Şimdi Ara

Nintendo DSi Sahipleri (Kart Modulü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 haftadir arastiriyordum, internette NDSi oyunlari var, ancak indirip kuramiyordum, arastirdim biraz ve R4 kartina ihtiyac oldugunu buldum, satin aldim. geldi gerekli kernel ve eklentileri kurdum anasayfasindan ve linfoxdomain,com sitelerinden.

Ne yazik aldigim R4 karti kullandigim NDSi'ye uyum saglamiyormus. NDSi kara ekran hatasi aliyorum. Biraz daha derinlere inip arastirdim ve karti aldigim yerde yeni R4i ciktigini gördüm. NDSi'de kesin olarak caliyor mu, calistiranlar varmi?
    Yada denemis ve olumlu sonuc almis arkadaslar degisik markalardada olsa kart önerilerde bulunursa minnetar kalicam..

ucuza NDSi aldik diye seviniyordum neredeyse yarim milyona mal olacak bana.

Saygilarimla.

• DSTTi veya Acekard 2i alın.
    R4i vb. tavsiye etmiyoruz mümkünse elinizdeki R4 ü de iade edin.
  • Birinci olarak NDSİ oyunları olarak tanımlaman yanlış NDS oyunları demen gerekki sanırım yenisin... Çünkü oyunların hepsi aynı platform üzerinde yani DS'te oynanıyor tabii NDSİ güçlendirildi ona özel oyun çıkarmı çıkmazmı bilemem... Sen R4 almışsın normal DS'lere uygun DSİ'lar için özel olarka yenileri çıkarıldı bunlardan acekard 2i almanı öneririm...
  • Keşke danışsaydın forumda satın almadan önce =)
    Acekard2i al =)
  • Cevap gec geldigi icin maalesef R4i satin aldim.Insallah R4i sorunsuz calisir.
    http://www.zoombits.de/shop/gaming-cards/r4i-adapter-for-nintendo-dsi-plus-2gb-micro-sd-memory-/12399

Evet cirik, nDS oyunlari nDSi'de caliyor..

Ayrica Acekard2i alacaktim offial sayfasinda böyle bir baslik görünce vazgectim "Acekard2i - The first DSi compatible flash cart" cünkü hizli kosan atin her seferinde b...u seyrek düsüyor..

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsaf -- 24 Nisan 2009; 22:43:24 >
  • Ya sabır.
    O lafı kendin için kullanmalıydın bence :)
  • R4i'ler klon kartlar acekard alman senin yararına olacaktı neyse hayırlısı olsun :)...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carsaf

Cevap gec geldigi icin maalesef R4i satin aldim.Insallah R4i sorunsuz calisir.
    http://www.zoombits.de/shop/gaming-cards/r4i-adapter-for-nintendo-dsi-plus-2gb-micro-sd-memory-/12399

Evet cirik, nDS oyunlari nDSi'de caliyor..

Ayrica Acekard2i alacaktim offial sayfasinda böyle bir baslik görünce vazgectim "Acekard2i - The first DSi compatible flash cart" cünkü hizli kosan atin her seferinde b...u seyrek düsüyor..

Saygilar

Bu ne ya 1-2 saat sonra cevap yazmışız cevap geç geldi diyorsun.Buldu da bunuyor.Bizim zamanımzda kimse yoktu öyle bu işlerden anlayan
    Yeni DS kuşağı işte
    Bu arada aynı kartı 13 avroya getirtirdim.20 avro (45lira) gibi bir fark söz konusu.Yinede hayırlı olsun.
    Yardımların için teşekkür ederiz bu arada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.