Şimdi Ara

Nilfiks Extreme Hepa 14 Filtreli Süpürgeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
5
Favori
27.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Orijinalden alıntı: escet

Bunu duymak kotu oldu. Bakalim, belki bizimki 10 yil dayanan versiyondan cikar. Extreme Eco'yu siparis ettik. Bakalim, kullaninca yorum yazmaya calisirim.

hocam bende extreme eco yu düşünüyorum.nereden ne kadara sipariş verdiniz acaba.garanti konusunu araştırdınız mı?

sanalreyonum'dan siparis verdik. 547 tl + 5 tl kargo. Henuz elimize gecmedi. Uretici firma garantisi altindadir dediler, yazip sormustum onceden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Bunu duymak kotu oldu. Bakalim, belki bizimki 10 yil dayanan versiyondan cikar. Extreme Eco'yu siparis ettik. Bakalim, kullaninca yorum yazmaya calisirim.

hocam bende extreme eco yu düşünüyorum.nereden ne kadara sipariş verdiniz acaba.garanti konusunu araştırdınız mı?

sanalreyonum'dan siparis verdik. 547 tl + 5 tl kargo. Henuz elimize gecmedi. Uretici firma garantisi altindadir dediler, yazip sormustum onceden.

Geldiginde kutu icerigi ve urun ile ilgili bilgilendirme yaparsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fbr

sırf bu süpürgeden çektiğimi anlatabilmek için foruma üye oldum.
    Nilfisk extreme x 300 sahibiydim( shaibiydim diyorum çünkü benbu süpürgeden geçtim) hala sahaibyim dileyene ücretsiz gönderebilirim.

Markayı bilerek aldım hem annem hem de kızkardeşim senelerce kullandılar bir sorun yaşamadılar, o nedenle de parası falan gözüme gelmedi. en iyisi olsun dedim aldım.
    6 ay bi sene olmadı koku başladı neden nasıl ıslak mı çektim diye düşündüm torbayı değiştirdim ön filtresini değiştirdim gitmedi koku,
    iğrenç bir toz kokusu ev kokmasın diye süpürmeyi bıraktım o derece... servise götürdüm, zaten 1-2 servisi var Ankara'da adamların umurunda değil garanti falan tavırlar çirkin sineye çektik. Baktılar net bir şey açıklamadan hepayı değiştirdiler. sorun düzeldi mi hayır!!
    adamlarla muhatap olmamak için tekrar götürmedim. 2 ay sürmedi garantisi dolalı bir ay olmuştu ki motoru yandı. buyrun 200 lira motor parası!!! servisin hali içler acısı
    verdiğim onca paraya mı yanayım üstüne 2 yılı dolar dolmaz bir süpürge parası daha verdiğime mi yanayım yoksa şuan evde yerdeki çöpü çekemez hale gelmiş bir emiş gücüyle yattığına mı yanayım bilmiyorum.(2 yılı aşkın süredir yatıyor)
    asla asla önermiyorum o kadar araştırdım bir muhatap bulamadım internetteki numaraları aradım açan yok.
    belki fabrika çıkışında sorun vardı bilemiyorum sonuçta 10 yıldır kullanıyor annemler
    marka iyi umurumda değil! bir muhatap yok doğru düzgün bir servis yok ürün hatalıysa bile buyrun ürüne sahip çıkan yok!!
    isteyene kargo masrafını karşılasın vereyim çok ciddiyim

Cevaba geçmeden önce iki giriş açıklaması yapmak istiyorum.

1- Nilfisk Markasının satıcısı, hayranı, hatta kullanıcısı bile değilim. Donanım forumda en az yazdığım alan küçük ev aletleridir.Ben de bu başlığı açan birisi olarak bilgilenmek istiyorum. öncelikle bunları belirteyimde yorumum farklı yönlere çekilmek istenmesin.

2- Fbr arkadaşın kesinlikle doğruları yazmadığını düşünüyorum. yanıldığını değil yanlış bilgiler verdiğini düşünüyorum.
    öncelikle söylediklerinde teknik çelişkiler var. Nilfisk'in garanti süresi 2 yıl değil 5 yıldır.

Ben ve 5 yaşındaki kızım kısmen toza alerjisi olan insanlarız. Evim çok iyi güneş alıyor, metrekarede 1.000.000 ve 1.100.000. sıklıkta , 12mm yüksekliğinde imlekli halılarım var. tüm bunlar havadaki tozları daha çok artırıyor.

