Şimdi Ara

Yeni DS Doğrulandı : Nintendo DSi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: udkursun

Aykhut arkadaşımızdan aletin incelemsini bekliyoruz.Bu arada bu alet MP3 oynatabiliyor mu?

evet dostum mp3 oynatıyor
  • Hayır Aac oynatıyor.MP3 değil.
  • Aykhut arkadaşımızın çıktığı ilk gün alıp incelemesini yapmasını istiyoruz.Bu arada Aydoğan o forum yenimi açıldı.Yoksa varmıydı bende üye olayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: udkursun

Aykhut arkadaşımızdan aletin incelemsini bekliyoruz.Bu arada bu alet MP3 oynatabiliyor mu?

quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Aykhut arkadaşımızın çıktığı ilk gün alıp incelemesini yapmasını istiyoruz .Bu arada Aydoğan o forum yenimi açıldı.Yoksa varmıydı bende üye olayım .

Ben istemiştim zaten aykhut arkadaşımızdan

Bu arada o forum yeni açılmadı, bayadır bi var ama baya bi boş bence, canlanması lazım.
  • Ben bilerek bir daha yazdı yoğun istyek üzerine incelemesini hemen yapsın diye.Bu arada üye oldum güzel bir forumama dediğin gibi boş canlanması lazım....
  • MP3 yerine AAC desteği :
    MP3 müzikleri işin yoksa AAC'ye çevir....

3.00 ekran 3.25 olmuş. Ama şuanki oyunların çözünürlükleri 3.00 ise görüntü hafiften bozulacaktır.

GBA oyunları slotu gitmiş. Gerçi DS sahibi biri genelde DS oyunlarını oynar GBA ile uğraşmaz diye düşünürsek sorun olmaz.
    Kamera olayı güzel

Peki ben şöyle düşünüyorum. ARTIK R4 KARTUŞUNA FALAN GEREK KALMAYACAK GİBİ ÇÜNKÜ SD kart yuvası olacakmış.
    Ama Türkiye'ye gelene kadar......
    Media Markt'ta Oyun hediyeli ds lite 299 ytl diyordu misal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multimetre -- 2 Ekim 2008; 23:35:53 >

• Arkadaşlar bugün Tokyo daki bi arkadaşımdan mail aldım ürünü napıp ne edip bi adet numunesini kullandığını söylüyor(: Ben de rica ettim 1 -2 hafta içerisinde elime ulaştıracak bakalım nasıl başaracak ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama ilk ds in çıkış tarihinden önce 2004 de resimlerini mail ile ban gönderdiğini düşününce yapabileceği ihtimali yükseliyor(: Bu arada inceleme yapabilecek kadar kullanamamış ama sürekli söylediği "çok ince" olduğu ^.^ bi gelişme olursa fotoğraflarla bir başlık buraya açarım(:
    Bu arada gerçekten çok güzel gözüküyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 2 Ekim 2008; 23:42:31 >
  • Çok ince ise kötü bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykhut

Arkadaşlar bugün Tokyo daki bi arkadaşımdan mail aldım ürünü napıp ne edip bi adet numunesini kullandığını söylüyor(: Ben de rica ettim 1 -2 hafta içerisinde elime ulaştıracak bakalım nasıl başaracak ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama ilk ds in çıkış tarihinden önce 2004 de resimlerini mail ile ban gönderdiğini düşününce yapabileceği ihtimali yükseliyor(: Bu arada inceleme yapabilecek kadar kullanamamış ama sürekli söylediği "çok ince" olduğu ^.^ bi gelişme olursa fotoğraflarla bir başlık buraya açarım(:

Sabırsızlıkla bekliyoruz..

• Arkadaşlar bu arada kameradan bahsetmiş herkes, ds in daha önceden gba slotua takılan bir kamerası vardı bende.Gayet de güzel çekim yapıyordu, o ekranda oldukça güzel gözüküyordu en azından...Tabi sd kart vs aktarma şansı olmadığı için bilgisayarda görme fırsatım hiç olmadı ama ds ekranında eski kamerası bile böyle iyiyken yeni çıkan ds te daha da güzel olacaktır...Amele kamerası gibi olmaz yani(=
    Bu arada kamera özelliği nintendo için pek de yeni birşey sayılmaz, geçmişi taa siyah beyaz gameboylara dayanıyor(: hatta çekip onun özel printer ı ile basmak dahi mümkündü gameboy da(:
     Yeni DS Doğrulandı : Nintendo DSi

• DS'in harici kamerası galiba bir yüz oyununda kullanılıyordu, ifade filan yapıyordun
    nın çözünürlük.Bu arada iç kamera ile dış kameranın teknik olarak farkı var mı?.

