Şimdi Ara

nintendo ds mi psp mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yakın zamanda bir el konsolu almayı düşünüyorum ama psp mi ds mi karar veremedim sizce hangisini almalıyımşimdiden teşekkürler

• tabikide psp
  • tabiki psp
  • teşekkürler
  • bu soruyu psp konusunda sorduguna dikkat cekerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

bu soruyu psp konusunda sorduguna dikkat cekerim

haklısın bu sorunun cevabını herkes gayet ii biliyor : PSP!!!

• Oyun zevkine bağlı. İkisini de denemeden birini almaya kalkma. Hatta bence hiç alma, 2011'de yeni nesil el konsollarından birini alırsın.
    Bana sorarsan, DS derim herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bekle 3ds al. ozaman hem psp gibi grafiği iyi hem ds gibi eğlenceli bir konsolun olur.
  • Psp al tabikide ama ds nin iyi oyunları var hemde çok eğlenceli ama biraz çocuk işi gibi pokemon fln var.Bana kalırsa psp al derim,istersen bekleyip psp2 de alabilirsin.Süper olacak psp2,ama yinede sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cafraline

Psp al tabikide ama ds nin iyi oyunları var hemde çok eğlenceli ama biraz çocuk işi gibi pokemon fln var.Bana kalırsa psp al derim,istersen bekleyip psp2 de alabilirsin.Süper olacak psp2,ama yinede sana kalmış.

Sen Pokemon'u baştan sona bir bitir istersen de gör çocuk işi miymiş değil miymiş.
  • Oyun zevkine bakar.

Ben de ikisi de var, ikisi de gayet güzel. Ama PSP'yi medya özellikleri de gelişmiş olduğundan daha fazla kullanıyorum.
  • ben zaten eğer alırsam 3ds çıkktığında bunu satıp üstüne para koyup 3ds alıcam yorumların için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: benis

ben zaten eğer alırsam 3ds çıkktığında bunu satıp üstüne para koyup 3ds alıcam yorumların için teşekkürler

Bilgin olsun ama, eğer şimdi alırsan 3DS ve diğer yeni nesil oyun konsolları çıktığı zaman çok ucuza gider. 3DS için para denkleştiremeyebilirsin.
    Tercih senin
  • Ds in ayar olduğum olayı paso a ya bas diyalog diyalog,aksiyon sıfır,anca turn based oyunlar güzel oluyo ama o da çok uzun sürüyo. 20 dakika oynamak için 40 dakika kadar diyalogla uğraştım
  • yeni nesil el konsolları çıktığında ülkemizde çok pahalı olacak.. hatta şimdi bile pahalılar.. ayrıca yeni çıkacaklarda korsan oyun oynayabilme ihtimali zorlaşacaktır ve nispeten cihazlar daha geç kırılacaktır..

bana sorarsan psp ve ds ikisini de al derim.. ikisinin de tadı farklı, eğlencesi farklı.. ben psp sahibiyim ds'i de denedim ve çok hoşuma gitti.. pokemondan nefret ederim ama ds'de sadece pokemon oyunları var sanma.. mesela yoshi's island oynamıştım, new super mario bros, gta chinatown wars oynamıştım felaket zevklilerdi.. daha bi sürü oyunu da var ds'in castlevanialar, zeldalar vs vs.. açıkçası para denkleştirebilirsem bi tane lite ds almayı düşünüyorum.. yeni nesil el konsolları çıktıktan 2-3 yıl sonra da onları almayı düşünüyorum kısmet olursa..

özet olarak: paran varsa ikisini de al.. eğer sadece biri diyorsan

psp grafik ve ekran olarak bariz üstündür.. oyunları da genel playstation kültürüne hitap eder.. yine de ds'e kadar olanki konsolları emüle edip çatır çatır oynayabilirsin (bi sürü zeldalar, castlevanialar, snes, nes, gba vs vs) ayrıca ps1 oyunlarıyla tam uyumu da bonusu.. ayrıca pdf okuyucusu ile kitap okuyorum mükemmel oluyor;) opera mini kurarsan nette sörf yapması da hoş.. film izlemesi de çok zevkli.. psp minis adı altında iphone'daki ufak ama eğlenceli oyunlar gibi oyunlar da var küçük boyutlarda..

ds grafik olarak gameboy advance'tan biraz üstün olup büyük derecede farkı yoktur ama zelda, mario, kirby gibi klasik oyunları vardır. ayrıca dokunmatik ekranı kullanmak çok eğlencelidir.. emülasyon olayını pek bilmiyorum maalesef.. ayrıca ekranı da kapandığı için psp gibi kabak vaziyetinde ortada kalmıyor, bi nevi kendiliğinden korunuyor.. ben psp'nin ekranını korumak için hem ekran stickerı hem de silikon kasa kullanıyorum var sen düşün bu koruma işleri ne cins bi iş..

