Şimdi Ara

NİMET ABLADAKİ BÜTÜN BİLETLERİ TOPLADIM ÇIKARSA EV SÖZÜ [SS'Lİ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
13
Favori
64.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes Abla’dan alıyor ama biletler Anadolu’ya çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O ev benim olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çıkarsa buraya girmezsin bile diye düşünüyorum ama yine de katılmak istiyorum, kyk borcumu ödesen yeter😉

• Risk budur. Ya herro ya merro

• THECERN kullanıcısına yanıt
    Tabi ki o kadarını bilemem belki o kadar ince ufak detaylar ile ilgilenmiyorlar ama bildiğim ve emin olduğum tek bir şey var bu kadar büyük paraların döndüğü kuralar çekilişler ( şampiyonlar ligi kurası dahil ) asla ama asla şans'a bırakılıyor olamaz buna inanmak çok iyimser bir yaklaşımdır.

• Büyük ikramiye çıkanların hayatlarını inceleyin. Biri de iflah olmamış. Çünkü ahli para hayır getirmiyor. (Ah ulan çıkmadı )

Allah hepimize helalinden kazanıp yemeyi nasip etsin inşallah

• takip çekilişe katılıyorum
  • adama isterse 1 milyar dolar çıksın, ciddi ciddi adamın konudaki birine ev alcağını düşünüp entry girmiş millet.

ne kadar safsınız arkadaşlar bende sizin gibi olmak istiyorum böyle bi gözle bakmak istiyorum dünyaya yardım edin bana gerçek hayat çok acı
  • Burs için takipteyim

• ev istemiyorum yatırımcı olarak 150.000tl destek olun yeter hocam pm atın çıkınca :)
  • katılıyorum
  • Hayırlı olsun. Kafamdaki proje için bir destek gelse güzel olurdu :)
  • O kadar bilete harcayacak parayı nasıl kazandın ya sen bana onu söyle.Bana balık verme , bana balık tutmasını öğret.Ayrıca ikramiye çıkarsa üniversite eğitimimi tamamlayana kadar burs verirsen sevinirim :D
  • Rezzzz

• Alırım bi' evini
  • Ustadim size bir de benden tam destek hep destek veriyorum yaa cikarsa dedim kendi kendime nacizane butcem kadar 5 adet ceyrek aldim cikarsa onceligim siz ve forum uyelerinin ihtiyaclaridir size cikarsada bende ev istemiyorum 130 bin kredi borcum var elden istemiyorum gelip bankaya siz yatirabilirsiniz simdiden BOL ŞANSLAR

• Rez
  • Hocam çıkarsa yurt dışında yürütmek istediğim bir proje var bana yardım ederseniz o zaman. :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.