Şimdi Ara

Nintendo 3ds ar cards

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nintendo 3ds içerisinde 5-6 adet kart çıkıyor bunlarda üzerinde ? soru işareti olanı ile oyun oynanabiliyor ama diğerleri ne işe yarıyor bilenler yardımcı olursa sevinirim.

misal mario resmi olan 2 numaralı kart var bu nedir bunları cihaza bir türlü okutamadım sadece soru işaretli olanı okuyor

• yokmu bilen arkadaşlar
  • Önce ? işaretli ile okutacan ordan oyun seçme ekranında 6 lı kart olan resmi seç. O zaman kullanırsın. :) Onlar karakterleri gösteriyor sadece bazı pozlarla resim çekiyon.
  • ? işaretli olanı seçince direkt kutu içerisinden çıkan bişeyleri vurmaca oyunu geliyor yani 6 lı kart gözükmüyor

cevap verdiğin için teşekkürler hocam. bu cihazlar için oyunlar nereden bulabilirim? yeğenim için aldım o yüzden çocuk oyunları bulmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: desertm

? işaretli olanı seçince direkt kutu içerisinden çıkan bişeyleri vurmaca oyunu geliyor yani 6 lı kart gözükmüyor

cevap verdiğin için teşekkürler hocam. bu cihazlar için oyunlar nereden bulabilirim? yeğenim için aldım o yüzden çocuk oyunları bulmam gerekiyor

Hocam orda oyun seçiyorsunuz işte.
    Bakın ortadaki
    http://nhpreviews.files.wordpress.com/2011/03/s1050017.jpg
    Oyunlara gelince daha korsanı yok. O yüzden orjinal almanız gerekiyor. NTSC ise ebay PAL ise shop.to gibi sitelerden alabilirsiniz. Tr de zor bulunuyor. Yada nintendocu sitesine bakın orda satanlar çok ^^

• Hocam bende bu kutuların hepsinde dart tahtası gibi olan var bende toplarla onları vuruyorum oyunda bu sanıyordum ama akşam tekrar denerim.

çok teşekkürler yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.