Şimdi Ara

Nintendo 3DS ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
7
Favori
18.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar, 2009'dan beri dsi kullanıyordum, ancak 3ds cazibesine dayanamayıp, bugun dartyden 499 tl 6 taksitle sonunda 3ds sahibi oldum, kutudan sadece 3ds i çıkarıp biraz da dsi tecrübesi ile hiç bir kılavuz filan okumadan direkt internet ayarlarını yapıp system update e girdim şuan update in bitmesini bekliyorum. ilk izlenimim yaptığım işten memnun kalacağım yönünde herşey güzel. Biliyorum istanbulda bazı carrefourlarda 350 tl ye bulunabiliyormuş ama, benim ne carrefourla ne istanbulla yakın zamanda işim olmaz hem millet silip süpürmüştür çoktan diye gidip aldım darty den.

çok uzattım kusura bakmayın 3ds için ilk mesajım onun heyecanına verin.
    ben de sizin gibi fc mi burada paylaşmak istiyorum, ama malum acemisiyim, nereden bakıyoruz acaba fc mize ? hemen eklemeye başlayım ben de 3ds çileri :)

bu arada 3ds te daha hiç birşey yapmadım, acaba önce mii maker dan mii mi oluşturmamız gerekiyor ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 29 Nisan 2012; 3:09:51 >

• ilk sayfaya dikkat etmemişim, çok özür ..
  • emeği geçenlerin eline sağlık çok güzel anlatmışınız yardımı dokundu baya arkadaşlar. mii mi yapıp fc umu aldım.

fc: 5327-1895-9219 / asaf

forumdan birkaç arkadaşı ekledim, siz de beni eklereniz süper olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

emeği geçenlerin eline sağlık çok güzel anlatmışınız yardımı dokundu baya arkadaşlar. mii mi yapıp fc umu aldım.

Aramıza hoşgeldin. :) Ekledim araf :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

emeği geçenlerin eline sağlık çok güzel anlatmışınız yardımı dokundu baya arkadaşlar. mii mi yapıp fc umu aldım.

çok teşekkürler, evet online görünüyorsunuz bende, mariokart ım olsaydı join dicektim
  • quote:

quote:

quote:

çok teşekkürler, evet online görünüyorsunuz bende, mariokart ım olsaydı join dicektim

Bence 3ds in en önemli oyunlarından biri almalısınız. Zaten 2 oyunum var :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

alcam alcam ama malum fahiş fiyatlar el yakıyor buraz, siz yine iyisiniz benim sıfır 3ds oyunum var, 5 tane dsi oyunum vardı onları deniyorum şimdilik :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alcam alcam ama malum fahiş fiyatlar el yakıyor buraz, siz yine iyisiniz benim sıfır 3ds oyunum var, 5 tane dsi oyunum vardı onları deniyorum şimdilik :)

Bende biriktirerek aldım zaten. Başkada alcağımı sanmıyorum. İlk ve son oyunum sırf online için orjinal aldım. Korsanı bi çıksa

• Eklemeyenler eklesinler.
    FC : 2449-4851-1846
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearmen52

Eklemeyenler eklesinler.

siz de bizi ekliyorsunuz değil mi, tek taraflı ekleme olmuyormuş 3ds te.
    FC: 5327-1895-9219 benimki.
    ben de 14 kişi ekli henüz, eklediklerimden sadece 1 tanesi beni de eklemiş, 3ds te bizi ekleyenlerden haberimiz olsaymış keşke nintendo bunu neden böyle yapmış anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2492-5139-3946 isteyeler ekleyebiliri sf4 sahibiyim bende ekledikten sonra mesaj atarsanız bende sızı eklerım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fearmen52

Eklemeyenler eklesinler.

siz de bizi ekliyorsunuz değil mi, tek taraflı ekleme olmuyormuş 3ds te.
    FC: 5327-1895-9219 benimki.
    ben de 14 kişi ekli henüz, eklediklerimden sadece 1 tanesi beni de eklemiş, 3ds te bizi ekleyenlerden haberimiz olsaymış keşke nintendo bunu neden böyle yapmış anlamadım.

Bence o spam olmasın diye :) Rasgele eklenmeler olabilir bu yüzden.
  • pokemon ar catch oyunu gelecekmiş.. hadi bakalım
  • bende u.s.a daki arkadaşıma xbox 360 slim white ile nintendo 3ds red siparişi vermiştim..xbox'u almış ama nintendo siparişini iptal ettireyim diyorum..tr'de fiyatları 300-350 liraya kadar düşmüş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

bende u.s.a daki arkadaşıma xbox 360 slim white ile nintendo 3ds red siparişi vermiştim..xbox'u almış ama nintendo siparişini iptal ettireyim diyorum..tr'de fiyatları 300-350 liraya kadar düşmüş..

Aslinda celiskili bir durum var. :)
    Tr de stoklar eritilicek herseyi ucuza verilecek sonra oyun stoklarida bitcek ve...
    Yurtdisindan alman gerekecek.
    Bende de ntsc abd surum var. Gayette memnunum. Oyunlar max 100 tl tutar zaten
    mario kart 7 yi 90 tl ye almistim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pal sipariş ettim konsolları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

bende u.s.a daki arkadaşıma xbox 360 slim white ile nintendo 3ds red siparişi vermiştim..xbox'u almış ama nintendo siparişini iptal ettireyim diyorum..tr'de fiyatları 300-350 liraya kadar düşmüş..

3ds nerede 300-350 tl acaba, ben darty den 500 e aldım diye seviniyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syd bilgisayar 355 liraya satıyor..pal 24 ay garantili sıfır ve 3 renk..turkuaz,kırmızı ve siyah..10 yılı aşkın süredirde piyasada konsol ürünleri satan bi firma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santino Santorelli -- 20 Mayıs 2012; 23:19:21 >
  • FC: 1203 9249 8978
    buda benim kodum ekleyen olursa pm atsın bende eklerim...
  • bu isin babasi sony ps ve psps serileri..fiyat ozellik ve oyun bakimindan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.