Şimdi Ara

Nikotin Bandı ile Sigara Bırakma Günlüğüm (70 gün dayanabildim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
61.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende champix ile denedim bundan 1 sene once ama 7 8 gun kullandim biraktim ilaci kisiden kisiye yan etkileri degisiyor tabiiki de ama ilac bi degisik mide bulantisi,sinir, abuk subuk seyler zaten icindeki kagitlari okursaniz ne demek istedigimi anlarsiniz bundan 5 gun once nikotin bandi aldim 25 mg lik 5 gundur de icmiyorum burdan bende sizlerele paylasicam ara sira deneyimleri.

13 yildir iciyorum ben bunun son 5 yili gunde 1.2 paket hele alkol varsa 2 yide geciyordu cigerlere yazik artik sigara alkol herseyi biraktim artik insallah kalici olur gecici olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 senedir sigara iciyordum. 3 hafta once ameliyat gecirdim, omuzum kirildi, doktor icme dedi ve icmedim.

Onun oncesinde her yil birakma denemem oldu. Doktor Champix verdi, satin aldim ama yan etkilerinden korkup elimi surmedim.

Bana en basarili gelen yontem, nikotin bandi. Vucut hala nikotini aliyor ama o arada elini agzini oyalayacak baska birsey buluyorsun ve beyin sigara aliskanligini unutuyor. E sigara benim icin baska bir bagimlilik cesidi. Kaldi ki yan etkileri belli degil. Hatirlarsaniz 50li 60li yillarda doktorlar stres icin sigarayi oneriyorlardi cunku yan etkileri bilinmiyordu. Ayni seyi hissediyorum e sigara icin de. Asil onemlisi, birakma kararini vermek ve uygulamak. Umarim kimse benim gibi mecburi hale gelmez. Cok gec olmadan birakmanizi dilerim. Saglikli gunler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı şekilde ameliyatdan dolayı bırakmak zorunda kaldım. Zaten ilk başlarda hastalığın etkisiyle aklınıza gelen en son şey sigaradır yavaş yavaş iyi olmaya başlayınca aklınıza geliyor ve beyin oyun oynamaya başlıyor hadi iyi hissediyosun iyleştin bişeyim yok felan diye iyi hissediyorsan iyleşmiş olmuyorsun en azından tam olarak. Onun için bırakmayı düşünüyorum en azından uzun süre içmeyeceğim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi •Acharad -- 9 Aralık 2018; 22:8:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.