çok fazla oyun olmayışı, kopya oyun oynanamayışı........ 4-5 milyon PS3 sahibinin 500.000 ninin NG alması çok şaşırtıcı değil :D
quote:
Orjinalden alıntı: serhanuygur
çok fazla oyun olmayışı, kopya oyun oynanamayışı........ 4-5 milyon PS3 sahibinin 500.000 ninin NG alması çok şaşırtıcı değil :D
Bu konuda haklisin
Super oyun, 500.000 satış rakamını hakediyor kesinlikle...
bu haber cok eski degil mi temmuz un 10 nunda gormustum hatta japonya satısları + avrupa/amerika pre orderlar toplamı 500k oldu diye?
ayrıca
quote:
Orjinalden alıntı: 007ybse04
Onimusha daha mı iyi , Heavenly mı daha iyi? Gerçekten çok komik insanlar var. Ortalamada God of War'ı geçmiş bir oyundur bu. PS3 PORTU grafikleri kötüyse ne yapalım? oyunun orjinali Xbox 1 versiyonudur. Herkese hitap etmez dünyadaki en zor oyunlardan birisidir. Hele önüne gelene daldığın bir oyun beklemeyin. Akıllıca seçilen itemleri giyip aksiyona öyle gitmemiz gerekiyor.
arkadasım ninja gaiden klasik bir oyun degil bana gore..oyunu normal,hard da bitirdim su an zamanım olsa very hard da da bitirirdim(chapter 10 dayım)oyunun konusu yok bi kere zorluguyla kendine baglıyo insanları..burayı da oynayayım surayıda geciyim off ne kadar zor burası diye diye 4 saat ngs oynadıgımı bilirim..cok keyif aldım orası ayrı konu ama zorluktan daha farklı seylerde aranıyo bu tarz oyunlarda..
bak ama yazdıgın orneklerden bir kacını secelim mesela:
gow/gow2 :bu oyunu oynayıpta hikayeyi oynanısı bolum islenisi sevmeyen biri varmıdır?ilk kez gow oynadıgım zamanı hatırlarım oyle bi ohaaa modda oynamıstımki (daha ilk bolumden) daha sonra konu nereye gidicek ne olacak diye oynadım..pandoranın kutusu , ares vb seyler oyuna oyle bi hava katıyoduki oyunu konusu icin oynuyordum..zorlugu icin oynamak istedigimde de normal ve hard da oynamıstım zorluk nedir yapay zeka nedir en kralını gormustum..
gow2 de colossus savası sisters of fate! zeus??! titanlar? hele bi sonu var aklıma geldikce beni benden alıyo..(2 yıl nası gecicek diye )
heavenly sword da su an sundukları acısından ninja gaiden daha iyi bi oyun..cunku oyunda konu ve cinematic olayının suyu cıkarılmıs durumda..ara video larda andy (gollum u oynayan adam) resmen oscarlık performans sergiliyo..action un kralı var (gow ve ngs nin toplamından daha cok ozel haraket var) grafikler harika gow da en cok sevdigim tuslarla video izler gibi yapılan haraketler(ip sahnesi vb gibi) var var oglu var..
bunlar benim kisisel goruslerim..gow u hs i begenende olur begenmiyende ama bu bu oyunların kotu oldugu anlamına gelmiyor..
bencede super bı oyun bıtırdım ama hard modunda tekrar oynuyorum muhtesem haketmıs bence....
Ben oyunu bitirdim, grafikleri bazen beğendim bazen beğenmedim. Oyun Hard modda felaket ve kafayı yedirtecek derecede zor ama kendini tekrar tekrar oynatabilen bir oyun. Kısacası tam anlamıyla olmasa da kısmen arşiv olmayı hakedecek tek oyun şu anda PS3'te.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme