Şimdi Ara

NIKON P80 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmayalım burada noktalayalım. dediğim gibi bu günlerde bir makina almak istiyorum gerçi fotoğrafçılıktanda pek anlamam ama nedense merak sardı bu yüzden makinalır araştırmaya başladım daha doğrusu sizlerin yorumlarını okudukca bilgi sahibi olmaya çalışıyorum çekmişolduğunuz (gece-gündüz zumlu-zumsuz makro gibi) resimleri ve kullandıkca elde ettiğiniz artıları ve eksileri paylaşırsanız memnun oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sun.

arkadaşlar boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmayalım burada noktalayalım. dediğim gibi bu günlerde bir makina almak istiyorum gerçi fotoğrafçılıktanda pek anlamam ama nedense merak sardı bu yüzden makinalır araştırmaya başladım daha doğrusu sizlerin yorumlarını okudukca bilgi sahibi olmaya çalışıyorum çekmişolduğunuz (gece-gündüz zumlu-zumsuz makro gibi) resimleri ve kullandıkca elde ettiğiniz artıları ve eksileri paylaşırsanız memnun oluruz

Butcenin ne oldugunu soylersen ona gore yrdimci olabiliriz.
  • Arkadaslar p80 mı yoksa olympus sp570 mı almak mantıklı sızce .... benım aklım olympusta kaldı ama tabı kalıte daha onemlı tavsıyelerınız beklıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

arkadaşlar boşu boşuna birbirinizin kalbini kırmayalım burada noktalayalım. dediğim gibi bu günlerde bir makina almak istiyorum gerçi fotoğrafçılıktanda pek anlamam ama nedense merak sardı bu yüzden makinalır araştırmaya başladım daha doğrusu sizlerin yorumlarını okudukca bilgi sahibi olmaya çalışıyorum çekmişolduğunuz (gece-gündüz zumlu-zumsuz makro gibi) resimleri ve kullandıkca elde ettiğiniz artıları ve eksileri paylaşırsanız memnun oluruz

900 -1000 ytl kadar çıkabilirim bu yüzden alacağım makina manuel özellikleri olsun istiyorum yani bu işi öğrenmek istiyorum dediğim gibi fotorafcılık bilgim pek yok canon s5 nikon p80 olabilir p80 in gece çekimleri nasıl (acık marka takındım var galiba )yani bunlara bütcem yeterli profosyönel bir makine olmasın en azından şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sun. -- 13 Haziran 2008; 19:20:11 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

900 -1000 ytl kadar çıkabilirim bu yüzden alacağım makina manuel özellikleri olsun istiyorum yani bu işi öğrenmek istiyorum dediğim gibi fotorafcılık bilgim pek yok canon s5 nikon p80 olabilir p80 in gece çekimleri nasıl (acık marka takındım var galiba )yani bunlara bütcem yeterli profosyönel bir makine olmasın en azından şimdilik

Butcen epey iyi aslinda bence slr-like yerine almisken slr al derim eos 400d, nikon d60 vs gibi. Suan fiyatlar epey dustu ve elimde uygun fiyatli bu tarz slr makineler mevcut. Biraz arastir, dusun, objektif vs konusu kafana yatarsa yardimci olurum. Yok ben slr almam dersen de panasonic fz18 veya nikon p80 işini fazlasiyla gorecektir. Bu segmentte sony H50 almada ne alirsan al kisaca

• Baya uzaktan çektim, normal gözle görmek güç. İşte zoomun gücü

NIKON P80
  • Rahat durmuyorlar ki

NIKON P80

NIKON P80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakyt -- 14 Haziran 2008; 22:39:29 >
  • Makro çekmesini daha tam öğrenemedim, çalışıyorum. Bu arada hiçbir resim üzerinde Photoshop ile oynanmamıştır.

NIKON P80
  • 18x optik zoom + 4x digital zoom, biraz bozukluk var.

NIKON P80
  • 2cm. 1 cm için tripod lazım oluyor, sağlam tutamıyorum.

NIKON P80
  • bende de p 80 var ama vistaya tanıtamadım çaresini bilen varmı son firrmware de yükledim ama nafile
  • bakyt kardeş paylaşım için teşekürler.

çekimlere devam.
  • @bakyt kardeşim eline sağlık ama ben pek beğenmedim fotoğrafların kalitesini
  • internette p80 örnek resimlere baktım çok güzel. resmi sitesinde de var, kötü ise benimle alakalıdır Daha yeni başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakyt -- 15 Haziran 2008; 22:54:27 >
  • @bakyt fotolar için teşk
    arkadaşlar çekmişolduğunuz fotoları paylaşırsanız seviniriz bizlerde tanımış oluruz bu makinayı
    makinanın gece çekimleri nasıl bilgi verirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sun. -- 17 Haziran 2008; 19:15:38 >
  • Merhaba,
    Nikon Coolpix P80 için yeni bir Firmware (ver:1.1) yayınladı.
    Versiyon 1.1 firmware'i aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
    COOLPIX P80 Firmware Update 1.1
    Firmware güncellemesinin nasıl yapılacağı ise şu linkte (resimli olarak) anlatılıyor.
    Upgrading the Firmware for the COOLPIX P80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuraX -- 19 Haziran 2008; 10:59:55 >

• arkadaşlar tamam makine çok güzel çekimler harika ama şu pil meselesini neapıcaz bundan da bi bahseder misiniz?
  • Ben orijinal yedek pilini aldım, Nikonun. 40ytl, Yalçınlardan. Taklit veya herhangi ''uyan'' almayın, otijinal EL-EN5 alın. 2 adet lion pil baya yeter, bir pil ile kabaca 200-250 adet resim çekiyorsun. tabi çekimler sırasında zırt pırt ''Nasıl olmuş'' diye bakmazsan daha iyi olur. Sıkıntılı zamanlrada da LCD sini kapatım vizörünü kullanacağım ama o öyle bir durum ile daha karşılaşmadım.
  • Şu videonun sensöre zarar verme olayını anlamış değilim.Ben 2 sene boyunca s2 is kullandım ve genelde video çektim.En ufak bir sorunla karşılaşlmadım.Ayrıca zarar veriyorsa bu adamlar bu özelliği koyup üstüne de alete 2 yıl garanti veriyor bu nasıl iş?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.