Şimdi Ara

Nikon P80 - Sony H9 - Sony H50 Aralarında Kaldım Lütfen Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neden yanlış yönlendireyim ben bir çok makine kullandım ve şu an sony h2 kullanıyorum slr like olarak ayrıca elimde fuji f30da mevcut... titreşim engelleme mekanizmasının yüksek zoomlarda çok önemli olduğunu herkes biliyor sanırım... sen burada birşeyleri ispatlamak için yaptığın çekimleri her bi an yapamazsın ya da her yaptığın çekim net çıkmaz...
  • ben full zoomda 1/100 altına düşmedikçe HER ZAMAN NET ÇEKİM YAPABİLİRİM.senin elindeki makinalar bunu yapamıyorsa veya sen yapmasını beceremiyorsan suç makinada değil sendedir.
  • @sugarboy - @FelixCrail
    isterseniz birde iddeaya girin BENİM BABAM SENİN BABANI DÖVER DİYE :)
    ...
    arkadaşlar ELLERİN TİTREMESİ kişiden kişiye değişen bir özelliktir. kiminin eli hiç titremez kiminin eli çatar tutarken bile titreyebilir bundan normal birşey yoktur. bunun fotoğraf çekebilmek / çekememek ile uzaktan yakından ilgisi yok.

senin ellerin titremiyor olabilir ama bu herkesin elinin titremeyeceği anlamına gelmez. Senin IS ye ihtiyacın olmayacağı da başkasının buna ihtiyaç duymayacağı anlamına gelmez. kaldıki sende sadece gündüz çekimlerinde örnek vermişsin. ışığın daha az olduğu yada gece saatlerinde IS siz fotoğraflar çekip paylaşırmısın 10x zoom lu olarak !!!!

arkadaş yeni bir makine alıyor. alacağı makinede + OLARAK BÖYLE BİR ÖZELLİĞİN OLMASI bir avantaj mıdır ? EVET bence avantajdır. o yüzden IS olan makineleri önermekte son derece normal.
  • @FelixCrail demek ki fotoğraf makinesi üreticileri dslr ye bile bu özelliği boşuna koyuyorlar senin gibiler için titreşim engellemesi olmayan makineler üretsinler...
  • Benim size anlatmak istediğim neden parası olan herkese ufak sensörlü olan FZ28 in önerildiği.Aynı paraya daha büyük sensörlü ve kaliteli FZ50 varken yeni makina diye FZ28 önerip yeni makina alacakları yanıltmak niye? sizin mantığınıza göre ufak sönsörlü FZ28 yeni çıkan makina diye FZ50den daha iyi.Benim savunduğum olay bu.Yoksa senin makinan iyi benimki iyi kavgası değil.
  • dostum ben fz28i fz18 kullanmış birisi olarak öneriyorum... fz50 kaba bir makine ve piyasada bulmak oldukça güç... f6500fd ise yine fujinin iyi bir makinesi fakat zoom kabiliyeti çok yüksek olmadığı gibi titreşim önleme mekanizması da yok ve sıfırını bulmak da imkansız... sorularını bu şekilde yönelten arkadaşlar fotoğraftan fazla anlamayan kişiler ve sıfır makine almak istiyorlar... şu an için en iyi seçim onlar için bu... fotoğrafı sevmeleri açısından da... burada resim kalitesi hangisi iyi dersen ben fz28 iyi demiyorum ki... onlar için en uygun makine olarak bu makineyi öneriyorum... sanki fz50yi daha yüksek paraya alıp kullanabilecekler mi verimli olarak ayrıca o makinelerinde fz28e göre bazı handikapları var... ama neyse en artık yorum yapmıyorum bu başlıkta herkes senin önerilerini dikkate alsın

• birde şu var burda makine tavsiyesi isteyen bir çok kişi İKİNCİ EL makinelere güvenemiyor ve sıfır almayı düşünüyor. şahsen ben FZ50 nin ikinci eline vereceğim para ile sıfır FZ28 tercih ederim

ayrıca @FelixCrail senin şimdiye kadar bahsettiğin konuların LENSİN BÜYÜKLÜĞÜ ile ilgisi yok. yukarıyı tekrar oku lütfen sen IS NİN GEREKSİZLİĞİ üzerine konuştun hep. yoksa LENS BÜYÜKLÜĞÜ konusunda kimse farklı düşünmez tabiki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.