Oyunumuz facebook'ta bir uygulama. Gayet eğlenerek zaman geçirebileceğiniz bir oyun. Öncelikle bir adet ninja ile başlıyoruz. Gireceğimiz savaşlardan altın ve karma kazanıyoruz. Altınlarımızı kullanarak extra ninja, yeni silah, extra güç veren relicler alabiliyoruz. Karmalarla ise bazı özellikli silah ve relic'leri alabiliyoruz. 2 farklı level sistemi var:
1-) Oyuncunun Level'ı : Her oyuncu kazandığı savaşlardan exp. kazanır ve level atlar. 2-) Ninjalarımızın Level'ı : Kazandığımız karmalarla ninjalarımızı eğitiyoruz. Ninjalar için son level 35 level'da siyah kuşaktır.
Ayrıca çeşitli ödüller veren turnuvalar da oyuna dahildir.
HİLELER | CHEATS
Aşağıdaki linklerde yüksek level'lı ama sadece 1 level'lık silahsız beyaz kuşak ninjaya sahip kişiler var. Bu kişileri tek parmağımızla pataklayarak çok büyük miktarda exp, altın, rütbe ve yüksek level pahalı silahlar ve relicler kazanıcaz. Öncelikle oyuna girin ve kendinize bir ninja alın. Sonra burdaki linklere tıklayın. Öncelikle bir reklam gelicek. Sağ üstteki [SKIP AD] butonuna basın. Şimdi kişinin profilindesiniz. Gittiğiniz profilde [FIGHT ME] butonuna basın ve nasıl saniyeler içinde exp ve para kastığınıza bakın. Kazanılan itemları saymıyorum.
Ninjalar Farklı Gruplara Göre Sıralanmıştı. Ben Direkt Hepsini Koydum. Aralarda Aynı Ninjalar Çıkabilir. Ayrıca Bir Ninjayı 5 Kere Üst Üste Patakladığınızda Kısa Bir Süre Ona Dalamıyorsunuz. İsterseniz Modeme Reset Atabilirsiniz