz d7000 gercekten iyi bir makine kesinlikle pisman olmazsiniz .

@shark tesekkurler . Bilgi paylasmak icindir ve herkez bebek dogmustur ...anasinin karnindan fotografci cikan yok
    yani paylasa paylasa ogrenecegiz ..

Ne 10dsi 5d mii de bile banding noise problemi vardı peki şimdi artık bulunmamakta.

yeni çıkan dslr almak riskli bir iş. d7000in sorunsuzu herkes tarafından beğeniliyor zaten. denemeden asla almayın diyorum. işiniz şansa kalır.

• elektronik konusu zaten her zaman riskli ozaman en mantıklısı bir tane d90 makina alıp kullanmak ama ben şu ana kadar türkiye'den katıldığım forumlarda problemli makinesi olan bir nikon d 7000 cı görmedim ya kullanan yok ya da bir iki :
    kişi varız birisi de benim :) digeride Erdem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 17 Kasım 2011; 19:18:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

tam boyutu ile yüklemeyin. Hem fotorğaflarınızın güvenliği için. Hemde sayfanın yorulamamsı için. Kota canavarı olur yoksa site. :)

Bu arada güzel kare.

Uyarınız için teşekkür ederim..Düzenleyip tekrar ekledim fotoğrafı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

@errddm

güzel kompozisyon olmuş, kediyi güzel denk getirmişsiniz de, neden kediye bakınca asena'nın yüzü geldi aklıma

Ilahi @cross ...Asena ha . Aksam aksam guldum valla .....

@erdem 18-105 lemi cektin kediyi renkler falan canli cikmis vivid modumu kullandin
  • Evet abi 18-105 le çektim..Zaten şuan için başka lensim yok:)

Vivid mod kullanmadım..Zaten ne oldugunuda bildiğimi söyleyemicem:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

Evet abi 18-105 le çektim..Zaten şuan için başka lensim yok:)

Vivid mod kullanmadım..Zaten ne oldugunuda bildiğimi söyleyemicem:)

Fotografi cekecegin zaman yani makine hazirda iken makinenin karsidan bakinca onde lensin ve kırmızı ücgenin yanındaki solda usteki kucuk dugneye basinca cekim icin fotograf ozelliklerini ayarlayacagin menu cikiyor buradan seciuyorsun naturel vivid siyah beyaz falan diye baya basarili bir kisa tus . Denemeni isterim

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 17 Kasım 2011; 23:20:51 >

• D7000 ile çekilmiş süper keskin fotolara devam .. baktıkça bakasım geliyor .. çok güzel ..

• Hakikaten insanın tatile çıkasını getiren fotolar olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Hakikaten insanın tatile çıkasını getiren fotolar olmuş...

O zaman devam .... ..

Resimler 18-105 ve 28-300 lenslerle çekilmiş

• oy oy oy bunlar daha da guzel ilk 2 fotodaki suyun rengi muazzam. Bu yer neresi acaba bilgimiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

oy oy oy bunlar daha da guzel ilk 2 fotodaki suyun rengi muazzam. Bu yer neresi acaba bilgimiz var mı ?

Bilgim olmazmı hiç ....

Meeru adası , maldivler ... Sende benim gibi denizden hoşlanıyorsan bu videoya hasta kalacaksın .. inşallah birgün gidersin....

Adanın denizden en yüksek noktası 2.4 m .... Tsunami olursa direk Ex olursun .. ( tabi Allah öldürmeyeni öldürmez o ayrı konu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 18 Kasım 2011; 0:41:55 >

• @creative ozel fotolar

• Video ya baktım da ada zaten cok güzelken sualtı daha da güzelmiş gece gece izledik yatayımda birazdan belkim rüyamda görürüm. Zaten anca rüyada görürüm şimdilik. Sagolasın video ve resimler için ...
  • iyi geceler ....
  • D7000 ile gündogumu

• back focus ve hot pixel gibi sorunlardan dolayı orjinal ürünlerde değişim yapıyormu servisler yoksa normaldir deyip geçiştiriyorlarmı _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muziooo

back focus ve hot pixel gibi sorunlardan dolayı orjinal ürünlerde değişim yapıyormu servisler yoksa normaldir deyip geçiştiriyorlarmı _?

Selam

Açıkcası bu forumda kimlerin D7000 kullandığını bilemediğim için ( erdem hariç ) bu problemi yaşayıp yaşamadıklarını bilmiyorum ama sanırım problem varsa mutlaka çözümüde vardır ama bence türkiyede bu problemi yaşayan yok yada ben hicbir forumda görmedim türkiyedeki ..
  • d7000 ile çekilen net bir başka fotoğraf

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.