Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 3ds 'imi ( pal cihaz ) 1 ay once sıfır olarak 350 tlye aldım kadıkoyden .Sıfır jelatinli paketti ve icinden türkce kullanım klavuzları vs herseyi cıktı . Tavsiye ederim . Az bir farkla taksitte yaparlar muhtemelen . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukcell-MB85

Ben 3ds 'imi ( pal cihaz ) 1 ay once sıfır olarak 350 tlye aldım kadıkoyden .Sıfır jelatinli paketti ve icinden türkce kullanım klavuzları vs herseyi cıktı . Tavsiye ederim . Az bir farkla taksitte yaparlar muhtemelen . . .

Sizce kalmismidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alırken ellerinde 3 adet daha vardı .375 deyip 350 ye inmislerdi. su an ellerinde varmı yokmu bilmiyorum ama isteyen olursa pm den nereden aldıgıma dair adres bilgisi verebilirim ...
  • Kid Icarus
    chuckycem adlı kullanıcı ile takaslanmıştır.
  • Mario Kart 7 3ds 70TL
    yada takas önerilerine açığım.
  • Mario 3d Land ve Mario Kart takaslıktır......

Resident Evil Revelations Ya DA Kid İcarus arıyorum..

Konsol kodu: PAL
  • Geçtiğimiz cumartesi 3DS aldım Vita'nın yanına. Vita'ya oyunlar gelene kadar oyalanayım diye. Elimden bırakamıyorum. Çok beğendim. Özellikle eski nintendo, sega gamegear, sega genesis oyunlarını oynayabilmek harikaymış. 350 TL'ye aldım sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neverwinter81

Geçtiğimiz cumartesi 3DS aldım Vita'nın yanına. Vita'ya oyunlar gelene kadar oyalanayım diye. Elimden bırakamıyorum. Çok beğendim. Özellikle eski nintendo, sega gamegear, sega genesis oyunlarını oynayabilmek harikaymış. 350 TL'ye aldım sıfır.

R4 le oynadınız heralde genesis falan. Yoksa açmaz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Orijinalden alıntı: Neverwinter81

Geçtiğimiz cumartesi 3DS aldım Vita'nın yanına. Vita'ya oyunlar gelene kadar oyalanayım diye. Elimden bırakamıyorum. Çok beğendim. Özellikle eski nintendo, sega gamegear, sega genesis oyunlarını oynayabilmek harikaymış. 350 TL'ye aldım sıfır.

R4 le oynadınız heralde genesis falan. Yoksa açmaz yani

Aynen. R4 card ile aldım. Yanına da 3 tane oyun aldım. Pes 2012, Zelda ve SSF. Onları oynuyorum bir de professor layton'u ds'te =)

• quote:

Orijinalden alıntı: egeemen

Mario 3d Land ve Mario Kart takaslıktır......

Resident Evil Revelations Ya DA Kid İcarus arıyorum..

Konsol kodu: PAL

Pm attim cevap bekliyorum...

• elimde sf4 ve resident evil the march. var satılık aradaşlar
  • Elimde yeni aldigim ve sadece 1 kez oynanmis Resident Evil: The Mercenaries - Nintendo 3DS - PAL - 3D oyunu var. Kutulu kitapciklidir. Kardesimle aynı oyunu aldığımız icin takas etmek istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Elimde yeni aldigim ve sadece 1 kez oynanmis Resident Evil: The Mercenaries - Nintendo 3DS - PAL - 3D oyunu var. Kutulu kitapciklidir. Kardesimle aynı oyunu aldığımız icin takas etmek istiyorum.

"sadece bir kez oynanmış" ne demektir ya. bu oyunların d.slr lerdeki perde ömrü gibi ömürleri mi var. garip

• quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

quote:

Elimde yeni aldigim ve sadece 1 kez oynanmis Resident Evil: The Mercenaries - Nintendo 3DS - PAL - 3D oyunu var. Kutulu kitapciklidir. Kardesimle aynı oyunu aldığımız icin takas etmek istiyorum.

"sadece bir kez oynanmış" ne demektir ya. bu oyunların d.slr lerdeki perde ömrü gibi ömürleri mi var. garip

Sen beni yanlış anladın dostum bana göre de 1000 kez oynansa bile sorun yok :) ben 2 gün önce forumdan aldım oyunu 1 saat oynadım bir baktım kardesim de elinde aynı oyunla geldi :) sıfır diye kimseyi kandırmak istemediğim icin o cümleyi kullandım.

• quote:

quote:

quote:

Sen beni yanlış anladın dostum bana göre de 1000 kez oynansa bile sorun yok :) ben 2 gün önce forumdan aldım oyunu 1 saat oynadım bir baktım kardesim de elinde aynı oyunla geldi :) sıfır diye kimseyi kandırmak istemediğim icin o cümleyi kullandım.

çok güzel düşünceniz tebrik ederim haklısınız Resident Evil sevsem talip olurdum oyununuza da bir türlü içim ısınamadı o seriye benim ne büyük konsollarda ne de 3ds te :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok güzel düşünceniz tebrik ederim haklısınız Resident Evil sevsem talip olurdum oyununuza da bir türlü içim ısınamadı o seriye benim ne büyük konsollarda ne de 3ds te :)

Teşekkür ederim. Benim de Nemesis ten beri hayranlığım var RE serisine. Bu oyun tüm seriden farklı aksiyon ve zamana karsı tarzında olmuş ama olmuş harbiden :)

• ARKADAŞLAR UCUZ 3DS NEREDEN BULABİLİRİM İSTANBULDAN ALICAM İLÇE FARETMEZ NERESİ EN UYGUN BANA PM YOLU VEYA BURADAN ULAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T3RR1BL3WH1SP3R -- 2 Temmuz 2012; 1:01:21 >
  • slmlar. circle pad pro arayan varsa dükkanıma baksın, mesaj atsın, alsın gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

ARKADAŞLAR UCUZ 3DS NEREDEN BULABİLİRİM İSTANBULDAN ALICAM İLÇE FARETMEZ NERESİ EN UYGUN BANA PM YOLU VEYA BURADAN ULAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

yukcell-MB98 in dediği gibi kadıköyde bulabilirsin tam yeri ne bilmiyorum yada kadıköyde yazıcıoğlu pasajı veya onun yanında bir pasaj daha var orda bulabilirisin ama pazar günü gitme bide spot ürünler onlar. .
  • Şu topic biraz canlansa oyunlar hakkında görüş bildirip takas yapsak ne güzel olur. Bu muhteşem cihaza haksızlık ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 2 Temmuz 2012; 15:20:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.