Şimdi Ara

Nintendo 3DS ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
7
Favori
18.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spacecake

bu isin babasi sony ps ve psps serileri..fiyat ozellik ve oyun bakimindan...

peki, şimdi gidebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol abu:))) bu arada 300 liraya 24 ay garantili pal 3ds red almis bulunmaktayim 100 tl e rv4 kart taktirdi. 150 tane oyun..dan keklere duyrulur :))))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

syd bilgisayar 355 liraya satıyor..pal 24 ay garantili sıfır ve 3 renk..turkuaz,kırmızı ve siyah..10 yılı aşkın süredirde piyasada konsol ürünleri satan bi firma..

bende sahibindende gordum ilanlarini sizce guvenebilirmiyim urun sifir ve pal yaziyor sanirim

• dostum yeri yurdu belli adam yillardir bu camiada konsol oyunlari satiyor adresini git iste yuz yuze gorus fiyatta indirim pazarlikda yapabilme imkanin olur..

• quote:

dostum yeri yurdu belli adam yillardir bu camiada konsol oyunlari satiyor adresini git iste yuz yuze gorus fiyatta indirim pazarlikda yapabilme imkanin olur..

izmirde oturuyorum maalesef internetten sipariş vermek zorundayım

• Wallahi dostum bi sorun cikmadi neticede sattiklari urun 24 ay da garantili..kullanici hatasi disinda bi sorun olursa gonderebilirsin...

• quote:

Wallahi dostum bi sorun cikmadi neticede sattiklari urun 24 ay da garantili..kullanici hatasi disinda bi sorun olursa gonderebilirsin...

sizde buradanmı aldınız

• Evt istersen msj atabilirim izmirden bi arkadasim 3ds alacak diye yardimci olun seklinde ama kesin alacaksan msj atatim

• quote:

Evt istersen msj atabilirim izmirden bi arkadasim 3ds alacak diye yardimci olun seklinde ama kesin alacaksan msj atatim

cok iyi olur yardim ederseniz kesinlikle alicam merak etmeyin

• tamam dostum attim msj..

• quote:

tamam dostum attim msj..

tamam çok sağol bugün cevap atarlarmı
  • wala senin onlara yazman gerek sahibinden com uzerinden ben izmirden fln filan 3 ds almak isitiyorumnasil yapariz site uzerindemi alirsin ucreti havale olarakmi gonderirsin o sana kalmis ama havale daha uygun olur site uzeri satis oldumu komisyon eklemek durumundalar fiyatta 400. Fln bulur..

• quote:

wala senin onlara yazman gerek sahibinden com uzerinden ben izmirden fln filan 3 ds almak isitiyorumnasil yapariz site uzerindemi alirsin ucreti havale olarakmi gonderirsin o sana kalmis ama havale daha uygun olur site uzeri satis oldumu komisyon eklemek durumundalar fiyatta 400. Fln bulur..

ben zaten attım mesajı sahibinden üzerinden 355 tl ye koymuşlardı bide gittigidiyorda ilanları var ama oraya 3ds ilanı koymamışlar nedense
  • sahibinden com daha saglikli..

• quote:

sahibinden com daha saglikli..

tamam zaten benim için farketmez bide siz r4 kartta aldım demişsiniz bende almalımıyım sizce açıkçası korkuyorum brick olma ihtimali yüzünden
  • wallahi dostum sen en iyisi siparis gecerken r4 kartiyla beraber istiyorum de bildigin sevdigin oyunlar varsa liste yapar yazarsin yada karsi taraf en guncel ve populer oyunlari karta yukler gonderir sen takar oynarsin onlarin yapmasi ve yonlendirmesi cok daha saglikli olur...

• quote:

wallahi dostum sen en iyisi siparis gecerken r4 kartiyla beraber istiyorum de bildigin sevdigin oyunlar varsa liste yapar yazarsin yada karsi taraf en guncel ve populer oyunlari karta yukler gonderir sen takar oynarsin onlarin yapmasi ve yonlendirmesi cok daha saglikli olur...

şimdi konuştum ellerinde kalmamış maalesef bidaha nerden bu fiyata bulucam bilemiyorum çok üzüldüm ya
  • getirirler..

• quote:

getirirler..

sordum ne zaman gelip gelmiyceğini belli değil dediler ne yapcam bilemiyorum kaç gündür araştırıyorum hala bu fiyatlarda bulamadım bide kahraman elektroniğe ulaşabilirsem sormayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjovy2 -- 24 Mayıs 2012; 18:58:40 >
  • aynen dostum oraylada bi irtibata gec eger takinti yaparsan kendine ucreti gonderir ilk elden magazadan alir kontrol edip eger r4 kart seklide yapabiliyorsa tam kontrollu bi sekilde gonderebilirim..ama neticesinde bunada gerek yok bilindik edindik yerler oralar yani istanbula geldinmi bilmiyorum ama bornova k.park forum egs gibi aktif faal ve herseyin oldugu yerdir kadikoyde..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.