Bildirim
NINTENDO DSCİLER ÖLDÜMÜ NİE BU KADAR BOŞ BURASI???
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ölmedik ama Ds genel olarak hareketsiz son dönemlerde. Yeni bir şeyler olursa kouşuruz elbet. -
valla uzun suredir el surmuyorum ds artık eskisi kadar hit oyun cıkmıyor ondan sanırım -
yapmayın beyler nasıl ds de yok hit oyun bomba oyunlar çııo ben yetişememekte nyakınıyom
http://www.gamespot.com/ds/index.html?tag=nav-top;ds&navclk=ds
gözünüzü yiyim nankörlük etmeyelim :D -
ds'te bleach animesinin oyunu varmış onları oynuyorum.bu kadar güzel bir dövüş oyunu görmedim.animede olan her hareket var. -
Bu dönemde iki el konsolundada durgunluk var , gerçi PSP'ye küçük te olsa çıkıyor ama DS'in son durumu hakkında pek fikrim yok.
Nedeni ; Nextgen konsollara yüklenilmiş olması şu anda , fakat arada güzel oyunlar çıkıyor mu? Tabiki evet. Örn ; el konsollarına da Euro 2008 çıktı (DS çıktımı bilmiyorum.) fakat PSP'deki başarısını takdir etmek gerek.
İki el konsoluda bu dönemleri atlatıcaktır , emin olabilirsiniz. -
Triple H'a katılarak güzel oyunların 2008 Sonbahar'da bombardımanı olacağını bildirmek isterim.
İlk bomba Pokémon Platinium! Temmuz'da Japonca çıkıyor -
Yanınıza beinde alın bende yeni DSL'ciyim .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X