Şimdi Ara

Nikon D70mi D100 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düşündüğüm iki DSLR modeli var Nikon D70 ve D100. Kullanmış olanlar varsa (özellikle ikisinide) karar vermeme yardımcı olabilirmi acaba? Şimdiden teşekkürler.

• Antika merakın yoksa, mümkün mertebe yeni makine
  • quote:

Orjinalden alıntı: demibold

Antika merakın yoksa, mümkün mertebe yeni makine

antika merakım yokta hani kullanmış kişiler varsa kıyaslamasını istedim.

Teşekkürler " PlutosDaddy " ama bunları kullanmış birinin yorum yapmasını istiyorum, kağıt üzerindeki değerlendirmeler bi yere kadar doğru bence
  • d70s kullanıyorum ancak d100 kullanmadım. aralarında pek bi fark yok. ben d70s imden de memnunum d100 de o seviyede iyi bir makinadır diye tahmin ediyorum.

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=nikon_d100%2Cnikon_d70%2Cnikon_d70s&show=all

d70 daha iyi gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dinçer -- 11 Mart 2009; 9:51:53 >
  • Galiba bende D70i alcam ama hangisini alsam diğeri içimde kalacakmış gibi bi his var içimde.
  • D100 ve D70 in kullanımı falan daha rahattır, yani ben elime aldığımda D70 i daha sempatik buldum. D70 daha iyidir D70 alın.....

Ayrıca fotoğrafçılığın antika merakıyla ilgisi yok sonuçta bunlar da D-SLR,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

D100 ve D70 in kullanımı falan daha rahattır, yani ben elime aldığımda D70 i daha sempatik buldum. D70 daha iyidir D70 alın.....

Ayrıca fotoğrafçılığın antika merakıyla ilgisi yok sonuçta bunlar da D-SLR,

Size katılıyorum hocam, D100 biraz büyük ve ağır ve çekim modları daha profosonel yani benim için sınırlı, o yüzden dediğiniz gibi D70i tercih etcem.
  • Bu arada ne kadara alıyosunuz?
  • normal bi lensle birlikte 500 600, body olarakda 400 450 civarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.