arkadaşalr merhaba, kardeşim bu aletten alacak aslında XL ını istiyor ama bulamıyoruz bir türlü her neyse benim nintendolarla ilgili hiç ama hiç bir bilgim yok.. öncelikle bu alet korsan oyun çalıştırırmı ? çalıştırısa nasıl hack yapılır ve korsna oyunlar torrentda bulunurmu aceba ? geniş bir bilgi verirseniz iyi olur çünkü el konsolu diyince aklım PSP ye gidiyor benim nintendoyla alakam yok ama gel görki kardeşim tutturdu bunu alacak
Dsi XL modeli Media Markt'larda mevcuttur o nedenle XL düşünüyorsanız MM'den alın derim çünkü başka yerlere göre daha uygun fiyat etiketine sahip XL modeli bu mağazalarda. Korsan olayına gelince forumda bu tür illegal konuları konuşmak yasak o nedenle sorunuza detaylı cevap veremiyorum sadece evet korsan oyun indirip oynayabilirsiniz diyebilirim o kadar. Bunun için bir kaç çeşit kart var bunlardan birini aldığınız takdirde içerisine yükleyeceğini oyunları Dsi XL'da oynayabilirsiniz.
bak dostum ilk önce nintendo ds i korsan oyun çalıştırmaz ve o model çok pahalı benden söylemesi ama eyer xl cını istiyorsanız o dahda pahalıdır vsaire vasaire anladınmı kardeşin onu çok istiyorsa ona söyle xl cı hem pahalı hemde korsan oyun çalıştırmazzzz
sevgiler birdost
quote:
Orijinalden alıntı: denixz
bak dostum ilk önce nintendo ds i korsan oyun çalıştırmaz ve o model çok pahalı benden söylemesi ama eyer xl cını istiyorsanız o dahda pahalıdır vsaire vasaire anladınmı kardeşin onu çok istiyorsa ona söyle xl cı hem pahalı hemde korsan oyun çalıştırmazzzz
sevgiler birdost
Lütfen bilmediğin konularda yorum yapma.Postunun sadece mesaj kasma amaçlı olduğu çok belli!Üstelik korsan oyun çalıştırır.
quote:
Orijinalden alıntı: VarlıksızVarlık
quote:
Orijinalden alıntı: denixz
sevgiler birdost
Lütfen bilmediğin konularda yorum yapma.Postunun sadece mesaj kasma amaçlı olduğu çok belli!Üstelik korsan oyun çalıştırır.
lafı ağzımdan aldın VarlıksızVarlık
psp kullanıcısım fakat özellikle dsi işlevselliği psp den çok fazla, gerek içte ve dıstaki kamerası gerek dokunmatik ekranı media markta 299 tl diye gördüm bir brasörde bildiğim kadarıyla back up oyunlarıda oynatıyo ödenek sağlıya bilirsem alıcam
kopya oyun çalıştırır,ekran büyüklüğü normale göre büyüktür
r4i veya baska bir flash kart alırsan içine .nds uzantılı oyun indirdin mi istedigini oynarsın bende r4i dual core var içine 150 oyun yukledım ve zevkle oynuorum! :D
Bnendi bu sıralar Dsi almayı düşünüyorum almışken XL sini alıcam. internette r4 kart diye bişi gördüm ama bu kart hep ds ve ds lite konularında yazıor dsi de bulamadım. ben mesela dsi xl alsam daha sonrada internetten bi mesela pokemon silver.nds şeklinde romu pc ye atıp ordan dsi ye atıp oynayabilrmiyim.ve eğer oluosa dsi de de r4 kart gerekiomu yoksa direk atsamda çalışırmı
3D olanı vardı onuda aldık, bence 3D olanı daha iyi (gözlüksüz 3D) güzel oyunları falan var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme