Şimdi Ara

nintendo 3ds r4 kart trde nerden temin edebilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bi tane 3dsim var ve r4 kart almak istiyorum ancak yirtdisindan siparis vermeye sicak bakmiyorum gec gelmesi ve guvensiz olmasi gerekcesiyle r4 karti forumda temin eden arladaslar var mi yoksa trde ucuza bulabilecegm bi yer var mi veya izmirde
    yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr de 65 tl ye satarlar genelde. Ama asıl sitesinde 3ds için 20 dolar :) kargo bedava 15 gün içinde geliyor.
  • saol hocam da trden almak istiyorum 3 gün ve 15 gün arasında oldukça fark var ve birçok r4 markası var orjinal diyebilceğimiz hemen hemen hepsinin yapımcıları aynı sadece yazılımsal birkaç değişiklikler var kırmızı paket gold paket beyaz paket dual core felan hangisini almalı bir de trde satan link verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanerdogdu

saol hocam da trden almak istiyorum 3 gün ve 15 gün arasında oldukça fark var ve birçok r4 markası var orjinal diyebilceğimiz hemen hemen hepsinin yapımcıları aynı sadece yazılımsal birkaç değişiklikler var kırmızı paket gold paket beyaz paket dual core felan hangisini almalı bir de trde satan link verirseniz sevinirim

Gold iyidir. Dual core da goldun aynısı :)
  • hocam r43ds.org güvenli midir? ordan almayı düşünüyorum bugün silver alıcam da bi de bu kartları yeni software update çıkınca ds dslite olmadan pcden güncelleyebiliyomuyuz yani önce kartı güncelliip sonra 3dsi güncellesek oluyo mu
  • İstanbul'da oturuyosan Kadiköy Yazıcıoğlu'nda R4+2GB hafıza kartı 75 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanerdogdu

hocam r43ds.org güvenli midir? ordan almayı düşünüyorum bugün silver alıcam da bi de bu kartları yeni software update çıkınca ds dslite olmadan pcden güncelleyebiliyomuyuz yani önce kartı güncelliip sonra 3dsi güncellesek oluyo mu

Zaten online güncelleme mevcut :) Önce kartın güncellemesini beklicen yaptıktan sonra 3ds ini güncelleyebilirsin. Siteye gelince ben "r4wood" dan almıştım. Güvenilir bi site adamlar güncelleyip yolluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acekard ve r4 kartim var. her ikisininde sitesinde programlarini indirdim ama ne yaptiysam olmadi oyunlari calistiramadim.Bilen birine yaptirim dedim ankarada nekadar dukkan varsa onlarca kart denedim yine calismadi.Bu r4 ve acekard olayi biraz sıkintili heralde.
    Bu arada ankarada irmak toyslanda gittim durumu anlattim adam konsolu aldi ustteki ekrana bastiriyo dedim dayi sen napiyon kiracan yavas adam diyoki bana bisi olmaz bunun ekrani dokunmatik.Adamlarin bisiden anladigi yok bide artis artis konusuyolar bide demesinmi bunun anakarti yanmis diye.Dedimki adama allah belani versin senin emi bi boktan anlamiyon bide anakarti yaktin dedim içimden yuzune karsi.Sonra ciktim napim.Mgs snake eather aldim bende simdilik idare eder beni ama su kart olayi icin anlayan varsa yardim ederseniz sewinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dantemike

Acekard ve r4 kartim var. her ikisininde sitesinde programlarini indirdim ama ne yaptiysam olmadi oyunlari calistiramadim.Bilen birine yaptirim dedim ankarada nekadar dukkan varsa onlarca kart denedim yine calismadi.Bu r4 ve acekard olayi biraz sıkintili heralde.
    Bu arada ankarada irmak toyslanda gittim durumu anlattim adam konsolu aldi ustteki ekrana bastiriyo dedim dayi sen napiyon kiracan yavas adam diyoki bana bisi olmaz bunun ekrani dokunmatik.Adamlarin bisiden anladigi yok bide artis artis konusuyolar bide demesinmi bunun anakarti yanmis diye.Dedimki adama allah belani versin senin emi bi boktan anlamiyon bide anakarti yaktin dedim içimden yuzune karsi.Sonra ciktim napim.Mgs snake eather aldim bende simdilik idare eder beni ama su kart olayi icin anlayan varsa yardim ederseniz sewinirim

Oraya bende gitmiştim orda bişi yapamadım. Sonra köprünün içindeki bi dükkana girdim ds lite varmı dedim. Var dedi bi bakabilirmiyim birşey yapmam gerekiyor dedim. (R4 kartı güncellemem lazımdı.) Verdi yapmaya çalıştım bişiler olmadı bi kaç kez denedim DS lite kapandı birden bidaa açılmadı. Çaktırmadan gittim bende.

Tam derdini söyle çözüm bulalım.

• Hocam Tüm r4 kartları vardır.

Kullandıgınız Makina Hangisi oldugunu belirtirseniz ona göre kartlar vardır elimizde

Dsi Ds Lite ve Ds 3d Makinaları icin ayrı kart var.

İrtipat : 0534 641 83 46 Tlf numarandır Dedikleri gibi 65 tl felan değildir
    150 oyun+ 2gb hafıza kartı +R4 Kartı kargo dahil : 48 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhannad -- 17 Haziran 2012; 22:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhannad

Hocam Tüm r4 kartları vardır.

Kullandıgınız Makina Hangisi oldugunu belirtirseniz ona göre kartlar vardır elimizde

Dsi Ds Lite ve Ds 3d Makinaları icin ayrı kart var.

İrtipat : 0534 641 83 46 Tlf numarandır Dedikleri gibi 65 tl felan değildir
    150 oyun+ 2gb hafıza kartı +R4 Kartı kargo dahil : 48 tl

Kardes yazdimi iyi oku tekrardan kart alacam diye bisi yazmadim ben.İlani 2.el kısmina yazarsan forumu kirletmemis olursun.

• Konuyu açan ithafen yazdım.Dantemike sen mi açtın konuyu üzerine alıyorsun ?
  • Hocam ii günler demin arayan arkadaş benm. Hocam ben amerikadan yeni geldim Amerikadan aldığım bi 3ds im var ve update ini de yeni yaptım 4.1.0-8U versionu (yani settinge ayarlar girdiğimde üst ekranın sol altında yazan) ben çanakkale de oturuyorum ne kadar vakitte gelir bide bikaç oyun indirebileceğim site önerisi verirsenz sevinirim
  • r4 kart ihtiyacı olanlar pm ile ulaşabilirler ekstra oyun arşiviile birlikteyolluyorum isteyene 8 gb hafıza kartla beraber içi dolu kullanıma hazır olarakda yollayabilirim.
  • 3DS için ve tüm DS ler için versiyonunuz yükselse bile 3DS Gold Pro kartlarda değiştirmeye gerek kalmaz. 8 gb içi full oyun ile birlikte ihtiyacı olan arkadaşlar pm atabilir ertesi gün elinizdedir.
  • Merhaba Arkadaşlar Yeni Güncel Oyun ve Kartlarımızın Satişi Aktiftir İlgilenenlere Duyurulur

Geçen Seneden Farkı 2 GB Hafıza Kartı yerine 4 GB Hafıza Kartı ile Satılmakta Oyunlar

Pokemon-2 Serisinin oyunları mevcuttur.En Kısa Zamanda Oyunların Resimlerini Yükliyeceğim
  • nintendo 3ds alıcam ps vita alıcaktım nintendo alıcam sanırım r4 katında sadece ds oyunları oynanıyormuş 3ds oyunlarına da vercek kadar da çok param yok r4 kartta 3ds oyunları oynanabilinir mi bilgilendirirseniz sevinirim
  • ygt_1905 kullanıcısına yanıt
    Hayır şuan için 3ds oyunlarını kartla oynayamazsın ancak ds oyunlarını oynarsın ama 2.el satış bölümünde sıfır yada 2.el ucuza oyun alabilir elindeki oyunları takas edebilirdin ilerde 3ds oyunlarını oynatacak kart çıkarsa bilemem tabiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.