Şimdi Ara

Nintendo 3ds ve pokemon x aldım birileri beni ekleyebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    friend safariye girmek istiyorum.
    Bide biri bana pokeradar chaining olayını anlatabilirmi.

• beyler lütfen ekleyin ya friend safariye gitmek istiyorum bir kişi bile yeter lütfen.
  • İmzada var FC ekle, ekliyorum senin FC'ni. Chain olayı biraz karışık olabilir videolardan filan bak. Shiny arıyorsan en kolay yol safaride turlamak. Rate bayağı yüksek.
    Daha çok arkadaş istersen güncel facebook sayfalarından, güncel pokemon x/y youtube videolarının yorum kısımlarından bulabilirsin. Aktif yabancı forumları da deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 13 Ağustos 2014; 21:00:37 >
  • adilazimdegilx kullanıcısına yanıt
    hocam sizin demenizle beraber birçok videoya baktım 84 super repelden sonra shiny gothorita yakaladım
    FC nizi ekledim sağolun.Youtube un yorum kısmından 10 kişi ekledimde sanırım onunda beni eklemesi lazımmış.Safarinize atlıyorum ozaman
  • Sizi ekledim bu da benim fc 4914 4908 4273

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DomuzTezeği D kullanıcısına yanıt
    Aynen karşılıklı eklenmek gerekiyor. Youtube yazın eklediğinizi onlar da ekler ama güncel videolar olsun. Aktif oyuncular yorum yapıyor genelde.
    Shiny Gothrita çok iyiymiş. Tebrikler.

@makalci849
    Ekledim ben de.
  • Benim fc: 1075-0845-2103
    @DomuzTezeği ekledim
    @makalci849 ekledim

@adilazimdegilx ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bashibazouk -- 1 Ekim 2014; 23:26:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.