Benden alerjisi olan eşi için süpürge araştırmamı söyleyen öğretmen arkadaşım için giriştiğim araştirmada ihlas benzeri süpürgeler arkadaşın narin eşi için ağır ve hantal geldi araya araya bu markayı bulduk ve arkadaşım kullanıyor.
    Bu markayı satan Balıkesir Bandırma'da Beko bayisi çalışanı aynı zamanda eski komşum. Bana söylediği şu; sevdiklerime dostlarıma Bekoyu gönül rahatlığı ile tavsiye edemiyorum.
    Eski Nilfisk satıcısı şimdi Arnica Bora satıcısı ise nilfisk süpürge Arnica ise fasarya diyor.

Tekrar ediyorum. Ben henüz kullanmadım. Ama ürünün sağlamlığı konusunda herkes hemfikir.
    şikayeti olan diğer arkadaşlar da sanırım yorumlarını paylaşmaya başlar

herkese saygılar.

• Arkadaşın başlıca sorunu koku , koku sorunuda sağlamlıkla ilgili bir durum değil , motoru yandı diyor süpürgenin buda olmıyacak yada olmaması gereken bir durum değil ,sağlam diye bilinen her aletin motoru yanabilir buda çok doğal,nilfiksle ilgili burda toz sızdırdığı yazılmıştı duyduğum tek eksi yazı yada görüş buydu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 23 Ekim 2012; 11:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jethoca

quote:

sırf bu süpürgeden çektiğimi anlatabilmek için foruma üye oldum.
    Nilfisk extreme x 300 sahibiydim( shaibiydim diyorum çünkü benbu süpürgeden geçtim) hala sahaibyim dileyene ücretsiz gönderebilirim.

Markayı bilerek aldım hem annem hem de kızkardeşim senelerce kullandılar bir sorun yaşamadılar, o nedenle de parası falan gözüme gelmedi. en iyisi olsun dedim aldım.
    6 ay bi sene olmadı koku başladı neden nasıl ıslak mı çektim diye düşündüm torbayı değiştirdim ön filtresini değiştirdim gitmedi koku,
    iğrenç bir toz kokusu ev kokmasın diye süpürmeyi bıraktım o derece... servise götürdüm, zaten 1-2 servisi var Ankara'da adamların umurunda değil garanti falan tavırlar çirkin sineye çektik. Baktılar net bir şey açıklamadan hepayı değiştirdiler. sorun düzeldi mi hayır!!
    adamlarla muhatap olmamak için tekrar götürmedim. 2 ay sürmedi garantisi dolalı bir ay olmuştu ki motoru yandı. buyrun 200 lira motor parası!!! servisin hali içler acısı
    verdiğim onca paraya mı yanayım üstüne 2 yılı dolar dolmaz bir süpürge parası daha verdiğime mi yanayım yoksa şuan evde yerdeki çöpü çekemez hale gelmiş bir emiş gücüyle yattığına mı yanayım bilmiyorum.(2 yılı aşkın süredir yatıyor)
    asla asla önermiyorum o kadar araştırdım bir muhatap bulamadım internetteki numaraları aradım açan yok.
    belki fabrika çıkışında sorun vardı bilemiyorum sonuçta 10 yıldır kullanıyor annemler
    marka iyi umurumda değil! bir muhatap yok doğru düzgün bir servis yok ürün hatalıysa bile buyrun ürüne sahip çıkan yok!!
    isteyene kargo masrafını karşılasın vereyim çok ciddiyim

1- Nilfisk Markasının satıcısı, hayranı, hatta kullanıcısı bile değilim. Donanım forumda en az yazdığım alan küçük ev aletleridir.Ben de bu başlığı açan birisi olarak bilgilenmek istiyorum. öncelikle bunları belirteyimde yorumum farklı yönlere çekilmek istenmesin.

2- Fbr arkadaşın kesinlikle doğruları yazmadığını düşünüyorum. yanıldığını değil yanlış bilgiler verdiğini düşünüyorum.
    öncelikle söylediklerinde teknik çelişkiler var. Nilfisk'in garanti süresi 2 yıl değil 5 yıldır.

Ben ve 5 yaşındaki kızım kısmen toza alerjisi olan insanlarız. Evim çok iyi güneş alıyor, metrekarede 1.000.000 ve 1.100.000. sıklıkta , 12mm yüksekliğinde imlekli halılarım var. tüm bunlar havadaki tozları daha çok artırıyor.

