nintendo 3ds içerisinde 5-6 adet kart çıkıyor bunlarda üzerinde ? soru işareti olanı ile oyun oynanabiliyor ama diğerleri ne işe yarıyor bilenler yardımcı olursa sevinirim.
misal mario resmi olan 2 numaralı kart var bu nedir bunları cihaza bir türlü okutamadım sadece soru işaretli olanı okuyor
yokmu bilen arkadaşlar
Önce ? işaretli ile okutacan ordan oyun seçme ekranında 6 lı kart olan resmi seç. O zaman kullanırsın. :) Onlar karakterleri gösteriyor sadece bazı pozlarla resim çekiyon.
? işaretli olanı seçince direkt kutu içerisinden çıkan bişeyleri vurmaca oyunu geliyor yani 6 lı kart gözükmüyor
cevap verdiğin için teşekkürler hocam. bu cihazlar için oyunlar nereden bulabilirim? yeğenim için aldım o yüzden çocuk oyunları bulmam gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: desertm
? işaretli olanı seçince direkt kutu içerisinden çıkan bişeyleri vurmaca oyunu geliyor yani 6 lı kart gözükmüyor
cevap verdiğin için teşekkürler hocam. bu cihazlar için oyunlar nereden bulabilirim? yeğenim için aldım o yüzden çocuk oyunları bulmam gerekiyor
Hocam orda oyun seçiyorsunuz işte. Bakın ortadaki http://nhpreviews.files.wordpress.com/2011/03/s1050017.jpg Oyunlara gelince daha korsanı yok. O yüzden orjinal almanız gerekiyor. NTSC ise ebay PAL ise shop.to gibi sitelerden alabilirsiniz. Tr de zor bulunuyor. Yada nintendocu sitesine bakın orda satanlar çok ^^
Hocam bende bu kutuların hepsinde dart tahtası gibi olan var bende toplarla onları vuruyorum oyunda bu sanıyordum ama akşam tekrar denerim.
çok teşekkürler yardımlarınız için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme