Bildirim
Yeni DS Doğrulandı : Nintendo DSi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
kamera çözünürlüğü çok düşükmüş yaaa :((0,3 mp)
ayrıca şarj sürelerinde ds önde
ekranın büyümeside çözünürlüğü bir nebzede olsa düşürecek
gba slotunun çıkarlımasıda guitar hero gibi oyunların oynanmasını etkilermi yada başka bi çözümmü bulurlar bilemiyorum -
0.3 megapiksel 640x480 çözünürlük demek. Bence DS için oldukça iyi!
Sırf ses kalitesi için bile alınır bu alet. -
quote:
Orjinalden alıntı: Tayfun78
0.3 megapiksel 640x480 çözünürlük demek. Bence DS için oldukça iyi!
Sırf ses kalitesi için bile alınır bu alet.
hafiften multimedia özellikleri ağırlıklı bir telefonu yada mp4 player'ı olan birisi için lite'ı satıp "i" almak bence fuzuli masraftan başka birşey değil
hem bu sepepten lite'ın fiyatı ucuzlayabilir yeni alacaklara kolaylık olur
ayrıca iyi dediğin çözünürlük en düşük çözünürlüklerden biri(tabi qvga'ları saymazsak)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 2 Ekim 2008; 11:41:16 > -
DS'nin ekran çözünürlüğü zaten 256x192 pikseldi. Mesela 2 megapiksel olsaydı (hadi 1 megapiksel olsun), çektiğimiz fotoğraflara bakarken orijinal boyutta bir burun deliği görecektik ekranda. Gereksiz bir büyüklük olacaktı yani. -
quote:
Orjinalden alıntı: Tayfun78
DS'nin ekran çözünürlüğü zaten 256x192 pikseldi. Mesela 2 megapiksel olsaydı (hadi 1 megapiksel olsun), çektiğimiz fotoğraflara bakarken orijinal boyutta bir burun deliği görecektik ekranda. Gereksiz bir büyüklük olacaktı yani.
hayır öyle değil
benim telefonumun çözünürlüğü 240*320 ve kamerası 3,2 milyon piksel ama resmin tamamını görebiliyorum niye çünkü kendisi resmi o çözünürlüğe düşürüyor,esas olan zaten resmi bilgisayara atınca oluşacak olan görüntü ki işte fark burda belli oluyor eğer resmi bilgisayara attığımızda berbat bir görüntü elde edeceksek bu kameranın esprisi nerde oluyor -
Alet güzel fiyat nekadar olur acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: Lighthear
Alet güzel fiyat nekadar olur acaba?
180$ olacakmış bu arada ds'in varmı yoksa yenimi almayı düşünüyorsun? -
ayrıca resme zoom diye bişi var yaklaştırınca o çözünürlükte berbat gözükür resimler, ben yeni DS te yapacakları en iyi şey şu retro tasarımdan vazgeçip yerine adam akıllı teknolojik bi tasarım yapmaları ( mesela PSP yi gören herkeste bi merak uyandırıyor çünkü tasarımı çok güzel), ekranı büyüttüklerine göre pilleride büyütmeleri gerekirdi şarjın daha az gitmesi mantıksız olmuş, bu aletin en büyük getirisi herhalde DSlite lerin fiyatını düşürmek olur bence -
quote:
Orjinalden alıntı: iö
quote:
Orjinalden alıntı: Lighthear
Alet güzel fiyat nekadar olur acaba?
180$ olacakmış bu arada ds'in varmı yoksa yenimi almayı düşünüyorsun?
Ds normal var -
bi güzel haberde ben vereyim fifa 2009çıktı ds için hemen indirdim şunu belirteyimki kontrol problemi büyük ölçüde aşılmış gibi grafikler sesler oyuncuların yetenekleri ve kontroller daha iyi olmuş hemen indirin
http://www.ds-downloads.com/organs/roms.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitdikici -- 2 Ekim 2008; 12:33:25 > -
quote:
Orjinalden alıntı: cahitdikici
bi güzel haberde ben vereyim fifa 2009çıktı ds için hemen indirdim şunu belirteyimki kontrol problemi büyük ölçüde aşılmış gibi grafikler sesler oyuncuların yetenekleri ve kontroller daha iyi olmuş hemen indirin
http://www.ds-downloads.com/organs/roms.php
güzel haber
ayrıca web browserın geliştirilmiş olduğu söyleniyor ama gba slotu iptal olduğu için ek bir aparata gerek kalmadan ds ile internete girebilirmiyiz düşünüyorum bi umut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 2 Ekim 2008; 12:39:14 >
-
Ds lite'in en önemli özelliklerinden biri şarj süresiydi bu düşmüş yükselseydi almayı düşünürdüm ama heralde almam şimdi. -
arkadaşlar bu dizaynın japon exclusive'i olabileceğide ihtimaller arasında -
180 $ ? -
Konsolun Yeni Yayımlanan Fotoğrafları Burada:
http://www.nintendocu.com/index.php?subaction=showfull&id=1222942470&archive=&start_from=&ucat=4& -
Yaşasın ya süper olacak yeni DSi. -
Arkadaşlar birde şu yönden bakmak lazım PSP-3000 çıktı mesela ama özellikleri içinde ekran ve mikrofondna başka birşey yok.Birde yeni DSi'ye bir bakın SD kart desteği,Çift kamera ki 640x480 piksel bir oyun konsoluna göre fena değil sonuçta fotoğraf çekmek için Dijital kameralar var kamerayı oyunlar için koymuşlardır ki ona özel oyunlar çıkabilsi diye ama genede DS oyunlarını çalıştıracak.İnternet yazılımı güçlendirildi,Hoparlörler güçlkendirildi düşünün artık yani DS'ten DS Lite'a geçerken çok fazla özellik yapmamışlardı ama DSi'de gerçekten iyi özellikler var.Kmerayla oynanacak oyunları çok merak ediyorum.Yalnız Gameboy advance slotunu kaldırmaları kötü olmuş tek eksi yönü bu bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 2 Ekim 2008; 13:56:33 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: cırık
Arkadaşlar birde şu yönden bakmak lazım PSP-3000 çıktı mesela ama özellikleri içinde ekran ve mikrofondna başka birşey yok.Birde yeni DSi'ye bir bakın SD kart desteği,Çift kamera ki 640x480 piksel bir oyun konsoluna göre fena değil sonuçta fotoğraf çekmek için Dijital kameralar var kamerayı oyunlar için koymuşlardır ki ona özel oyunlar çıkabilsi diye ama genede DS oyunlarını çalıştıracak.İnternet yazılımı güçlendirildi,Hoparlörler güçlkendirildi düşünün artık yani DS'ten DS Lite'a geçerken çok fazla özellik yapmamışlardı ama DSi'de gerçekten iyi özellikler var.Kmerayla oynanacak oyunları çok merak ediyorum.Yalnız Gameboy advance slotunu kaldırmaları kötü olmuş tek eksi yönü bu bence.
şarj süresi ve çözünürlükte birer eksidir bana göre
ve aslında müzik video resim işlerini r4 yada benzeri flash kartlar ile yapabiliyorduk sadece legallik kazanmış oldu
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X