Benden alerjisi olan eşi için süpürge araştırmamı söyleyen öğretmen arkadaşım için giriştiğim araştirmada ihlas benzeri süpürgeler arkadaşın narin eşi için ağır ve hantal geldi araya araya bu markayı bulduk ve arkadaşım kullanıyor.
    Bu markayı satan Balıkesir Bandırma'da Beko bayisi çalışanı aynı zamanda eski komşum. Bana söylediği şu; sevdiklerime dostlarıma Bekoyu gönül rahatlığı ile tavsiye edemiyorum.
    Eski Nilfisk satıcısı şimdi Arnica Bora satıcısı ise nilfisk süpürge Arnica ise fasarya diyor.

Tekrar ediyorum. Ben henüz kullanmadım. Ama ürünün sağlamlığı konusunda herkes hemfikir.

herkese saygılar.

Alıntıları Göster
    quote:

herkese saygılar.

sanırım markaya fazlasıyla inanmışsınız:))

ben de sizden farklı bir düşünceyle gidip nilfisk almadım, o kadar emindim ki yıllarca kullanacağımdan ben bu yorumları yazarken hala annem ve kardeşim aynı makinayı kullanıyor, kardeşimde de koku başlamış ama onca yıldan sonra normaldir sanırım.

hemen cevap vereyim o garanti ne zaman beş yıla çıktı bilmiyorum ben bu yorumun üzerine gidip eski evrak dosyamdan aradım buldum isterseniz garanti belgesini de foto halinde koyabiliyorsam buraya koyayım ama garantisi iki yıl hatta aynen şu cümle ile
    1) garanti süresi, cihazın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır.

inanma güçlüğü çekenlere foto gönderebilirim. isteyene de makinayı verebilirim ne durumda olduğunu görmek isteyen için açık çek veriyorum. ben buraya karşı markanın ajanı olarak gelip de nilfiski kötülemeye çalışmıyorum:)))) başıma gelen kötü bir tecrübeyi size aktarıyorum bu kadar emin olmayın markadan ben yandım siz yanmayın diye!! zira her yerde muhteşem aman harika yorumları okudum. bir kişi bile benim yaşadığımı bilse yeter. bu işler biraz kısmet ve şans meselesi!

yalnız faturayı bulamadım tahminim en son servis vukuatında lanet olsun size diye çıktığımız sırada orada unutmuştuk geri de gitmedik. sanırım bunu oğlumun alerjik sorunları ortaya çıkınca almıştık o da 2006 ya denk gelir.

son olarak bir konuyu da atlamışım onu da belirteyim; benim makinam sapından kumanda ediliyordu o kumanda da kırıldı bir kere de ona para verdim ve o da az değildi.

kendime yeni bir miele 5211 aldım; son 3-4 senedir 100-200 liralık bir kaç makina geçti elimden yeni bir cesaretle iyi bir şey almaya karar verdim bakalım.
    (black jewel modelini sırf sap kumandası sebebi ile almadım zira onda sorunlar yaşayanlar da olmuş ve o model üretimden kalkacak (?) dedi bir satıcı zaten onu duyunca aklıma nilfiskdeki kırılma geldi:))))

iyi şanslar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbr -- 24 Ekim 2012; 20:00:48 >

• Aldığın miele 5211 hayırlı olsun , makinanın üstündeki filtreyi umarım kısa zamanda hepa ile değiştirirsin ,birde kullandığım için faydasını biliyorum ,büyük olan turbo fırçadan alırsan ki faydasını kullanır kullanmaz görceksin makinan tam kıvamına gelir, umarım sorun yaşamadan kullanırsın..

Bu arada nilfisk lere bakarken mağazadan broşür almıştım ,yanlış hatırlamıyorsam garanti 5 yıl diye yazıyordu, hatta bulabilirsem evde bakayım bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 25 Ekim 2012; 0:49:21 >
  • quote:

quote:

herkese saygılar.

sanırım markaya fazlasıyla inanmışsınız:))

ben de sizden farklı bir düşünceyle gidip nilfisk almadım, o kadar emindim ki yıllarca kullanacağımdan ben bu yorumları yazarken hala annem ve kardeşim aynı makinayı kullanıyor, kardeşimde de koku başlamış ama onca yıldan sonra normaldir sanırım.

hemen cevap vereyim o garanti ne zaman beş yıla çıktı bilmiyorum ben bu yorumun üzerine gidip eski evrak dosyamdan aradım buldum isterseniz garanti belgesini de foto halinde koyabiliyorsam buraya koyayım ama garantisi iki yıl hatta aynen şu cümle ile
    1) garanti süresi, cihazın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır.

