Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
390.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gercekten cok guzel bır kamera surumunun en ıyısi zaten bence nıkon serisinin tum kameraları cook guzel herkeze tavsiye ederm :D
  • Birçok kişi back focus yok hot spot gibi şeylerden bahsediyor ama araştırmalarım neticesinde bunun lenslerden kaynaklanabileceğini öğrendim yani makineyi karalamak için yapılan şeyler , belkide binlerce ürün satılmıştır nikon d7000 olarak arada 100 tane problem çıkması o kötüdür demek değilki ...

buyurun size canon 10d de back focus testi ile ilgili yabancı forum sayfasından bilgilendirme .. şimdi aa bütün 10d lerde focus problemi mi var diyeceğiz ...

canon 10d focus

buyurun buda canon 5dmark ıı deki hot pixel .. 5 d mark larda hot pixel var almayınmı diyelim .. o zaman arabada sürmeyelim öyle ya kaza yapıp ölebiliriz ...

5dmark ıı hot pixel

Tavsiyem tanıdığınız güvendiğiniz bir kişi den kapalı kutu ürününüzü alınız eminimki hiçbir sorunla karşılaşmayacaksınız Allah'ın izniyle ..

• D7000 de beyaz dengesi

• D7000 exposures modes

• quote:

Orijinalden alıntı: bari

Action uygulama öncesi ;

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

uygulama sonrası

resim cok daha kaliteli görünüyo photoshopla yaptınız sanırım nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız rica etsem bende bunu arıyodum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dj2457

quote:

Action uygulama öncesi ;

uygulama sonrası

resim cok daha kaliteli görünüyo photoshopla yaptınız sanırım nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız rica etsem bende bunu arıyodum :)

selam

o masajın bir mesaj üstündeki mesajımda ( 30 Eylül 2011; 10:39:56 mesajım ) photosopta yapabilmek için gerekliolan action u indirebilmek için gerekli link adresinide verdim .. oradan indirebilirsin .. daha sonrada photoshopta action ı uygularsın .. bir problem olursa foruma yaz yardımcı olmaya çalışayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 19 Ekim 2011; 18:34:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dj2457

quote:

Action uygulama öncesi ;

uygulama sonrası

selam

o masajın bir mesaj üstündeki mesajımda ( 30 Eylül 2011; 10:39:56 mesajım ) photosopta yapabilmek için gerekliolan action u indirebilmek için gerekli link adresinide verdim .. oradan indirebilirsin .. daha sonrada photoshopta action ı uygularsın .. bir problem olursa foruma yaz yardımcı olmaya çalışayım

çok teşekkürler buna benzer işe yarayacak başka varmı elinizde acaba

• Merhaba Arkadaşlar;
    Yeni bir Nikon D7000 aldım 24 105 mm kit lensli.Makinanın fotoğraf modu gayet başarılı.Ancak video modunda 1080p 24 fps de video çekim modunu class 10 bir sd kart ile denedim ancak bilgisayara aktarıp izlediğimde 10 fps gibi bir hızla görüntüyü izleye bildim.Ne yaptıysam 24 fps izleyemedim.Bu hızda kayıt yapmış yani.Buda benim için büyük bir hayal kırıklığı açıkçası.Neden 24 fps kaydetmiyor olabilir.Dikkat etmem gereklen birşeyler mi var.Yoksa bu bir cihaz problemimidir.
  • Bilgisayarınızın özelliklerini yazarmısınız lütfen .
  • Bilgisayarın özelliklerinden olduğunu düşünmüyorum.Çünkü video çalışırken program içerisinden frame hızını gösteren kısımda 10 fps değerini okuyorum.Ama isterseniz yinede pc min özelliklerini vereyim.

İşlemci:İntel Core 2 Duo 2.8 Ghz
    Ram:3 Gb Ram
    Ekran Kartı:İntel q35 express chipset
  • Bu özellikler ile takılmaması lazım aslında.

Ayarlar kısmında 1080p 24fps harici başka değerde yok

Son olarak bilgisayarınıza attığınız videoyu birde " KM-Player " isimli programda deneyin lütfen
  • @shark büyüksün arkadaşım ya .... iyiki varsın ..
  • Sende durum nasıl.Hiç video denemesi filan yaptınmı @bari ??
  • @shark valla daha önce buradaki konu için sadece bir video cekimi yaptım birde şimdi bende 24 fps görüyor .. problem yok . gayet iyi .. ben quicktime programında test ettim ..

@chivichivi quictime programı ile dosyayı aç ve windows tabında show movie inspector seçip oynatıp kaç fps izlediğini anlayabilirsin bende 24 fps gördüm .. birde sen dene bakalım ..

iyi akşamlar
  • makinadaki kartın hızı düşükse ona göre veri kaydetmiş olabilir.

mantıksız ama bir deneme. (:
  • evet kesinlikle @crosshair a katılıyorum benim kart class10 eğer bu class4 yada 6 olan bir kartla yapılıyorsa imkan haricinde 24 fps ile akıcı bir kayıt yapılabilmesi ..

@chivichivi sd kartın üzerindeki class kaç yazdığına bakabilirmisin .. Cross unda dediği gibi düşük olma ihtimali yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 22 Ekim 2011; 8:44:28 >
  • Arkadaş Class 10'da denediğini yazmış yukarıya.Ancak genede kartta bir problem olabilir.İmkanı varsa başka bir class 10 kart ile denesin
  • pardoon ben class 10 yazdığını görmemişim. o zaman ben yorumumu geri çekiyorum

kartta sorun olması ihtimaline karşılık kart bilgisayara takılıp içine büyük bir dosya atarken yazma hızına bakılabilir.
  • Class 10 kartlar arasında hız bakımından fark varmı acaba merak ettim şimdi.Bana class 4 bile yetiyor gerçi
  • @shark

Class 10 card ile saniyede 30mb a yakın veriyi okuyup yazabiliyorsun .. bu ozellikle seninde actıgın shutter sound topiğindeki saniyede 10-11 kare çeken makinelerde çok önemli kaldı ki bu kart bile saniyede 11 kare çekerken yetersiz kalabilir.. ben benim kartla 6 kare saniyeyi çok rahat çekebiliyorum ..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.