Şimdi Ara

nintendo 3ds almak şstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. nintendo 3ds almak istiyorum model olarak bitercihim yok new modeller daha hoş duruyo tabi ama fiyat da önemli netten alışveriş yapamam ama alan veya bilgili olan arkadaşlar varsa nereden ulaşabileceğimi ve fiyat verirlerse minnettar olurum şu anda istanbuldayız ama haftaya rize'ye gitcez bi de o var o yüzden bulabileceğim en uygun olanı almalıyım 1 haftada malumumuz rize'de pek fırsat yok boş yere fazla para harcamayalım

• Hocam size önerim ikinci el bölümünden arkadaşlarla konuşup istanbulda elden almanız olur internetten almak istemiyorsanız. Ayrıca normal 3ds xl öneririm. Tabi paranız varsa new olursa tadından yenmez.
  • Lena_lee_ L kullanıcısına yanıt
    Bende istanbuldayım ve nintendo 3ds var bende çok çok çok ugun fiyata satıyorum yani hiçbiyerde bulamayacağın bir fiyata acil para lazım da. Tüm kutu içerikleri herşeyi duruyor mesaj atarsan sevinirim.
  • Hocam bence kesinlikle nintendo new 3ds xl alın, "new" cihaz almaya değer ve new 3ds xl, new 3ds den daha iyi özellikleri var. Tavsiyem:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103867207&p=1&f=627

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.