inanma güçlüğü çekenlere foto gönderebilirim. isteyene de makinayı verebilirim ne durumda olduğunu görmek isteyen için açık çek veriyorum. ben buraya karşı markanın ajanı olarak gelip de nilfiski kötülemeye çalışmıyorum:)))) başıma gelen kötü bir tecrübeyi size aktarıyorum bu kadar emin olmayın markadan ben yandım siz yanmayın diye!! zira her yerde muhteşem aman harika yorumları okudum. bir kişi bile benim yaşadığımı bilse yeter. bu işler biraz kısmet ve şans meselesi!

yalnız faturayı bulamadım tahminim en son servis vukuatında lanet olsun size diye çıktığımız sırada orada unutmuştuk geri de gitmedik. sanırım bunu oğlumun alerjik sorunları ortaya çıkınca almıştık o da 2006 ya denk gelir.

son olarak bir konuyu da atlamışım onu da belirteyim; benim makinam sapından kumanda ediliyordu o kumanda da kırıldı bir kere de ona para verdim ve o da az değildi.

kendime yeni bir miele 5211 aldım; son 3-4 senedir 100-200 liralık bir kaç makina geçti elimden yeni bir cesaretle iyi bir şey almaya karar verdim bakalım.
    (black jewel modelini sırf sap kumandası sebebi ile almadım zira onda sorunlar yaşayanlar da olmuş ve o model üretimden kalkacak (?) dedi bir satıcı zaten onu duyunca aklıma nilfiskdeki kırılma geldi:))))

iyi şanslar:)

Bilgilendirme için teşekkürler.
    Dediğinizgibi birazda beyaz eşya (haliyle elektrikli ev aletleri) şans işi.

herkese saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Aldığın miele 5211 hayırlı olsun , makinanın üstündeki filtreyi umarım kısa zamanda hepa ile değiştirirsin ,birde kullandığım için faydasını biliyorum ,büyük olan turbo fırçadan alırsan ki faydasını kullanır kullanmaz görceksin makinan tam kıvamına gelir, umarım sorun yaşamadan kullanırsın..

Bu arada nilfisk lere bakarken mağazadan broşür almıştım ,yanlış hatırlamıyorsam garanti 5 yıl diye yazıyordu, hatta bulabilirsem evde bakayım bir

:)))
    alırken hepa filtresi ile birlikte aldım, ilk 15 günümüz gayet başarılı ama ne derler "sarımsağı gelin etmişler kırk gün kokusu çıkmamış" :))

garantinin beş yıla çıkmış olması güzel ama umarım servisi ile bu güzelliği paylaşmak zorunda kalmaz kimse:)))

• Nilfisk Extreme serisinde extreme eco ile extreme 300 yada comlete arasında 500 tlye yakın fiyat farkı var.

Extreme eco 'nun en önemli eksiği turbo başlığı olmaması.

şimdi gelelim sorularıma :

1- Nilfisk'in 45 tl ye turbo başlığı var ve sitede tüm nilfisk modelleri ile uyumludur yazıyor. acaba x 300 kadar etkili çalışır mı?

2- Extreme eco'nun turbo başlığını da eklediğğimizde yine de x 300 ü aratır mı?

herkese saygılar
  • KİMSEDEN CEVAP YOK MU ARKADAŞLAR.
  • Kimseden cevap gelmedi.

bende nilfisk 'İn Bandırma'daki servisine gittim. İki şey sordum.
    1- extrme complete (x300) modelindeki turbo başlık extreme eco yada takılıyor mu?
    2- turbo başlık dışında complete ile eco arasında ciddi fark var mı?

soruma cevap veremediler . onun yerine genel merkezin telefonunu verdiler.

İstanbul Anadolu yakası'nda olan merkzein telefonunu aradım.
    ve üç şey sordum. sorular ve yanıtları şu şekilde;

1- Extreme comlete deki turbo başlık eco yada takılır mı ve performans gösterir mi? cevap : Evet takılır ve aynı etkiyi yapar.

2- Eco ile complete arsında nerdeyse 500 tl fark var performans farkı çok mu, complete almadığıma sonradan pişman olur muyum?
    cevap:
    a) Nilfisk'te extreme serisi aldıktan sonra bir eksiklik hissetmezsiniz. yani sonuçta extreme eco da hepa 14 lü bir model eksiği yok.
    b) Econun en önemli eksikliği complete de güç ayarını beş kademe de ayarlarken eco da bu ayar yok. aslında koldan (borudan) gelen havayı kısmak mümkün.
    c) Complete de 600-400, ve eco da 500-335 vat hava emiş gücü var. ben sordum. 500-335 ne demek. torba boş iken 400 vat dolunca 335 vat dedi.
    d) Ben yerinizde olsam extreme ecoyu alırdım dedi.

