Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
390.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

" Nikon D5000 + Nikon 18-55 Kit Lens + Dahili Flaş " ile çekilmiş kelebek serisi

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

Bu arada lens sevdasına kapılan arkadaşlar.Önce elinizdeki ekipman ile yapabileceğiniz en üst seviyeye ulaşın.Yoksa yeni alacağınız lenslerden hemen sıkılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 3 Ekim 2011; 21:34:40 >

• Sayfa süper renklendi .... senin çektikllerin,seni çekemeyenlere ders olsun ,,

Teşekkürler @Shark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 3 Ekim 2011; 21:44:08 >

• @bari
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar sayfaya yazmak bugüne kısmet oldu . ilk olarak paylaşılan videolar çok güzel ve yararlı oldu benim için onlar için teşekkürler. Onun dışında @Shark yine konusturmussun kelebekler arka arkaya ben de aynı lensle böyle kelebek fotoğrafı çekebilsem bişey istemiyorum açıkcası :)
  • @creative

Birseydegil creative. Forumlar paylasmak icin ama benim bu cabam basjalari tarafindan musteri cekmeye calisan tezgahtar olarak nitelendiriliyor varsin olsun . ben bu topigi ayakta tutmak icin gerekirse tek basima calisacagim ve topik gercekten senim gibi bircok kisiye yol gosterici olacak.

Iyi geceler
  • günaydın arkadaşlar.
  • Bugün sabah uşak yolunda ;;

• NEDEN NIKON D7000 ALMALIYIM ...Video bununla ilgili

1. Bu paraya alınabilecek en iyi makine

2. magnezyum alaşımlı gövde ... ( Tamamen değil ama gayet sağlam )

3. 2 sd card yuvası ..

4. gövdeden auto focus sistemi olması

5. piyasadaki APS-C sensor ler içinde en iyi crop faktore sahip makine olması

6. piyasadakş APS-C ler içinde en iyi iso performansına sahip olması

7. Video cekimlerinde manuel exposure kullanbilme

8. Auto focus sisteminin çok iyi işlemesi

• Lens karmaşası yaşayan arkadaşlar için uygun fiyatlı top 3 lens ; video bunu anlatıyor

1. nikon 18-105 mm

2. nikon 70-300 mm VR

3. nikon 50mm 1.4g

• @Sharks,

kit lensle cekilmis kelebek fotolarını beyendim özellikle 2. nin renkleri çok hoş, 4. de cinsi merak ettim yanmıs gibi
  • Nikon D7000 için top 4 prime lens , video bununla ilgili

1. 50 mm 1,4G

2. 35mm 1,8G

3. 105 mm 2.8g VR macro

4. 20mm 2.8D

• Ah be Nikon be böyle güzel bir makina üretiyorsun bir test yapmıyorsun.
    Sonra millet fokusunda sorun var mı yok mu hot pixelli mi diye spota yaklaşamıyor
  • Makinenizde yada lensinizde focus problemi olup olmadığını nasıl anlarsınız ; konu ile ilgil aydınlatıcı video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 4 Ekim 2011; 13:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demoX

@Sharks,

kit lensle cekilmis kelebek fotolarını beyendim özellikle 2. nin renkleri çok hoş, 4. de cinsi merak ettim yanmıs gibi

Size ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

4'üncü kelebek " anadolu yırtık pırtık kelebeği "
  • Arkadaşlar D7000 problemsiz olduğunda çok güzel bir makina olduğu belli artık
    Hadi diyelim ki back focus problemini alırken test ettik aldık problem çıkmadı ama bu "sensördeki yağ" olayını yaşayan var mı aranızda
    http://www.flickr.com/groups/d7000-oil-on-sensor/ örneğin bu siteye bakarsanız yağ problemi hakkında bilgiye ulaşırsınız

Bu resimde daha açık belli oluyor zaten.
    Sizden rica ederek f22 de ve f6-f11 arası 2 fotoğraf çekerek koyabilmeniz mümkün müdür ve makinanın şu an shutter sayısını söyleyebilirseniz memnun olurum.
    Bende ocak-şubat aylarında almayı düşünüyorum maddi durumdan dolayı. fakatbu yağ problemi biraz can sıkıcı.Ayrıca aynı sensörü kullandığı için d5100 mü diye de düşünmeden edemiyorum haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqos -- 4 Ekim 2011; 14:26:48 >

• @bari

Paylaştığın bilgiler ve araştırmaların gercekten yararlı ama bir önerim var.
    Bu bilgileri ve kullananları liste halinde ilk msjına yazarsa Konuya giren arkadaşlar daha ilgili olur
  • F8 de çekilen resim tamron 90 mm makro lens var

f22 de çekilen resim

resimlerde hiçbir oynama yok sadece boyutu küçültüldü .. oda imagehacks kabul etmiyor yüksek boyutu diye

çekim sayısı ise 1563 civarlarında ...

Benden başka kullanan arkadaş varsa D7000 mesaj atsın bende ilave edeyim 1. mesaja ... Herhalde vardır d7000 kullanan bu alemde benden başka

• d7000 mi yoksa canon 7d mi .. Hong kong lu arkadaş iş başında

• başka bir karşılaştırma beni canon 60d almamdan vazgeçirdi ...

• Eleştirileri bekliyorum arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.