Şimdi Ara

Nintendo 3DS XL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 4-5 yıl önce DS kullanıyordum çok güzel oyunlar da vardı.

PS4 almayı düşünüyordum . PS4 oyunları gördüğüm kadarıyla bu sene adam akıllı oyunlar pek yok. Moralimi bozdu.

Hangisi daha mantıklı olur sorusunu sorduktan sonra.

Oyunları pahalı mı?

XL ile normal arasında ne fark var

Online altyapısı nasıl ?

Dizi-Film altyazıyla izleniyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizi film izlemeyi planlıyorsan alma.
    Ben cebime taşıcam falan diyosan küçük boyunu al.
    Ama ben oyun oynucam diyorsan 3ds xl'ı fazlasıyla tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dizi film olayı cidden kötü bunu en baştan söyleyeyim. Xl ile normal arasındaki fark boyut farkı. PS4 mü 3DS XL 'mı dersen PS4 derim gibi geliyor ama iksinin de keyfi başka tabi. Yani isteklerinizi karşılar mı bilmem ama Nvidia Shield'a bakmanızı öneririm.

Not: PS4 yerine X1 tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla. Mersin'de takas eden birini bulsam direk geçeceğim Xbox One'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

Hocam dizi film olayı cidden kötü bunu en baştan söyleyeyim. Xl ile normal arasındaki fark boyut farkı. PS4 mü 3DS XL 'mı dersen PS4 derim gibi geliyor ama iksinin de keyfi başka tabi. Yani isteklerinizi karşılar mı bilmem ama Nvidia Shield'a bakmanızı öneririm.

Not: PS4 yerine X1 tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla. Mersin'de takas eden birini bulsam direk geçeceğim Xbox One'a.

Nvidia Shield'ı pek beğenmedim zaten Android tabanlı. S6 var bende niye almaya gerek duyayım ki.

Xbox One mu PS4 mu konusunu yarına kadar kesin kararım belli olacak E3 dönemi çok yoğun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Hocam dizi film olayı cidden kötü bunu en baştan söyleyeyim. Xl ile normal arasındaki fark boyut farkı. PS4 mü 3DS XL 'mı dersen PS4 derim gibi geliyor ama iksinin de keyfi başka tabi. Yani isteklerinizi karşılar mı bilmem ama Nvidia Shield'a bakmanızı öneririm.

Nvidia Shield'ı pek beğenmedim zaten Android tabanlı. S6 var bende niye almaya gerek duyayım ki.

Xbox One mu PS4 mu konusunu yarına kadar kesin kararım belli olacak E3 dönemi çok yoğun.

Hocam tabii ki sizin kendi kararınız ama X1 gamepad ve online altyapısı açısından çok ama çok önde. Ps4 ise Türkçe desteği ve grafik açısından (etkiler mi bilmem ama benim için farketmiyor şahsen) daha önde. Bana Xbox daha dertsiz tasasız geliyor açıkçası. Geçen PS4'te oyun oynayacağım zaten boş zaman az oluyor açtım online oynamaya çalışıyorum neymiş efenim psn de çalışma varmış. Dedim yapacağınız işi *******. Bir grup kurmak için 30 dk uğraştığımı biliyorum. Zaten indirme hızı sorunu vs. de canıma tak etti. Fifa oynarken online da kasmalar falan. Velhasıl-ı kelam online altyapısı inanılmaz derecede önemli o yüzden bir konsol satın alacağınız zaman online altyapısına çok dikkat edin.

Not: Mersin içi PS4 ile X1 takaslayan pmden iletişime geçebilir.

• quote:

quote:

quote:

Hocam tabii ki sizin kendi kararınız ama X1 gamepad ve online altyapısı açısından çok ama çok önde. Ps4 ise Türkçe desteği ve grafik açısından (etkiler mi bilmem ama benim için farketmiyor şahsen) daha önde. Bana Xbox daha dertsiz tasasız geliyor açıkçası. Geçen PS4'te oyun oynayacağım zaten boş zaman az oluyor açtım online oynamaya çalışıyorum neymiş efenim psn de çalışma varmış. Dedim yapacağınız işi *******. Bir grup kurmak için 30 dk uğraştığımı biliyorum. Zaten indirme hızı sorunu vs. de canıma tak etti. Fifa oynarken online da kasmalar falan. Velhasıl-ı kelam online altyapısı inanılmaz derecede önemli o yüzden bir konsol satın alacağınız zaman online altyapısına çok dikkat edin.

Siz PS4 kullanıcısı mısınız?

Ben açıkçası X1 istiyorum. Belki kısmet olur da seneye de PS4 alırım diye düşünüyorum. Çok iyi bir fikir kanımca.

Üniversiteyi geçtikten sonra da (Lise öğrencisiyim) gider PC toplarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Siz PS4 kullanıcısı mısınız?

Ben açıkçası X1 istiyorum. Belki kısmet olur da seneye de PS4 alırım diye düşünüyorum. Çok iyi bir fikir kanımca.

Üniversiteyi geçtikten sonra da (Lise öğrencisiyim) gider PC toplarım.

Ps4 kullanıcısıyım hocam. Eğer takaslayabilirsem Xbox One ile takaslamak istiyorum ps4 ün bu sorunları yüzünden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] New Nintendo 3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    Satılık New Nintendo 3ds XL
    5 yıl önce açıldı
    Alınık 3DS XL/New 3DS XL
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jellal Fernandes kullanıcısına yanıt
    o kadar kötü olduğunu hiç bilmiyordum hocam. PS4'e daha güzel oyunlar çıkacak gibi.

Bir bakalım 1 saatçik kaldı
  • Vallahi hocam benim de takaslama işini e3 belirleyecek. PS4 bir devrim yapmazsa E3'te takaslayacağım büyük ihtimalle. Ama online sorununun acilen çözülmesi gerekiyor çünkü oyunu engelliyor. NBA'de de başıma gelince artık yeter dedim.

Not: İnput lag falan değil eminim.
  • nintendo ve dizi-film

Nintendo oyunları seviyorsan al yoksa uzak dur.
  • Ev konsolu olarak önce PS4 sonra Wii U almanı öneririm, X1 çok kötü bir konsol (720p ) El konsolu olarak da New 3DS almanı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.