Şimdi Ara

Ninjalık olmuş mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumları okudum biraz geç kalacağım yorum yapmada ama kusura bakmayın.

İçimden geçenleri düzgün bir üslupla ifade edeyim. O an o itemı alıp rollde kazanan adama vermemen biraz terbiyesizlik olmuş. Fakat o itemı alıp da "Bu adam rollde kazandı, onun hakkı." deyip gözünün önünde duran bir altın cevherini maille adama atman , suçunu telafi etmese de en azından azaltmıştır. Oyun bazında bakacak olursan raid liderin belirlemiş olduğu loot kuralları, raide girince kabul edilmiş sayılır. Yani ninja değilsin.
  • @Skillet
    Aynen dostum.
    Şimdi 2 tane Obsidium Cleaver'ım oldu. İlkini Tank olarak girdiğim bir raidde tank trinketi düştü rolledim kazandım.Partyde ki bir adam takas teklif etti aldım.
    2.sinide yine FL trashlerinden düşen BS recipeleriylen yaptığım botları satarak kazandığım paralarla dün akşam yok pahasına aldım(24k :)
  • O zaman bize hayırlı olsun demek düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

@Skillet
    Aynen dostum.
    Şimdi 2 tane Obsidium Cleaver'ım oldu. İlkini Tank olarak girdiğim bir raidde tank trinketi düştü rolledim kazandım.Partyde ki bir adam takas teklif etti aldım.
    2.sinide yine FL trashlerinden düşen BS recipeleriylen yaptığım botları satarak kazandığım paralarla dün akşam yok pahasına aldım(24k :)

bir ara bizim serverda 15 k ya kadar düşmüştü.. 2 tane çektim ahden sonra 4-5 gün 20k dan satmaya çalıştım aksi gibi müşteri çıkmaıd.. en sonunca 2x17 k dan bir enhance shamana sattım şimdi tanesi 35k
  • @tosunpasa
    Ben Kazzak'a migrate ettiğimde biraz akıllılık edip BL'den mat çektim enchant,cloth vs. geldiğim gün koydum yaklaşık 3k kar yaptım.Aşırı derecede pahalı bir realm.
    Birde işin garibi 24k'ya gece 1 de aldım.Adam düşürmüş gelmiş satıyor.Akşam üzeri satsa en az 30'a gidicek :) Bende maksimum 30 diyordum kendime allahtan denk geldi.
    Botları da 10k'ya mal edip 18'e satıyorum mis :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.