3-Bir de elektrikli nozul( elektrikli başlık) varmış. bunun fiyatı ne kadar ve bu bu modellerden hangisine takılabiliyor ? Cevap: O başlık bir süpürge dan daha payalı. Türkiye'ye şimdiye kadar hiç getirmdik. fiyatı 700-800 lira civarı. ev için hiç gerek yok. Sadece complete ye takılabiliyor.

Sonuç. Tüm bu bilgilendirmeden sonra extreme eco ya karar verdim. en kısa sürede alacağım.

şimdilik bu kadar .
    herkese saygılar.

• Arkadaşlar forumunuza yeni katıldım.

Okuduklarım sonucu yaptığım analizlerden Nilfisk Extreme Complete (extreme x 300) almaya karar vermiştim ki, Google deki aramalarım sonucu bir avusturya forumunda kullanıcıların dikkate değer kısmının bu ürünün (Handy.......... herhalde tutma kolunun_ teleskobik borunun takıldığı ve uzaktan kumandanın olduğu kısım ) çabuk kırıldığından (1-2 yıl içinde), uzaktan kumandanın bozulup yerinden düştüğünden ve kablo sarma mekanızmasının yeterli kadar iyi olmadığından vs.. yakındıklarını okudum.

ProductReview.com.au
    Nilfisk Extreme X-series
    http://www.productreview.com.au/p/nilfisk-extreme-x-series.html

Bunları okuduktan sonra (sadece bir web sitesine bakmak doğru olmayabilir ama yinede hani sinek mide bulandırır derler ya.. ) açıkcası acaba Nilfiskin ev kullanıcıları için ürettiği ürünlerin sağlamlığı konusunda şüphelerim oluştu. Ve garanti belgesinde şu yazıyor (Sitesinden indirdim):

Nilfisk-elektrikli süpürge serisi extreme’nin 5 ( beş) yıllık garantisi motoru, kablo sarımını, düğmesini ve muhafaza kabını kapsayanlar için geçerlidir.

Başlıklar, filtreler, hortumlar, borular ve diğer yedek veya parçalarda üretim hataları için on iki aylık bir garanti süresi geçerlidir, fakat bu aşınma sonucu ortaya çıkan arızalar için geçerli değildir.

Normal kullanım sonucu ortaya çıkan yedek parçalarını ve işçiliği aynı şekilde üretim ve malzeme hatalarını da kapsamaz.

Bir taraftan da aklıma 900-1000 TL civarı bu ürün yerine daha az kompleks olan 500-600 TL civarındaki Nilfisk extreme Eco yu mu alsam diyorum ama aklıma tekrar yukarıdaki şüphelerim takılıyor.

Bilgisi olanlardan ve Nilfisk kullanıcılarından yorumlarını bekliyorum.

Saygılar

Not:Forumun başka bir başlığında yazdığım bu soruyu tam yeri sanırım buraya taşıdım.

• İncelemelerime göre Nilfisk extreme eco ve complete arasındaki en önemli farkladan birisi de complete modelinde aktif karbon filtre olması.

Bir de aklıma birşey takıldı, extreme ekonun kolunda bulunan hava kanalı (bir çok süpürge de de var) az da olsa toz kaçmasına sebep olabilir mi ? (Allerjik bünyeler için önemli)

Saygılar.
  • Dediğiniz doğru. yani koldan hava çıkışına izin verince toz da kaçabilir..
    Basndırma'da Nilfisk satan Ayna ticaret te ki arkadaşım,artık Nilfisk satmayı bırakıyorum dedi. elindeki ürünleri tüketip bırakacakmış.
    Nedenini sordum; az satılıyor, pazarlmadaki kişi değişti ve ilgilenmiyorlar gibi cevaplar verdi.