Bu arada arkadaşşın Japonya'dan 20-30 tane getirse olmaz mı?DH ahalisine dağıtırsın :P

Ya bide hareket algılayıcı eklenmemiş, üzüldüm bak şimdi.Titreşim de yok galiba.Bu iki özellik şarttı.Gerçi ağır yapardı ama olsun
  • quote:

Arkadaşlar bu arada kameradan bahsetmiş herkes, ds in daha önceden gba slotua takılan bir kamerası vardı bende.Gayet de güzel çekim yapıyordu, o ekranda oldukça güzel gözüküyordu en azından...Tabi sd kart vs aktarma şansı olmadığı için bilgisayarda görme fırsatım hiç olmadı ama ds ekranında eski kamerası bile böyle iyiyken yeni çıkan ds te daha da güzel olacaktır...Amele kamerası gibi olmaz yani(=
    Bu arada kamera özelliği nintendo için pek de yeni birşey sayılmaz, geçmişi taa siyah beyaz gameboylara dayanıyor(: hatta çekip onun özel printer ı ile basmak dahi mümkündü gameboy da(:
     Yeni DS Doğrulandı : Nintendo DSi

belkide isteyen ds-dsl sahipleri için kameralı oyunları oynaması için böyle bi aparat yapılır ama videosunu izledim zaten henüz bi oyun duyurulmadı genelde fotoğraf özelliğiyle alakalı şeyler varki bence gereksiz malum kamera özelliklerinden
    birde zaten biz müzik,video izleyebiliyorduk dediğim gibi sadece legalleşti yani kartı olan için gereksiz bi özellik diyebiliriz
    son olarak sanırsam wpa çözümlemesi getirilmemiş e kardeşim browser'ı geliştereceğine wpa çözümlemesi getirsene

• quote:

Arkadaşlar bugün Tokyo daki bi arkadaşımdan mail aldım ürünü napıp ne edip bi adet numunesini kullandığını söylüyor(: Ben de rica ettim 1 -2 hafta içerisinde elime ulaştıracak bakalım nasıl başaracak ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama ilk ds in çıkış tarihinden önce 2004 de resimlerini mail ile ban gönderdiğini düşününce yapabileceği ihtimali yükseliyor(: Bu arada inceleme yapabilecek kadar kullanamamış ama sürekli söylediği "çok ince" olduğu ^.^ bi gelişme olursa fotoğraflarla bir başlık buraya açarım(:

Buna inanmamızı beklemiyorsun herhalde.
    Numunesini alamazsınız, çok iyi muhafaza edilirler.
    Eğer alırsanız da hırsızlık yapmış olursunuz.
    Ürünün resmi çıkış tarihi 1 Kasım.
    1 Kasım'dan önce almanız için Famitsu falan olmanız gerekir. Diyelim Famitsu şirketinde patronsunuz, yine de alamazsınız. İmkanı yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rictrunks

quote:

1 Kasım'dan önce almanız için Famitsu falan olmanız gerekir. Diyelim Famitsu şirketinde patronsunuz, yine de alamazsınız. İmkanı yok...

çıktıktan sonra bir iki hafta demek istemiş olabilir yoksa olması zor tabiki

• Öyleyse sorun yok.
  • yanlız isim süper uyumlu olmuş DSİ = Devlet Su İşleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: iö

çıktıktan sonra bir iki hafta demek istemiş olabilir yoksa olması zor tabiki

eheh arkadaşlar orda biraz cümle düşüklüğü yapmışım(: araya arkadaşımın eline aldığı numune de girince(: tabiki çıktığı haftadan bahsediyorum, ya o hafta ya sonraki hafta demek istemiştim..yoksa tabiki nasıl alayım ürün çıkmadan(: gerçi çıktığı hafta da dediğim gibi biraz zor gözüküyor çünkü nintendo kapılarında oluşan kuyruklara hepimiz aşinayızdır videolardan haberlerden(:
  • fark oyle aman aman büyük değil ama Yine de ne olursa olsun ds Kamera eklenmiş ön ve arkaya Diğer ds ler de ucuzlarr böylece :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rictrunks

quote:

Heralde aykhut arkadaşımız şundan bahsediyor :Arkadaşı, o Nintendo DSi sunumunda ziyaretçiler kullansın diye konulan numunelerden kullanmış olabilir.Eğer Nintendocu.com'a girersen görürsün o standları.

• Aykhut yalan söylemez
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.