Bu topiğin genel Nikon DSLR topiğinden ne farkı var anlayamadım???
Sadece D7000 için özel olmazsa kirlilikten başka bir şey olmayacaktır.
@crative
Valla bence baya net çıkmış fotolar photoshop varmı ? 18-55 mi çektin ...
@shark ..
Aynı ürün tanıtımı için çekilen fotolara benzemiş senin emektar 18-55 .. Böcüklerdede kullansana birde fotografını koyarmısın lightbox ın ?
quote:
Orijinalden alıntı: bari
@crative
Valla bence baya net çıkmış fotolar photoshop varmı ? 18-55 mi çektin ...
@shark ..
Aynı ürün tanıtımı için çekilen fotolara benzemiş senin emektar 18-55 .. Böcüklerdede kullansana birde fotografını koyarmısın lightbox ın ?
18-55 ile cektim evet kontrast artırıldı fotograflarda onun dısında bişey yok :)
quote:
Orijinalden alıntı: Cromartie
Bu topiğin genel Nikon DSLR topiğinden ne farkı var anlayamadım???
Sadece D7000 için özel olmazsa kirlilikten başka bir şey olmayacaktır.
@cromartie
Bu topik insanların istediği fotografı aman benim bu fotografım hakkında bana hakaret edercesine eleştiri yapılacak diye dert ve tasa olmadan yükleyip amacın sadece paylaşım ve renk vermek olması amacıyla önce d7000 daha sonra değiştirilerek tüm nikoncular ( amatör ,profesyonel ) ın bir araya gelmesi amacıyla açıldı , bence hicbir fotograf kirlilik yaratmaz lütfen öyle düşünme , çünkü bırak o fotğrafı çekerken çektiğin emeği buraya yüklemek için bile bir çaba ve emek vereceğin için değerlidir .. Umarım yanlış düşünmüyorum ..
iyi geceler
Arkadaşlar selam
lütfen şu videoyu bir izleyin .. Fotoğrafları nasıl süper keskin ve net yapacağımızı anlatıyor ... Adı geçen program adobe light room .. zaten ararsanız bulursunuz nasıl kuracağınızı falan ama ben portrelerde ve bir kaç fotoğrafta denedim sonuç süper .. Şiddetle tavsiye ederim .....
Diger topic'i bende takip ediyordum ayrıca takip de etmeye devam edeceğim.Bu baslıkta cok yararlı olmus .Bende d7000 body almayı dusunenlerdenim umarım burada cok yararlı bilgiler bulacagım.Fiyat ve yer bilgisini guncel olarak burada paylasırsak sevinirim.Baslık hayırlı olsun.
@chemucell
Teşekkürler inşallah en kısa zamanda makinene kavuşursun .. Benden sana tavsiye alacaksak uygun fiyatlı sadece body al üzerinede istediğin lensi 2.el temiz bulup alırsın olmazsa günlük kullanım için 200-250 tl ye 50mm 1,8g bir lens alırsın daha sonrada istediğn lensi alırsın ..
@chemucell
güncel fiyatlar için aşağıdaki topik işine yarayabiliri
Bir süredir kedi fotoğrafı koymamıştım :D bu kedi shark ın kelebek fotolarını izlerken çekilmiştir ( çekimler sırasında hiçbir kedi zarar görmemiştir :P )
@Creative ya bu kedinin façası çok bozuk gözler , burun , kulaklar tam arıza ya .. full darbe içinde sanki savaştan çıkmış
@ bi kaç dakka evvel bunla kapışmış olabilir
@creative yav senin bu hayvanların hepside kızma ama tophane berduşu gibi .. Buda pis bakıyor ....