şimdi dyson ile ilgileniyor.
    bu forumda başka bir başlıkta nilfisk extreme 3000 alan bir arkadaş vardı. nerdeyse iki yıl oluyor.
    ona özelden mesaj atıp ürünle ilgili ayrıntılı değerlendirme yapmasını isteyeceğim.

marka hakkında fazla kullanıcı yorumunun olmaması çok dikkatimi çekiyor.

herkese saygılar
  • Sayın jethoca,

Beni de bilgilendirirsen sevinirm çünkü yabancı forum sitesini okuyana kadar, aklıma Nilfiks Extreme complete'i almayı kafama koymuştum

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tbp -- 6 Şubat 2013; 14:52:50 >
  • Arkadaşlar bu başlıkta kendi kendime konuşuyorum ama...

Dayanamadım Nilfisk genel merkezindeki servisi aradım ve bazı bilgiler edindim.

Kırılan parçaların genelde kullanıcı hataları(park pozisyonunda iken düşmesi gibi... ) sonucu oluşabildiği söylendi.

Bir de ilginç birşey öğrendim turbo başlıklı fırçanın halı dövme gibi bir fonksyonu olmadığını bu fırçanın daha çok düz zeminlerde (özellikle büyük partiküllü maddelerin daha kolay çekilebilmesi için) kullanılması gerektiğini !...

Oysa bu dahil birçok başlıkta turbo başlık halıyı derinlemesine temizleyen bir aparat olduğu düşünülüyor.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tbp -- 7 Şubat 2013; 11:18:56 >
  • Farklı bir bakış açısı ile soru sormak istiyorum. Genel olarak ben de sizler gibi geçenlerde baya bir araştırma yaptım. Aklıma takılan şu:

Evi bu kadar temiz tutuyor olmak cidden faydalı bir şey mi? Yani bu kadar hijyen ve akarsız ortamda büyüyen çocuklarımız diğer ortamlardan daha fazla mı etkilenirler?

Alerji alışkanlık ile azaltılabiliyor sadece bildiğim kadarıyla.(Kortizon dışında aşı ile) Bu alışkanlığı da azaltmak daha kötü bir sonuca sebep olur mu acaba?
  • İşin profesyoneli (Dikkat allerji uzmanı değilim ama, sağlıkla ilgili bilgim normalin biraz üstündedir.) olarak söyleyeyim; evet çocuklara karşı anormal titiz davranmak ileride allerji vs gibi sorunlara neden olabiliyor.

Ama zaten allerjisi var ise bu sefer tam tersi kişiyi allerjen maddelerden (toz, gıda vs....) uzak tutmak gerekiyor.

Bir de şunu ifade edeyim, sadece hepa filtreli bir süpürge kullanarak ortamdaki tozu tamamen bitiremezsiniz, kullandıkça toz mikterı azalacaktır ama kapı pencere açtıkça ve odaya dışarıdan giren canlı cansız maddelerle tekrar ortamdaki toz miktarı artacaktır.

Allerjisi olmayanlar için biraz lüks gelebilir ama siz bir de toza karşı allerjisi olanlara sorun....

Saygılarımla
  • üstadlar kolay gelsin ;

siemens VSX6XTRM 560 tl ,
    bosch bsg8pro1 600 tl ,
    philips fc9256 480 tl ,
    Philips Silent Star FC9310 430 tl ,
    miele s5211 468 tl ,
    nilfisk extreme eco 571 tl ,
    Nilfisk Power Allergy 445 tl ,

bu süpürgelerden hangisini tavsiye edersiniz bunlar olmazsa sizin tavsiyeniz ne olur.
    ağır olması, sesli çalışması sorun değil önemli olan iyi temizlesin, sağlam olsun uzun yıllar masraf çıkartmasın.
  • kıymetli arkadaşlar herkese merhabalar.
    Topik coşmuş.

Tatildeydim. yeni geldim.
    Yarumlarımı ayrıntılı olarak yazayım.

Tatile çıkmadan önce Nilfisk genel merkezle görüştüğümü söylemiştim. Söylenen özetle nilfisk'in extreme tipi süpürgelerin tüm ihtiyacı karşılayacağı, Extreme comlete almaya gerek olmadığı ve extreme eco'ya takılacak turbo fırça ile aradaki eksikliğin giderileceği iidi. Nilfisk'te son olarak telefondaki beyfendi Nilfisk'in turbo başlığının hava gücü ile çalıştığını elektrik ile çalışanların fiyatının 700-800 tl yi bulduğunu belirtmişti.

İzmir Balçova'da ise AVm de hem Media Markt' hem de ENPLUS'ta Pihilips Marathon iki modeli, Dyson Anmal DC37 ve Nilfisk Extreme Eco yu aynı anda karşılaştırarak inceleme imkanı bulduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 10 Şubat 2013; 23:39:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.