şöyle diyeyim gta chinatown wars mükemmel bi oyun değil mi.. işte bu oyun psp'de grafik olarak bariz derecede üstünken oynanış olarak ds'de çok daha zevklidir.. kalemle kazı kazan oynamalar gibi mini oyunlar oyunu daha eğlenceli kılıyor kesinlikle.. ama her oyunu ortak olmadığından bunu umursarsın veya umursamazsın orası sana kalmış..

eğlence faktörü olarak psp'deki loco roco, patapon gibi oyunlar da ds'in en eğlenceli oyunları kadar keyif verecektir onu da belirteyim..

ben söyleyeceğimi tarafsızca söyledim.. seçim senin;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 2 Eylül 2010; 0:53:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

yeni nesil el konsolları çıktığında ülkemizde çok pahalı olacak.. hatta şimdi bile pahalılar.. ayrıca yeni çıkacaklarda korsan oyun oynayabilme ihtimali zorlaşacaktır ve nispeten cihazlar daha geç kırılacaktır..

bana sorarsan psp ve ds ikisini de al derim.. ikisinin de tadı farklı, eğlencesi farklı.. ben psp sahibiyim ds'i de denedim ve çok hoşuma gitti.. pokemondan nefret ederim ama ds'de sadece pokemon oyunları var sanma.. mesela yoshi's island oynamıştım, new super mario bros, gta chinatown wars oynamıştım felaket zevklilerdi.. daha bi sürü oyunu da var ds'in castlevanialar, zeldalar vs vs.. açıkçası para denkleştirebilirsem bi tane lite ds almayı düşünüyorum.. yeni nesil el konsolları çıktıktan 2-3 yıl sonra da onları almayı düşünüyorum kısmet olursa..

psp grafik ve ekran olarak bariz üstündür.. oyunları da genel playstation kültürüne hitap eder.. yine de ds'e kadar olanki konsolları emüle edip çatır çatır oynayabilirsin (bi sürü zeldalar, castlevanialar, snes, nes, gba vs vs) ayrıca ps1 oyunlarıyla tam uyumu da bonusu.. ayrıca pdf okuyucusu ile kitap okuyorum mükemmel oluyor;) opera mini kurarsan nette sörf yapması da hoş.. film izlemesi de çok zevkli.. psp minis adı altında iphone'daki ufak ama eğlenceli oyunlar gibi oyunlar da var küçük boyutlarda..

ds grafik olarak gameboy advance'tan biraz üstün olup büyük derecede farkı yoktur ama zelda, mario, kirby gibi klasik oyunları vardır. ayrıca dokunmatik ekranı kullanmak çok eğlencelidir.. emülasyon olayını pek bilmiyorum maalesef.. ayrıca ekranı da kapandığı için psp gibi kabak vaziyetinde ortada kalmıyor, bi nevi kendiliğinden korunuyor.. ben psp'nin ekranını korumak için hem ekran stickerı hem de silikon kasa kullanıyorum var sen düşün bu koruma işleri ne cins bi iş..

şöyle diyeyim gta chinatown wars mükemmel bi oyun değil mi.. işte bu oyun psp'de grafik olarak bariz derecede üstünken oynanış olarak ds'de çok daha zevklidir.. kalemle kazı kazan oynamalar gibi mini oyunlar oyunu daha eğlenceli kılıyor kesinlikle.. ama her oyunu ortak olmadığından bunu umursarsın veya umursamazsın orası sana kalmış..

eğlence faktörü olarak psp'deki loco roco, patapon gibi oyunlar da ds'in en eğlenceli oyunları kadar keyif verecektir onu da belirteyim..

PSP oyunlarını zaten biliyorsundur.
    Bir kaç DS oyunanışı koyalım

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

yeni nesil el konsolları çıktığında ülkemizde çok pahalı olacak.. hatta şimdi bile pahalılar.. ayrıca yeni çıkacaklarda korsan oyun oynayabilme ihtimali zorlaşacaktır ve nispeten cihazlar daha geç kırılacaktır..

sirf bunun icin psp fat yada 2000 alin derim

• Yukarıdaki videolar yararlı olmuş 15 yaşın altındaysan ve de özellikle platform filan seviyorsan ds tercih edilebilir.

Geneleme yaptım herkes atlamasın
  • psp
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.