Şimdi Ara

Nintendo Ds Wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemim wireless i desteklemediği için bir süredir ds in wireless özelliklerinden mahrum kalıyorum.Bu yüzden ds için çıkan usb connectorlerden almayı düşünüyorum.Buna alternatif olarak pc ye normal wireless kartı takıp bunu adhoc olarak ayarladığımda Ds in wireless özelliklerimi kullanabileceğim söylendi.Aslı varmıdır bunun.Bu şekilde yapabilirmiyim?

• aslı vardır bunun.
    Zaten o kartlarda normal wireless kartıdır hani bizim casper yapıyo ya çin malı bir cep bilgisayarı alıyo ya da laptop alıyo üstüne casper yazısını yapıştırıp piyasaya sürüyo işte onunla aynı şeyi yapıyorlar. Yani normal usb üzerinden çalışan wireless aletine kendi markalarını yapıştırıyorlar.
  • kesinlikle aslı var..ancak ben yine de usb wifi connector almanı öneririm..son derece kaliteli bir bağlantı sağlıyorsun..Türkiye de 100 ytl civarı bir fiyatı var..
  • kaliteli bağlantı dediğimiz nedir ki?
    Sonuçta cihaz 11mbps destekliyor ADSL ve Kablo internet ise maximum 2mbit(ev kullanıcısı için) kaldı ki 2 mbit bile kullanmıyor o cihazlar. Sen dersin ki mesafe sorunu vardır o zaman pci kart alıp yüksek kazançlı anten alsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.