Şimdi Ara

Yeni DS Doğrulandı : Nintendo DSi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birşey diyeceğim 3.2 Megapiksel eğer kamerayla fotoğraflar çekeceksen yüksek bir çözünürlük değil hatta şu anki teknolojiye göre çok daha düşük.Sonuçta bu aletin kamerasını fotoğraf çekmek için kullanmayacağız ona özel çıkacak oyunlarda kullanacağız.Sonuçta bu bir kamera değil fotoğraf çekmek isteyeceksen adam gibi 10 megapiksellik kameralardan al.Bu yüzden eksi bi yön değil şarj süresinide en düşük ışıkta kullan ben öyle yapıyorum illa yüksek ışık olması gerekmiyor oyun oynamak için öyle değilmi.Müzik,oyun,SD kart ise koymaları çok iyi olmuş çünkü R4 gibi kartlar bir süre sonra takılma yapabiliyor(kendimden ve kullananlardan biliyorum).Bu tip özellikleri standartlaştırmaları iyi olmuş.Ayrıca ekran büyümüş,Daha incelmiş ve internet tarayıcısı güçlendirilmiş,Hoparlörlerin kalitesi ve gücü arttırılmış e daha ne olsun.

• GBA oyunlarını indirilebilir içerikten alabilriz DSi'ye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Birşey diyeceğim 3.2 Megapiksel eğer kamerayla fotoğraflar çekeceksen yüksek bir çözünürlük değil hatta şu anki teknolojiye göre çok daha düşük.Sonuçta bu aletin kamerasını fotoğraf çekmek için kullanmayacağız ona özel çıkacak oyunlarda kullanacağız.Sonuçta bu bir kamera değil fotoğraf çekmek isteyeceksen adam gibi 10 megapiksellik kameralardan al.Bu yüzden eksi bi yön değil şarj süresinide en düşük ışıkta kullan ben öyle yapıyorum illa yüksek ışık olması gerekmiyor oyun oynamak için öyle değilmi.Müzik,oyun,SD kart ise koymaları çok iyi olmuş çünkü R4 gibi kartlar bir süre sonra takılma yapabiliyor(kendimden ve kullananlardan biliyorum).Bu tip özellikleri standartlaştırmaları iyi olmuş.Ayrıca ekran büyümüş,Daha incelmiş ve internet tarayıcısı güçlendirilmiş,Hoparlörlerin kalitesi ve gücü arttırılmış e daha ne olsun.

bence 3,2 mp en azından estetik görüntü bakımından yeterli oluyor(auto-focus,flaş bunlarda varken)(bi telefona göre benceiyi)
    birde aletin kamerasını foto çekmek için kullanmayacaksan niye iki kamera koymuşlar bence fotoğraf çekmek içinde yapılmış bu
    Birde kafama takılan ds'in para vermeden kendisi ile gelen bir tarayıcısı yoktuki güçlensin ha operayı diyorsanız olabilir ama onun içinde slot-2 lazım bu sefer o kalkmış acaba sadece slot1den çalışan bir web browsermı geliyor bunu anlamadım

• Diyorum y oyunlar içi koymuşlardır diye belki ikisinide kullanacak oyunlar yapacaklardır sonuyçta fotoğraf çekmek için çözünürlük kötü zaten bu bi oyun konsolu fotoğraf çekmek için kullanmaycağız yani fotoğraf çöüzünürlüğünüde oyunlarda rahat bir kullanım alanı oluştursun diye düşük yapmış olabilirler.Ayrıca artık telefonlarda da 3.2 MP düşük bi çözünürlük.Japonya,Amerika,Avrupa'da 10 MP'lik telefonlar var.
  • cok ta gerekli olmamış açıkcası lite sahibi larak lmayı düşünmüyorum ama ilk alacaklar için guzel
  • quote:

Diyorum y oyunlar içi koymuşlardır diye belki ikisinide kullanacak oyunlar yapacaklardır sonuyçta fotoğraf çekmek için çözünürlük kötü zaten bu bi oyun konsolu fotoğraf çekmek için kullanmaycağız yani fotoğraf çöüzünürlüğünüde oyunlarda rahat bir kullanım alanı oluştursun diye düşük yapmış olabilirler.Ayrıca artık telefonlarda da 3.2 MP düşük bi çözünürlük.Japonya,Amerika,Avrupa'da 10 MP'lik telefonlar var.

benimki sony-ericsson ve 5mp n95ten daha iyi foto çekebildiğini söyleyebilirim ayrıca o 10 mp kameralı telefonlar sadece kalteyi mp de sananlar için
    normal fiyatı 500 ytl olup mpsi 7 olan bir sürü kamera var
    neyse okadarda önemli değil vatana millete hayırlı olsun ama ben almayı düşünmüyorum

• 180$ fena diilmiş aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: iö

quote:

Diyorum y oyunlar içi koymuşlardır diye belki ikisinide kullanacak oyunlar yapacaklardır sonuyçta fotoğraf çekmek için çözünürlük kötü zaten bu bi oyun konsolu fotoğraf çekmek için kullanmaycağız yani fotoğraf çöüzünürlüğünüde oyunlarda rahat bir kullanım alanı oluştursun diye düşük yapmış olabilirler.Ayrıca artık telefonlarda da 3.2 MP düşük bi çözünürlük.Japonya,Amerika,Avrupa'da 10 MP'lik telefonlar var.

benimki sony-ericsson ve 5mp n95ten daha iyi foto çekebildiğini söyleyebilirim ayrıca o 10 mp kameralı telefonlar sadece kalteyi mp de sananlar için
    neyse okadarda önemli değil vatana millete hayırlı olsun ama ben almayı düşünmüyorum

cok dogru bir tespit cogu kişi hla mp lere bakıyor hiçkimse lens kalitesinden bahsetmyor ama ote yandan bu mp hiçbirşey demek degilir anlamna gelmez cozunurlugu 1 mp bile olmayan birkamera nın lens i ne kadar iyi olursa olsun cok fazla işe yarayacagına inanmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

quote:

cok dogru bir tespit cogu kişi hla mp lere bakıyor hiçkimse lens kalitesinden bahsetmyor ama ote yandan bu mp hiçbirşey demek degilir anlamna gelmez cozunurlugu 1 mp bile olmayan birkamera nın lens i ne kadar iyi olursa olsun cok fazla işe yarayacagına inanmıyorum

demek istediğini anlıyorum
    şöyle yani
    eğer poster bastırmayacaksan 5mp çözünürlük olarak yeter(hadi 6 diyelim ki ben resimlere sadece bilgisayarda baktığım için 3,2 de yetiyor )diğer faktörler aslında çok daha önemlidir fotoğrafçılıkta,gece çekimleri,makro,af,ışığı süzüşü,flaşın gücü vs konulardır aslolan kamera artık amele özelliği oldu herşeye konuluyor dstekide böyle olmaz inşallah ben bunu söylemek istiyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

quote:

demek istediğini anlıyorum
    şöyle yani
    eğer poster bastırmayacaksan 5mp çözünürlük olarak yeter(hadi 6 diyelim ki ben resimlere sadece bilgisayarda baktığım için 3,2 de yetiyor )diğer faktörler aslında çok daha önemlidir fotoğrafçılıkta,gece çekimleri,makro,af,ışığı süzüşü,flaşın gücü vs konulardır aslolan kamera artık amele özelliği oldu herşeye konuluyor dstekide böyle olmaz inşallah ben bunu söylemek istiyorum

ok anladım zaten oyunlarda falan llanılmayacaksa gercekten anlamsız olmuş bence ki oyunlarda bile cok onemli olmasada sadeceyeni bir soluk getirmiş olur ds dunyasına seninde dedigin gibi herşeye kamera koyuyolar artık ds i fotograf cekmek için kullanacak kişileri cok cok az olacagını duşunüyorum umarım nintendo muendisleride bunu duşunup o kamerayı laf olsun diye degil oyunlar için koymuştur

• Magicool bak bende diyorum kamerası kaliteli değil tabii sizin dediğiniz gibi lens çok öenmli benim dediğim sadece kameranın oyunlarda kullanılcağıdır.Herhalde fotoğraf çekmek için bu kadar düşük çözünürlükte kamera koymazlar oyun için koymuşlardı v çözünürlüğünde düşük olmasının endeni oyunlarda daha rahat işler çıkarmak istemeleidir....
  • quote:

Magicool bak bende diyorum kamerası kaliteli değil tabii sizin dediğiniz gibi lens çok öenmli benim dediğim sadece kameranın oyunlarda kullanılcağıdır.Herhalde fotoğraf çekmek için bu kadar düşük çözünürlükte kamera koymazlar oyun için koymuşlardı v çözünürlüğünde düşük olmasının endeni oyunlarda daha rahat işler çıkarmak istemeleidir....

umarım oyledir yoksa gercekten gereksi ve laf olsun diye yapılmış birşey olur
  • Aynen öyle yoksa bu devirde 0.3 MP çözünürlüğündeki bir kameradan ne beklenebilinirki fotoğraf çekmek için.Sizinde dediğiniz lens konusunada katılıyorum ne kadar fazla çözünürlük desemde lens he zaman için önemlidir.Yani düşünün 10 milyon piksel vardır birde 5 milyon piksel vardır netlik bakımından belki 10 MP olan daha iyidir ama resim kalitesi bakımından 5 MP daha iyidir.Mesela ilk çıktıklarında Sony Ericsoon K750i ve Nokia N90 karşılatırılması yapılmıştı ikisininde çözünürlükleri 2 MP'ydi ama K750'nin kamerası kat ve kat daha kaliteli ve daha net çekimler yapıyordu....
  • Cırık, kanka önerir misin bu yeni modelle gireyim mi DS dünyasına
  • Valla bahar gibi gelecekmiş buda yaklaşık 2-3 yıl idare edecektir çünkü kamera özelliğine uygun birçok oyun çıkacaktır.Ama 2 sene sonra oyunlar yetmeyecektir yazılım değişecektir.Buda DS'in devamı değil başka bir isimde el konsolu olarak duyurulacaktır.Ben buraya gelirse yaza doğru almayı düşünüyorum.Ama kuzenim Arabistan'da oradanda sipariş verebilirim.Tabii eklenen bir sürü yenilik var bunların en önemlileri kamera,ses,SD Kart desteği,ve müzik özelliği ama yazılımı değişmiş değil gene DS oyunlarını oynatacak yalnızca kamera fonksiyonuyla ilgili yeni oyunlar çıkacaktır.İstersen sen Lite'tan mahrum kalma çünkü bahara daha çok var.Al derim baharda geldiğinde paran müsaitse alırsın DS'inde Gameboy slotundan gameboy oyunlarını oynarsın DSi'indede DS oyunlarını oynarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 2 Ekim 2008; 19:40:05 >

• Evet yeni DS modeli DSi duyuruldu, kamerası falan var, daha büyük bir ekranı var, menüsü değişmiş, MP3 dinleyebiliyoruz, haparlörleri geliştirilmiş.

Oyunlarda bana pek farklı gelmedi ama güzel şeyler eklenmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Mustafa 61.

Evet yeni DS modeli DSi duyuruldu, kamerası falan var, daha büyük bir ekranı var, menüsü değişmiş, MP3 dinleyebiliyoruz, haparlörleri geliştirilmiş.

Oyunlarda bana pek farklı gelmedi ama güzel şeyler eklenmiş.

oyunlar aynı oyunlar sadece tasarım ve bikaç özellik değişti bu yeni modelde olsa sonuçta bir ds aynı oyunu ds'dede oynarsın dsl'dede dsi'dede
  • Aykhut arkadaşımızdan aletin incelemsini bekliyoruz.Bu arada bu alet MP3 oynatabiliyor mu?
  • http://trds.n-stars.org/index.htm
    Buraya da uğrayabilirsiniz arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.