Şimdi Ara

Nintendo 3DS ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
7
Favori
18.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cagkan

edit: tamam düzelttim yanlış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 9 Aralık 2011; 0:18:57 >
  • cagkan haric herkesi ekleyebildim(fc yanlış diyor) sizde beni ekleyin 17 kisi oldu kimse eklememis sf4 oynuyorum bu ara nfs The Run sardı onu baya oynuyorum ekleyinde oynuyalım.

4639-9271-7012 FC Nick: Kutlu9
  • Arkadaşlar friend kodum : 2234-7399-7057

eklerseniz sevinirim
  • Kutlu9 , çağkan yani dmc12 ve manmalx arkadaşlar sizleri ekledim street fighter 4 e bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullmonkeys -- 17 Aralık 2011; 17:22:24 >
  • Valla ekledik ama ekleyen olmamış
  • Boyle olmaz ya 2 kisininde eklemesi gerekio ama foruma ugramayinca gormuyor :D nasi bisi yapmak gerekiyor 2 tarafinda gormesi icin.
  • @skullmonkey ekledim. :) ekle beni fc listem doldu dolacak. :D
    5 kisilik yerim kaldi.
    Fc : 4596 9551 3668
    ekleyen pm atsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 25 Aralık 2011; 11:34:25 >
  • bende alıcam beyler dh'de 450 civarı bulursanız link atın alıcam
  • yılbaşında 3ds almak istiyorum arkadaşlar. şuan lise 3teyim ve oyunlarda nintendo çok klasik ve zevkli oyunlarını görüyorum sürekli düşük kalite grafiklerine rağmen zevki başka gibime geldi. şuan telefonumda güncel en güzel oyunları da oynayabiliyorum ama geçen aylarda ps3 sattığımdan beri büyük bir eksiklik var üstümde. ürünü 0 almayı planlıyorum yılbaşıyla da bi indirime girer umarım. sizin önerileriniz nedir bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

yılbaşında 3ds almak istiyorum arkadaşlar. şuan lise 3teyim ve oyunlarda nintendo çok klasik ve zevkli oyunlarını görüyorum sürekli düşük kalite grafiklerine rağmen zevki başka gibime geldi. şuan telefonumda güncel en güzel oyunları da oynayabiliyorum ama geçen aylarda ps3 sattığımdan beri büyük bir eksiklik var üstümde. ürünü 0 almayı planlıyorum yılbaşıyla da bi indirime girer umarım. sizin önerileriniz nedir bu konuda?

bende almayı düşünüyorum keisnlikle ;) mario 3dland oynadım meria kart 'ta çok güzel grafikleride okadar kötü dğeil
  • D&R yada vatan pc de kampanyalar oluyor arada :) eger ucuz ve 0 istiyorum diyorsan NTSC cihaz al derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide eklerseniz sevinirim 4768 7528 1823
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

D&R yada vatan pc de kampanyalar oluyor arada :) eger ucuz ve 0 istiyorum diyorsan NTSC cihaz al derim.

orda 500 falan olursa anca ordan alabilirim 400 300 arası forumdan almayı düşünüyorum
  • Teknosada mario ve sf4 oynadim, begendim, vitayi bekliyordum oysa ki..
  • Oyun demoları japon eshop a gelmiş. Bakalım US ve EU ne zaman gelecek.
  • O oyunlar cikar sonra gelir. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

Teknosada mario ve sf4 oynadim, begendim, vitayi bekliyordum oysa ki..

aynen mario sf4 oynadım süper olmuş vitayı bekliyordum kararım değişti ucuz bulduğum yerde alıcam grafik mrafik bir yere kadar o mario çok zevkliydi ya ssf4te öyle
  • Vita satislari surunuyor, bakalim ne olacak, zaten ps3 var vitaya da 1000 tl civari vermeye gerek var mi bilemedim
  • Mario'yu çıktığı gün yurtdışından satın aldım oyun harika uzun zamandır 3ds'i açmıyordum şimdi ise kapatmıyorum.Oyunun 3D derinliğide oldukça güzel ve görsel olarak çok iyi gözüküyor.
  • F.C.: 2621 3248 8745

Benim Mii de bu işte..

Klübe adımı yazdırdım herkesi de ekledim beni de siz ekleyin lütfen
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.