Şimdi Ara

Ninjalık olmuş mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamadığım şey Obsidium Cleaver tank içinde çok iyi bi item değil mi? Hiti dodge a reforgela mis gibi valla.
  • aynı tas aynı hamam sene olmuş 2011 bizim oyuncu hala neyi soruyor. sen gerçekten ninjalık yaptığının farkında değil misin yoksa bir tabir vardır "salağa yatmak " diye, hakaret için söylemiyorum deyim olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Anlamadığım şey Obsidium Cleaver tank içinde çok iyi bi item değil mi? Hiti dodge a reforgela mis gibi valla.

DK'yim ben :)

@tosunpasa
    aynen hocam ya zaten işim olmaz illegal şeylerle.2 haftadır craft item yapabilmek için hyjal'da geziniyorum.O anlık cin girdi içime işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

aynı tas aynı hamam sene olmuş 2011 bizim oyuncu hala neyi soruyor. sen gerçekten ninjalık yaptığının farkında değil misin yoksa bir tabir vardır "salağa yatmak " diye, hakaret için söylemiyorum deyim olduğu için.

Yıl 2011 olmuş insanlar forumlara hala okumadan dangadan yorum yazıyorlar.
  • Bana aç ve şerefsiz diyen arkadaşlara hitaben.Sıcak sıcak.

Ninjalık olmuş mu?

Bu arada anlamak istemeyen arkadaşlara,ML ve RL benim

Ninjalık olmuş mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 9 Eylül 2011; 20:30:43 >
  • Olaya çoğu kişi eleştiri yönünden yorum getirmiş, aslında arkadaşa aç gözlü vb. yakıştırmaları yapmadan önce bir anlık hataya düştüğünü anlayıp pişman olup hatasını telafi etmek için elinden ne geliyorsa yapması bence taktiri hak eden bir davranış bu arada hatasını anlayıp foruma yansıtması bence güzel bir davranış örneğidir teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 9 Eylül 2011; 16:01:51 >
  • Hatasız kul olmaz dostum.Sen yoluna devam et ama uslu bir çocuk ol bundan sonra.Eğer olmazsan şirinleri asla göremezsin.
  • quote:

yaz günlerinde başka tür konu açılmaz zaten.okullar açılsada suluklarını alıp oyunu ve forumu rahat bıraksalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: port_fire

quote:

yaz günlerinde başka tür konu açılmaz zaten.okullar açılsada suluklarını alıp oyunu ve forumu rahat bıraksalar

Evet açtığım konunun ilkokul seviyesi olduğu görüşündeysen,girip yorum atmazsın olur biter
  • Arkadaş ne iştir ya
    Az önce Scales of Life düştü.Tank trinketi.1 tankta vardı 2.tanka verdim.Ötekiler report ettik dediler neden Raid Roll yapmadın diye.Ne çetrefilliymiş yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Arkadaş ne iştir ya
    Az önce Scales of Life düştü.Tank trinketi.1 tankta vardı 2.tanka verdim.Ötekiler report ettik dediler neden Raid Roll yapmadın diye.Ne çetrefilliymiş yahu

atma ziya
  • Gerçek len 3. epic görüşüm 6 run'da felan
  • Bende warriordum, obsidium cleavere rolledim, kazandım takmadım. Beni de report etmişler. 20 k cepte şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonicstylE

Bende warriordum, obsidium cleavere rolledim, kazandım takmadım. Beni de report etmişler. 20 k cepte şu an

Takmak zorunda değilsin ki sonuçta senin o :)=
    Bu arada bizim realmde 32-33K
  • quote:

quote:

Bende warriordum, obsidium cleavere rolledim, kazandım takmadım. Beni de report etmişler. 20 k cepte şu an

İşte aynen bende senin gibi düşünüyorum hocam da ninjalıkmış benimki de.
  • ne konu ama
  • Hiç bir şey olmaz, millet Gold Run ninjalayıp, işin içinde kurtulabiliyor... Ah be beni de zamanında az ninjalamadılar varya.
  • quote:

quote:

quote:

Bana göre takmak zorunda cünkü MS olarak roll atıyo yani isine yarayan bi item eger satmak icin alınsa o zaman herkesin roll atması gerekir ki oda RR olur eger zaten trash run RR ise kimse aldıgın itemı takıp takmamana laf etmez ancak trash run MS ise o itemı takman gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

quote:

quote:

quote:

Bana göre takmak zorunda cünkü MS olarak roll atıyo yani isine yarayan bi item eger satmak icin alınsa o zaman herkesin roll atması gerekir ki oda RR olur eger zaten trash run RR ise kimse aldıgın itemı takıp takmamana laf etmez ancak trash run MS ise o itemı takman gerekir

adam bana kendi eliyle veriyorsa ninjalık mı yapmış oluyorum? Önceden dese firstly you must wear it, birşey demeyecem. Hem ben japonyada doğdum bizim orda ninjalık adetten

• Ben loot master olsam o item'ı Frost DK veya Smf Warrior'a verirdim yoksa rr. sonuçta örümcek boss'tan tank sword düştüğü gibi vendora satacak tanklar onu ama dps için başka onehand str weapon yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.